Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485887 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

kendin çal kendin oyna
olmadı membran devam ediyor 13 tane kaldı
drenaj bitti sulama yarıladı yarın biter dış çember küfeki taşlarından çok az bir şey kaldı
en üst kat zemin döşemeleri yapılıyor başkada bir şey yok @LVNT.GEMICI

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

Yönetime çağrımdır...

yeni stadla birlikte "maçın içinde kal" adında bir kampanya başlatılmalı sosyal medya hesaplarından...

daha önce de yazdığım gibi maçın akışına göre tepki veren taraftar profili yaratılmaya çalışılmalı..
(eski avrupa maçlarında bunu uygulayabiliyor aslında taraftarlarımız , örneğin liverpool , man utd maçları - ama malesef o tip Avrupa maçlarında da çok kolay demoralize olan taraftar profilimiz var)

2 fark yakalanana kadar maçın içinde kalıp hakeme ve rakibe tepki gösteren taraftar olmalı yeni stadımızda.. Geriye düşünce hemen yelkenleri suya indirmemeli... mesela brügge maçında maç 1-1 oluncaki atmosfer gibi.. geriye düşünce daha fazla destek koyan taraftar olmalı

bu adım yönetimden gelsin.. taraftarlar da bunu tribüne yerleştirsin..

Çevrimdışı erenoz

Camp Nou'nun yenisinin eskisinden tek farkı modern olması olcak sanırım. Eskisinin çatılısı gibi duruyor bu stad  :lol:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

olmadı membran devam ediyor 13 tane kaldı
drenaj bitti sulama yarıladı yarın biter dış çember küfeki taşlarından çok az bir şey kaldı
en üst kat zemin döşemeleri yapılıyor başkada bir şey yok @LVNT.GEMICI
sağol @Necmi abi işler yoğun bakamadım rutinde devam yarın açıklanacakmı açılış tarihi acba
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı xxxkingme

Ya şimdi yarın basın toplantısı var mı yok mu kimse bilmiyor mu

Çevrimdışı cadavra

Nou campin bi resterasyon veya yeni bi stad yapmalari sartti stadin dis gorunusu bizim burdaki stadlara benziodu sadece farki devasa büyüklüğü kale arkalari ve bi maraton trubunun ustu acik bitane kapali trubunu var yani bi eskiligi goze carpio da iste tek fark stadin büyüklüğü ayrica mebrani nou camptan ogrenecek deiliz :)

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aziz1903

Barcanin catisi bizim catiya benzemiyor mu ? Zoom yapip bakabilirsiniz :)

Çevrimdışı FARUK

Ya şimdi yarın basın toplantısı var mı yok mu kimse bilmiyor mu
Yarın olsa bugün resmi olarak duyurulurdu olmayacak yani

Çevrimdışı osman1903

Yönetime çağrımdır...

yeni stadla birlikte "maçın içinde kal" adında bir kampanya başlatılmalı sosyal medya hesaplarından...

daha önce de yazdığım gibi maçın akışına göre tepki veren taraftar profili yaratılmaya çalışılmalı..
(eski avrupa maçlarında bunu uygulayabiliyor aslında taraftarlarımız , örneğin liverpool , man utd maçları - ama malesef o tip Avrupa maçlarında da çok kolay demoralize olan taraftar profilimiz var)

2 fark yakalanana kadar maçın içinde kalıp hakeme ve rakibe tepki gösteren taraftar olmalı yeni stadımızda.. Geriye düşünce hemen yelkenleri suya indirmemeli... mesela brügge maçında maç 1-1 oluncaki atmosfer gibi.. geriye düşünce daha fazla destek koyan taraftar olmalı

Bence bu doğru olmaz bu yönetimin görevi değil ben hiçbir yerde böyle birşey görmedim absürt kaçar biraz bunu yapacak kişiler tribün liderleri amigolardır taraftar hesaplarıdır forzanın bir küfür yok bildirisi çok büyük kesimlere etki ediyor bakınız gençler maçında küfür olmadı gerçi onda da bütün tribünler ceza aldı ama taraftar koy şu gençlere tezahüratı başladığında 10. Dakikada ıslıkladı tepki gösterdi ondan donra o tezahürat söylenmedi onda da futbolun katili türk hakemlerinden ceza aldık mesela ama şunu farkettim ki ceza etkili olacak kişilere ceza verilse daha iyi olacak gerçi ama

Çevrimdışı Necmi

sağol @Necmi abi işler yoğun bakamadım rutinde devam yarın açıklanacakmı açılış tarihi acba
bilgim yok yarın için bu arada aydınlatmada başladı sanırım numaralı ve eski açık yarıya kadar yapıldı.

