Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470092 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı osman1903

Daha önce bu soruya çok defa cevap verildi ama yine cevap vermek de fayda var.

Ses inönü'de çok yüksek ve gürültülü çıkıyordu bunun sebebi en çok bağıran kapalı tribünün üstünün bildiğin gibi kapalı olmasıydı. Yeni stadımızda kapasite arttı, tribünlerin dikliği yükseldi. Bunun anlamı ses direk olarak sahaya ve tribünlere daha hızlı gelecek ve daha çok ses çıkacak. Kapalı yine eskisi gibi diğer tribünleri bagırtırsa efsane bir ses kalitesi yakalayabilir.

Bu arada en son sarı emrah girdi sahaya. Setimizi nereye koyacagımızı belirledik gibisinden tweet attı. Hatta bugün çarşı yeniden sahalarda olacağını resmen duyurdu.

İçin rahat olsun akustik, zemin ve ambıyans olarak mükemmel bir stat oluyor.
Set ne demek bilen varsa bi bilgilendirebilir mi?

Çevrimdışı Eren Özdemir

Ben okuduğumu paylaşdım.Sadece stad ismi için verdiği rakam o.Ayrıca ;

Galatasaray - Türk Telekom
Galatasaray 2009 yılında Türk Telekom ile imzaladığı sponsorluk anlaşmasından 10 yılda kasasına 55 milyon dolar koyacağı açıklandı. Galatasaray'ın sponsorluk anlaşması, inşaası devam eden Aslantepe'nin isim hakkını da içeriyor. Anlaşma gereği Galatasaray'ın yeni stadının isminin Türk Telekom Arena olacağı açılanmıştı.

Şunu da düşünmek gerekiyor vodafone bu antlaşmayı yaparken bir şart koydumu yani futbola yılda şu kadar para harcıyacan diye.Benim bildiğim bir şart yok.Beşiktaş futbola hiç para harcamasa her yıl ligi 10. da bitirse bu parayı alacak bu işde kim karlı onu iyi görmek lazım.
Aynı durum Arsenal, Real Madrid, Barcelona için de geçerli. Onlar da para harcamayabilir, ona güvenerek yapıyorsun.
Aslında güvenden çok garanti bizim gibi takımlara sponsorluk. Hem bizim her zaman yukarıya oynayacağımız belli.
Hem de taraftar kitlesi 10 yıl yatırım bile yapmasa değişmeyecek. Kesin yatırım bu. Elbette kötü günde sponsor oldu.
Her şeyiyle bir sponsordan fazlasını yapıyor. Ama onlar bizden faydalanıyor biz onlardan değil. Bugün bu futbol ve bu stadın bitimiyle bu anlaşma imzalansa itiraz etmeyen olmaz.
Gs-Fb nin durum yerel firmalardan alabilecekleri maksimum bu. Daha fazlası için yurtdışına açılacağını hissettirip ilgi çekmen lazım.

Çevrimdışı DOĞAN

Vodafone la yapılan anlaşmayi bazı Beşiktaş yazarları da ucuza gitti diyorlar ben daha önce bakmistim gs ve FB deb daha yüksek fiyata vermistik bazı durumları zamanına gore değerlendirmek lazım bu anlaşma yapıldığı tarihte gayet iyi bir anlaşmaydı avrupaya gidemeyen bir Bjk ceza almış bir Bjk gs ve FB ile yarışma imkânı olmayan stadsiz batmış bir takım vardı sadece potansiyele degerlendiriyoruz zamanın şartlarında gayet iyi bir anlasmadir.Bence takimizada sponsorlar la ilişkiler anlamında çok büyük tecrübe kattılar daha öncede yazmıştım bizde sponsorluk sadaka gibi ya fanatik bir zengin yada sosyal sorumluluk projesi gibi bir olaydı ama bu vodafone sponsorluğu karşılıklı olarak çıkar sağlanan kazan-kazan yöntemi ile ortak çıkar oluşturulan kulüp adı ile sponsora değer katılan bir yatırım oldu bence tek başına bu bile çok degerlidir.