Çevrimdışı Ersinn

Yeni Stadyumla beraber taraftar profilinde degisiklik olmaz. Taraftarimiz yine ayni taraftar. Fakat dagilim eskisi gibi olmayacagindan dolayi karsilasma esnasinda yapilan destek farkliliklar gosterebilir. Buna da en uygun tribun Yeni Acik gorunuyor. Yeni Acik tribun yapisi ve hakimiyeti acisindan su anda tum bolumlerin icinde en iyi tribun. Loca yok. Derinligi daha cok. Daha kalabalik. Zamanla insanlar artik Eski Kapali'ya imkan olsa da gitmeyecek hale gelecektir.

Soyle bir ornek vereyim. Yasi benim gibi olanlar az cok hatirlayacaktir. 90'lara dogru Eski Inonu'nun tribun yapisinda 90 dakika bagiran tribun Yeni Acigin Numaraliya yakin bolumuydu. Kapali elbette bagirirdi fakat ozellikle 90 dakikalik performans serisine 3 sene ard arda sampiyon oldugumuz serinin son senesinde basladi. 91-92'di sanirsam. Ondan sonra gelisen teknolojilerdi, gece maclarinin baslamasiyla sabahlamalarin tarih olmasiydi, baris anlasmasiydi falan derken artik tribunde oncelik destek ve tezahurat verimliligine dondu.

Yeni Stadimizda da bu tip konular zamanla oturacaktir. Ben ilk sene itibari ile taraftarimizin bir gozlem yapacagini ve asil tribun yapisinin 2017-2018 itibari ile oturacagini dusunuyorum.

Birde bizim soyle bir farkliligimiz var; bizde gencide bagiriyor yaslisi da. Su akar yolunu bulur misali tribun de kendisini bulacaktir. Fakat favori Yeni Acik. Yeni Acik cok fena. Sahanin zemininden baktigin zaman bos haliyle bile Gandalf'in Bilbo Baggins'e kabardigi gibi duruyor tribun. Bu benzetme geldi aklima, buradan da gostereyim   :money: 2.02. saniyesi (Bilbo'ydu)

Aynen abi bizim tribünlerin diğer tribünlerden ayıran özelliğidir bütün stadın bağırması. Güney Amerika hariç bütün statlarda maraton ve numaralı oturur kale arkaları tezahürat yapar. En ateşli tribünler bile böyledir. Ama mesela biz de karşılıklı tezahüratlarda numaralının daha çok ses çıkardığı zamanlar bile oluyor :D

Çevrimdışı sallapati

Bence bu doğru olmaz bu yönetimin görevi değil ben hiçbir yerde böyle birşey görmedim absürt kaçar biraz bunu yapacak kişiler tribün liderleri amigolardır taraftar hesaplarıdır forzanın bir küfür yok bildirisi çok büyük kesimlere etki ediyor bakınız gençler maçında küfür olmadı gerçi onda da bütün tribünler ceza aldı ama taraftar koy şu gençlere tezahüratı başladığında 10. Dakikada ıslıkladı tepki gösterdi ondan donra o tezahürat söylenmedi onda da futbolun katili türk hakemlerinden ceza aldık mesela ama şunu farkettim ki ceza etkili olacak kişilere ceza verilse daha iyi olacak gerçi ama
haklısın.. benim demeye çalıştığımda ilk adımı yönetim atabilir...1 tane yönetici değişik grupların amigoları (Çarşı , Asya Kartalları vs) ile toplantı yapar.. bu projeyi anlatır. Onlarda tribüne yerleştirmeye çalışır.. Burda ortak fayda Beşiktaş sonuçta.. Kimsenin ego yapmasına gerek yok... Hem de yönetim ile taraftar bütünleşmesi olur

Çevrimdışı osman1903

haklısın.. benim demeye çalıştığımda ilk adımı yönetim atabilir...1 tane yönetici değişik grupların amigoları (Çarşı , Asya Kartalları vs) ile toplantı yapar.. bu projeyi anlatır. Onlarda tribüne yerleştirmeye çalışır.. Burda ortak fayda Beşiktaş sonuçta.. Kimsenin ego yapmasına gerek yok... Hem de yönetim ile taraftar bütünleşmesi olur
Mantıklı yapılabilir birşey...bazı arkadaşlar tribünlerin hala eski kafada olduğunu sanıyorlar ama artık rakip takım atağa çıkarken ıslıklanıyor hakeme daha fazla tepki gösteriliyor eskiye nazaran ama şunu görmek lazım normalde stadımız olsa her maça giden kombineliler biletlilere göre daha bilinçli olacak ve çoğunlukta olacağız kombinesi olanlar ıslıklayınca azınlık biletlileride etkileyecek onlarıda gaza getirecek ve daha fazla tepki olacak veya küfür olayında benim kombinem var ister miyim biletli yüzünden ceza alıyım 30.000 kombineli oradaki 7-8 bin kişiye tepki koyacak ve küfür ettirmeyecekler başakşehir de kimse bilmiyor ki arkandaki kim türkiyenin neresinden geldi ilk defa mı geliyor maça veya hangi tribünden kombineli o yüzden yeni stat çok şey değiştirecek bekleyelim ve görelim

Çevrimdışı sallapati

Mantıklı yapılabilir birşey...bazı arkadaşlar tribünlerin hala eski kafada olduğunu sanıyorlar ama artık rakip takım atağa çıkarken ıslıklanıyor hakeme daha fazla tepki gösteriliyor eskiye nazaran ama şunu görmek lazım normalde stadımız olsa her maça giden kombineliler biletlilere göre daha bilinçli olacak ve çoğunlukta olacağız kombinesi olanlar ıslıklayınca azınlık biletlileride etkileyecek onlarıda gaza getirecek ve daha fazla tepki olacak veya küfür olayında benim kombinem var ister miyim biletli yüzünden ceza alıyım 30.000 kombineli oradaki 7-8 bin kişiye tepki koyacak ve küfür ettirmeyecekler başakşehir de kimse bilmiyor ki arkandaki kim türkiyenin neresinden geldi ilk defa mı geliyor maça veya hangi tribünden kombineli o yüzden yeni stat çok şey değiştirecek bekleyelim ve görelim

haklısın yeni stadla birlikte coşkulu ama daha bilinçli taraftar profili oluşacaktır

Çevrimdışı Kartal66

Arkadaşlar bugün saat 18.00 gibi stada girdim. Eski bir kulup çalışanı olduğum için çok zor olmadı. Benim zamanımdan güvenlikten arkadaşlar vardı ve sağolsunlar yardımcı oldular.

Her giden başkan da oradaydı derdi de inanmazdım. Gerçekten başkan da yanında 2 kişiyle birlikte oradaydı..Neyse o konuya da geleceğim..

Stadımız dehşet oluyor..Fotoğraflar tam olarak yansıtmıyor ne demek istediğimi, buna inanın..Zaten ilk şaşkınlığı stada girişin üst tribünden olduğunu idrak edince yaşıyorsun..Evet, elbette biliyorsun zeminin aşağıya çekildiğini ama beyin bunu kabul etmiyor, alt tribüne girdiğini sanıyorsun..Sonra ANORMAL dik bir tribünden aşağıya bakar buluyorsun kendini. Öyle böyle değil arkadaşlar  :ok:Zemin resmen cehennem çukuru gibi görünüyor..Saat biraz geç olduğu için ve teknoloji düşmanı birisi olarak eski bir telefon kullandığım için resimler çok kaliteli değil..

Şimdi öğrendiklerime gelelim..

Güvenlikteki arkadaş başkanla yakın çalışıyor ama görevini söylemeyeceğim..Ondan aldığım bilgi " 9 Nisana yetişecek" Benim gözlemim ise çok çok zor..Önce bunu söylemem lazım..

Emekçilerin bir bölümü şirketlerinin yaptığı işe göre gece saat 22.00 ye kadar çalışıyormuş. Büyük bölümü 18.00 gibi paydos yapıyor..

Stad ışıklandırmaları eski açığa kadar ulaşmış..Sorduğumda ışıklandırmalar tüm stadı 360 derece dönecek dedi..Ben bunu bilmiyordum ama nedense duymama rağmen tam emin olamadım..O da çok emin konuşmadı gibi geldi bana sanırım..

En üst kattan birkaç fotoğraf çektim, oturarak ve tam göz hizasında..Bugün tartışma çıkmıştı bu konuda..Bana inanın lütfen, karşı tribünü sadece bir çelik halat kesiyor ve görüş açısı mükemmele yakın..En ufak,en küçük bir rahatsızlık duymuyorsunuz..Zaten aşağıya bakmak o kadar cezbedici ki karşıya bakmak aklınıza bile gelmiyor..Tek başıma bir 5 dakika oturdum baktım zemine..Harika bir his..