Çevrimdışı Eren Özdemir

Set ne demek bilen varsa bi bilgilendirebilir mi?
Zamanında davulun durduğu(tek davula izin vardı çoğunlukla), çanın bulunduğu, tezahüratın başlatıldığı yer denebilir. Kapalı orta balkon bölümüydü. Şimdi de tahminen orası olucak.

Çevrimdışı f_madida

Karşılaştırma yapmak istemiyorum çünkü fenerin ülkerle durumu biraz farklı hatta orada uefa cezasından kurtulmak için imzalandığı da söyleniyor ama herneyse ama 10 yılda 90 milyona imzaladılar yani yine bizden fazla yönetim uygun görmüş imzalamış tabi ona bir lafım yok hatta güzelde oldu yönetimin yaptığı başarılı işlerden biriydi çünkü vodafone bir dünya markası ama hani onlara muhtaçtık onlar bizi ayağa kaldırdı gibi sözlere karşıyım ben sadece

fenerin anlasmasi 10 yilda 90 milyon Turk lirasi karsiligi, yani 10 yilda 30 milyon dolar ve herseyi bitmis hazir bir stad icin veriliyor bu rakam...Neyse, Vodafone olmasa su anda ne yapiyorduk bilemem, Turk sporunda son 30 yilin en onemli sponsorlugunu yapiyorlar hala da yaranamamalari garip.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

fenerin anlasmasi 10 yilda 90 milyon Turk lirasi karsiligi, yani 10 yilda 30 milyon dolar ve herseyi bitmis hazir bir stad icin veriliyor bu rakam...Neyse, Vodafone olmasa su anda ne yapiyorduk bilemem, Turk sporunda son 30 yilin en onemli sponsorlugunu yapiyorlar hala da yaranamamalari garip.

hatta bizimkini de Turk lirasi uzerinden yazalim ki daha rahat anlasilsin...

fenerin alacagi 10 yillik 90 milyon tl

bizim alacagimiz sadec stad isim geliri icin ilk 10 yilda 215 milyon tl, sonraki her sene icin yillik 9 milyon dolar (27 milyon tl).
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı idil

led panel elektrik kabloları , tribünler çok iyi  :super:

Reklam panoları tribünlere yapışık olacak demek mi buu  :sevinc :sevinc
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı osman1903

Vodafone la yapılan anlaşmayi bazı Beşiktaş yazarları da ucuza gitti diyorlar ben daha önce bakmistim gs ve FB deb daha yüksek fiyata vermistik bazı durumları zamanına gore değerlendirmek lazım bu anlaşma yapıldığı tarihte gayet iyi bir anlaşmaydı avrupaya gidemeyen bir Bjk ceza almış bir Bjk gs ve FB ile yarışma imkânı olmayan stadsiz batmış bir takım vardı sadece potansiyele degerlendiriyoruz zamanın şartlarında gayet iyi bir anlasmadir.Bence takimizada sponsorlar la ilişkiler anlamında çok büyük tecrübe kattılar daha öncede yazmıştım bizde sponsorluk sadaka gibi ya fanatik bir zengin yada sosyal sorumluluk projesi gibi bir olaydı ama bu vodafone sponsorluğu karşılıklı olarak çıkar sağlanan kazan-kazan yöntemi ile ortak çıkar oluşturulan kulüp adı ile sponsora değer katılan bir yatırım oldu bence tek başına bu bile çok degerlidir.
Katılıyorum zamana göre değerlendirmek gerekiyor ve o zamanda çok iyi bir anlaşmaydı büyük başarıdır ama keşke stat açıldıktan sonra 15 yıl olmasaydı 18 yıl vodafone arena olarak kalıyo stadın ismi ama o zaman dediğimi kabul ettiremezdik bunu vodafona