Aldığım bir diğer bilgi de merdivenlere (üst katlara dedi ama alta da olabilir) sarı şerit çekilecekmiş.. Yani basamakların sadece bir bölümüne..Basamaklar full sarı gibi birşey olmayacak ama sarı renk bir şekilde merdivenlerde olacak dediler..Artık basmaklara enine mi yoksa boyuna mı çekilir bilemiyorum..Güya UEFA mecbursunuz demiş ama.başkan her yeri sarı yapmam şeritle hallederiz demiş..Bilemiyorum...

Ben oradayken kapalı tribünün dışına çimento döküyorlardı..Fotoğraflarda var..Çimento sonrası taş ile kaplanacakmış. İBB tarafından yapıldığı için çok hızlı biter dediler..

Eski açık arka tarafta bayağı iş var arkadaşlar..Eski açığın oradan bir otopark girişi vardı hatırlarsanız. Söylediklerine göre oradan büyük araçlar otobüs, minibüs vs girecekmiş. Normal araç girişleri yeni açıktan olacakmış..Eski açığın arkasına -tarihi kulelerin arasına- İBB tarafından taş dizimi devam ediyor. Bayağı kolaylamışlar ama 10-15 günü var gibi..Tarihi duvara da taş dizimi devam ediyor orada biraz daha iş var. Eski açığın restoran müze vb bölümleri tahminimce Haziran gibi anca biter. Buralar maç girişini etkilemeyecektür diye düşünüyorum ama bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

Yeni açığın altına indim oradan da fotoğraflar var..Çok büyük bir stad arkadaşlar ÇOK BÜYÜK. Yeni açığın altına indiğinizde sağda ofisler var, prefabrik değil bildiğiniz ofisler..Kulüp sanırım buraya taşınıyor olacak. Oranın da fotoğraflarını çektim..

Arkadaşlar hava kararmaya başladığı için ve makine yüzünden yeniden söylüyorum fotoğraflar çok kaliteli değil kusura bakmayın..Mart sonu yeniden gideceğim bu sefer DSLR makinemi alacağım.

Her neyse..Biz tam kapalının yeni açıkla birleştiği yerdeyken başkan yeni açık tarafından 2 kişiyle birlikte yanımıza geldi ve yanımızda o 2 kişi ile konuşmaya devam etti. Ben ayıp olur diye çok yaklaşmadım, söylenenleri dinlemeye çalıştım. Şunları duydum;

* Yazın 1 adet konser düzenlenecek. Sadece 1 adet diye üstüne basa basa söyledi. Beyonce lafı geçti
*Yarın öğlen gibi sarı renk kum gelecekmiş. Yanındaki arkadaş 2 günde bitiririz dedi..Bakalım göreceğiz.
*Başkan adamdan teyit almak istercesine şunları söyledi..Yani dedi şimdi ısıtmayı yapıyoruz sonra üzerini kapatıyoruz sonra HİBRİTLERİ ÇAKIYORUZ, bitiyor değil mi? Adam bitiyor başkanım dedi..Şimdi burada hibritleri çakıyoruz derken sermeye mi çakıyoruz dedi yoksa tohumlama sonrası mı çakıyoruz demek istedi orası muamma..Evet kızmayın bana soramadım hiçbirini..Sebebini soran olursa özelden anlatırım..
*Başkan SIS'e hayran..Yanındakine dedi ki bu yabancılar var ya..Muhteşem çalışıyorlar..Yanındaki teyit etti, çok organizeler başkanım ben böyle bir ekip hiç görmedim dedi..
*Şu an zemine serilen (çakıl sanıyorum) fazla olduğu için ben oradayken kenarları da onla dolduruyorlardı..Bir iki tane kepçeli vardı bu iş için..Dedikleri olursa yarın sarı kumu görmemiz lazım. Adam çok hızlı yapılacak diye defalarca söyledi..

Stadımızda kullanılan malzeme 10 numara..Kusursuz arkadaşlar..Anlatamıyorum, görmeniz lazım..

Allah bu stada emek veren herkesten binlerce kez razı olsun..

Çok mutluyum çok  :)

Birader Allah razı olsun. Yazını okurken çocuk gibi heyecanlandım. İnşAllah tez zamanda biter. İyi geceler bu arada!

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

profili de değiştireceğiz...