Çevrimdışı Necmi

Karşılaştırma yapmak istemiyorum çünkü fenerin ülkerle durumu biraz farklı hatta orada uefa cezasından kurtulmak için imzalandığı da söyleniyor ama herneyse ama 10 yılda 90 milyona imzaladılar yani yine bizden fazla yönetim uygun görmüş imzalamış tabi ona bir lafım yok hatta güzelde oldu yönetimin yaptığı başarılı işlerden biriydi çünkü vodafone bir dünya markası ama hani onlara muhtaçtık onlar bizi ayağa kaldırdı gibi sözlere karşıyım ben sadece
yalan bu 90 M imazlamadılar. bir ay öncede devlet ülkerden sözleşmeyi istedi.
bizim vodafonla forma anlaşmamız bile fenerin stad anlaşmasından daha iyi

Çevrimdışı osman1903

Abi 90 milyon dolar o yanılıyorsun

Çevrimdışı Pikselli

Şampiyonluk sayımızın az olması özellikle de son yıllarda... Ve ... medyasının bizi ''3. takım'' yapma algısı... Belkide bunlar da etki ediyordur sponsorluklara bilemiyorum sadece tahmin.

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı xxxkingme

Arkadaşlar bu statın açılış tarihini yarın mı açıklıyorlar çarşamba günü mü?

Çevrimdışı osman1903

yalan bu 90 M imazlamadılar. bir ay öncede devlet ülkerden sözleşmeyi istedi.
bizim vodafonla forma anlaşmamız bile fenerin stad anlaşmasından daha iyi
Abi orada bi üçkağıt döndüğünü biliyorum ama sen gerçek anlaşmanın ne olduğunu bilmeden nasıl bu kadar emin konuşabiliyosun onu çözemedim?

Çevrimdışı Necmi

Abi orada bi üçkağıt döndüğünü biliyorum ama sen gerçek anlaşmanın ne olduğunu bilmeden nasıl bu kadar emin konuşabiliyosun onu çözemedim?
bilmediğimi nerden biliyorsun

Çevrimdışı osman1903

Arkadaşlar bu statın açılış tarihini yarın mı açıklıyorlar çarşamba günü mü?
Metin albayrak yarın toplantıda belirleyeceğiz dedi ama daha önce çarşamba basın toplantısında söylenecek diye suyuru yapıldı çarşamba açıklanır yani

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı Necmi

Abi söylede bizde öğrenelim o zman :)
söylenmez ama dedim ya bizim forma anlaşması bile daha iyi
birde unutmayın fenerin anlaşmasında yanlış hatırlamıyorsam stad içi
reklamlarda dahil bizim vodafone için yapacağımız stad içi reklamlardan elde edeceğimiz gelir bile
ondan iyidir :D
adamların beş kuruş parası yoktu bu sene transfer yapamıyorlardı o parayla bu sene transfer yaptılar
eğer şampiyon olamazlarsa işleri fena fener forumlarda konuşulanda millet sponsorluk parası nerde diye soruyormuş
verilen cevapta boludan arazi aldık oluyormuş bir düşünseniz bizden daha iyi bir anlaşma yapsalar biz her seferinde Türkiyenin en iyi sponsorluk anlaşmasını yaptık
diyoruz çıkıpta nah demezlermi bir kere olsun bunu gündeme getirdilermi getiremezler çünkü ortada öyle bir şey yok
bu sefer karşılarına bu parayı takip edecek kurumları alacaklar. o nedenle 3 maymunu oynuyorlar.

Çevrimdışı osman1903

söylenmez ama dedim ya bizim forma anlaşması bile daha iyi
birde unutmayın fenerin anlaşmasında yanlış hatırlamıyorsam stad içi
reklamlarda dahil bizim vodafone için yapacağımız stad içi reklamlardan elde edeceğimiz gelir bile
ondan iyidir :D
adamların beş kuruş parası yoktu bu sene transfer yapamıyorlardı o parayla bu sene transfer yaptılar
eğer şampiyon olamazlarsa işleri fena fener forumlarda konuşulanda millet sponsorluk parası nerde diye soruyormuş
verilen cevapta boludan arazi aldık oluyormuş bir düşünseniz bizden daha iyi bir anlaşma yapsalar biz her seferinde Türkiyenin en iyi sponsorluk anlaşmasını yaptık
diyoruz çıkıpta nah demezlermi bir kere olsun bunu gündeme getirdilermi getiremezler çünkü ortada öyle bir şey yok
bu sefer karşılarına bu parayı takip edecek kurumları alacaklar. o nedenle 3 maymunu oynuyorlar.
Bir de şampiyon olsak
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2016, 02:21:10 osman1903 ]

Çevrimdışı Yiğit

Vodafone sponsorluğu Türk futbol tarihindeki en başarılı sponsorluk anlaşmasıdır. Çünkü bu sponsorluk sözleşmede yazan ücretlerden çok daha fazlasıdır. Sadece #Sabret reklamının medya etkisi 12 milyon lira olarak ölçülmüş. Bu reklam Bjk Tv dışında televizyon reklamı olarak yayınlamadı fakat tüm haberlerde, spor yayınlarında gösterildi.

Öte yandan sponsorluğun amacı da zaten yaptığın yatırımın karşılığını almaktır. 10 yıllık hattını Vodafone'a taşıyan ben ve benim gibi binlerce taraftar var. Kazan - kazan bir anlaşma olmuştur bu yüzden.

Vodafone şu ana kadar kulübe düşük miktarda nakit girişi sağlamış olabilir fakat bu anlaşma kulübün en büyük teminatlarından olmuştur. Dibe vurduğumuz zamanlardan stadımızı çok şükür tamamlama noktasına geldik. Beşiktaş çok büyük kulüptür, stadını yapabilecek gücü her zaman bulundurur. Ancak statsız geçirdiğimiz bu dönem, bu katkılarla çok başarılı yönetilmiştir benim gözümde. Asıl bundan sonrasında çok daha güzel günler bizi bekliyor...

Çevrimdışı melyet

durumu olan herkes vodafone hat alsın bjk5 yazıp 1903 e göndersin destek verelim ben yeni hat aldım bugün evdeki boş telefona taktım destek destektir.
Efe bende bugün Annemle Babamı üye yaptım 2 abone daha  :claps:
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Necmi

durumu olan herkes vodafone hat alsın bjk5 yazıp 1903 e göndersin destek verelim ben yeni hat aldım bugün evdeki boş telefona taktım destek destektir.
sadece o değilki kredi kartı kullananlar bjk bonus kullansın zaten harcama yapıyoruz en azından yaptığımız her harcamadan kulüpde kazanır.
arkadaşlar damlaya damlaya deniz olur Beşiktaşımız bu paralarla ayakta duruyor.

Çevrimdışı Gürcan

Esimin taahhüdü bu ay bitti hesap kesiminde gecirecem. Ben zaten 5 tlik pakete uyeyim. Ayrica bjkbonus kullaniyorum. Gercekten 1 milyon uye ile yilda 11 milyon tl minimum getiri elde edilebilir. Sosyal medyada en cok bunu yaymamiz gerek

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı betoo38

ilk koyduklarinda bizim pikseller yine digerlerine göre iyimis diyordum. simdi sivas ve antalya ile ayni nerdeyse kim ne derse desin. bu benim fikrim. rezalet..

Çevrimdışı Necmi

Bu gün anca mesajları okuyabildim Arkadaşlar dönün geriye attığınız mesajları tekrar okuyun
bakalım kendinize yakıştırabilecekmisiniz. Tamam pikseli beğenmiyebilirsiniz ama bu beğenene hakaret etme hakkı vermez
kimseye. Birde sizin beğenmiyor olmanız bir şeyi rezil iğrenç çirkin yapmaz. İğrenç dediğiniz yer
mabetimizdir. Çirkin kelimeler kullanmak sizin sözlerinizi daha etkili yapmaz. Dost meclisinde konuşmuyorsunuz
sizlerin söylediği lafları emin olun renkliler söylemiyor rica ediyorum dönün bir okuyun yazdıklarınızı.
Ayıptır ya ne beğenenin rüküşlüğü kalmış nede stadın iğrençliği bir şey lokal olarak iğrenç olmaz
bir tarafı iğrençse bütünü iğrenç demektir. Hakaret etmeyi eleştirimi sanıyorsunuz.
Bahsettiğiniz stad her hangi bir yer değil Beşiktaşımızın mabetidir. Kelimelerinizi seçerken
buna dikkat edin.