*ilk gole kadar rakibe ıslık ,hakeme ıslık , bizim takıma motive edici tezahürat ve alkış
*ilk golden sonra 3-4 dk laylaylom , 3lü..
*devre biterken bir üçlü daha..
*ikinci gole kadar rakibe hakeme ıslık , takıma motive edici alkış tezahürat
*şut çeken, top kapan , mücadele eden oyuncumuza alkış , hemen arkasından motive eden tezahürat (kısa süreli)
*oyundan çıkan oyuncumuza alkış ve ufak tezahürat
*3. golden sonra istediğimiz kadar laylaylom
*85. dk gündoğdu
*derbi oynuyorsak makara tezahüratları
*maç sonu üçlü ve kapanış.

:D :D :D :D :D

3.golden sonra istediğimiz kadar laylaylom :lol: :lol: :lol: :lol:

Çoook iyi olmuş ya :kop:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Eren Özdemir

Gece gece 1 buçuk saatimi verdim cezaları Pfdk'dan tek tek baktım yazdım. Umarım bir şeyler çıkarmamıza yardımcı olur.
Öncelikle passoya karşıyım. Ve Çarşı'nın tribündeki yerini almasını isterim 14 yaşımdan beri kapalıda maç izledim.
Feda'dan sonraki sene bıraktım kombineyi. Ama bu veriler benim fikirlerimi yansıtsın diye yapmadım yanlış anlaşılmasın.
Ayrıca sadece tribünün sebep olduğu cezalar bunlar; takımın geç çıkması, işte merdiven araları, reklam panosu falan yok.

2010-2011 Sezonu:   525.000 TL ve 2 Stat dışı olaylar(Bursa taraftarla olan arbede) olmak üzere toplam 3 Maç Seyircisiz
2011-2012 Sezonu:   1.037.500 TL ve 6 Maç Seyircisiz
2012-2013 Sezonu:   500.000 TL ve 1 Maç Seyicisiz
2013-2014 Sezonu:   450.000 TL ve Gs Maçı olaylar sebebiyle 4 Maç olmak üzere toplam 5 Maç Seyircisiz
(Not:Passolig Gs maçında yoktu. 14 Nisan 2014 tarihinde yürürlüğe girdi.)
2014-2015 Sezonu:   1.720.000 TL ve 7 Tribün Kapatma
2015-2016 Sezonu:   322.500 TL (son eklenen tarih 08/03/2016)

Umarım yardımlarınızla çıkarımlar yapılabilir. Tarihi attım. Devam ettirilebilir belki. İyi geceler herkese.

Çevrimdışı eronimo18

Yeni stada yeni taraftar profili inşallah  :ok:

Yönetime çağrımdır...

HADİD - 20

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Bit artık stadım bitttttttttttttttttttttttttttttttttttttt  :dry: :dry: :dry: :dry:

Çevrimdışı Emre Keşküş

1 ay önce "Kimsenin dikkatini çekmemiş ama BEŞİKTAŞ'ın İ'sinin üzerindeki siyah koltuk, harf ile çok yakın olmuş. Sadece İ değil diğer harflerinde hemen üstüne siyah koltuk koymuşlar, Umarım düzeltilir." diye bir ileti atarak tepki almıştım, isteğim yerine getirilmiş sonunda İ'nin üstündeki siyah koltuk yok olmuş  :evillol: Şaka bir yana piksel diziliminde ilk resme göre ciddi düzeltmeler var kapalı üstteki pikseller harika düzenlenmiş.

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 02:31:58 Emre Keşküş ]

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yönetime çağrımdır...

Kesinlikle katiliyorum bence  bu cagri  guzel olabilir ..  Yonetimin  bu ise  el atmasi lazim  . Gerekirse vefakar cefakar tribun emekcileri ile -liderleri- demek istemiyorum bu  onuyu konusa da bilirler birebir ... 
Yorgo

Çevrimdışı Aykutt

[quote Alıntı yapılan: sallapati - Bugün, 00:29:42
Yönetime çağrımdır...

[/quote]
Rıdvan Akar abime twitterdan ulaşabilirsiniz dikkate alıyor kesinlikle.rt desteği de gelirse @SDemirsoy dan kendisine bu isteğiniz ulaşabilir.Gerçekten güzel düşünmüşsünüz. @sallapati
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 04:38:40 Aykutt ]

Çevrimdışı iilkerr

Pist pisst kalkın hadi. GÜNEŞ'ien doğuşunu izleyelim :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı carsi