Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485777 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asi_kartal

Ya o kadar stada giden adam var niye bu kapasite olayını sormuyorsunuz hiç mi bilen yok  :icool:  :alala:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaş ne kadar ışık vuracak metal plaka mi bu. Aradaki farka bakın?

Çevrimdışı GörkemGörkem

profili de değiştireceğiz...

*ilk gole kadar rakibe ıslık ,hakeme ıslık , bizim takıma motive edici tezahürat ve alkış
*ilk golden sonra 3-4 dk laylaylom , 3lü..
*devre biterken bir üçlü daha..
*ikinci gole kadar rakibe hakeme ıslık , takıma motive edici alkış tezahürat
*şut çeken, top kapan , mücadele eden oyuncumuza alkış , hemen arkasından motive eden tezahürat (kısa süreli)
*oyundan çıkan oyuncumuza alkış ve ufak tezahürat
*3. golden sonra istediğimiz kadar laylaylom
*85. dk gündoğdu
*derbi oynuyorsak makara tezahüratları
*maç sonu üçlü ve kapanış.

:D :D :D :D :D

Benim icimde ne kaldı biliyormusun . Fener 2 - 0 öndeyken son dk larda taraftar oley oley cekti ya hatta bi ara souzayla hasan ali o oley icin 6-7 kısa pas yaptı aralarında iste o cok koydu bana simdi tek istedigim yeni stadımızda fener karsısında 5-0 öndeyken topu kaptırmadan arka arkaya 1500 pas yapıp oley cekmek iste o zaman rahatlarım.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Emre_ZA Fotoğraf ve bilgiler çok iyi eline sağlık , bu kadar konu dışının arasında ilaç oldu :)

Çevrimdışı denilanz

Basamakları çapraz boyamadılarsa kesinlikle ışık vurmuş diyorum ben.

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaş ben mi körüm beyaz işte.
Siyah beyaz bir fotoğrafa bakıyorsun. Onun içinde yanılıyorsun. Sıkıntı yok kör değilsin.

Çevrimdışı Yalçın

Yeni Stadyumla beraber taraftar profilinde degisiklik olmaz. Taraftarimiz yine ayni taraftar. Fakat dagilim eskisi gibi olmayacagindan dolayi karsilasma esnasinda yapilan destek farkliliklar gosterebilir. Buna da en uygun tribun Yeni Acik gorunuyor. Yeni Acik tribun yapisi ve hakimiyeti acisindan su anda tum bolumlerin icinde en iyi tribun. Loca yok. Derinligi daha cok. Daha kalabalik. Zamanla insanlar artik Eski Kapali'ya imkan olsa da gitmeyecek hale gelecektir.

Soyle bir ornek vereyim. Yasi benim gibi olanlar az cok hatirlayacaktir. 90'lara dogru Eski Inonu'nun tribun yapisinda 90 dakika bagiran tribun Yeni Acigin Numaraliya yakin bolumuydu. Kapali elbette bagirirdi fakat ozellikle 90 dakikalik performans serisine 3 sene ard arda sampiyon oldugumuz serinin son senesinde basladi. 91-92'di sanirsam. Ondan sonra gelisen teknolojilerdi, gece maclarinin baslamasiyla sabahlamalarin tarih olmasiydi, baris anlasmasiydi falan derken artik tribunde oncelik destek ve tezahurat verimliligine dondu.

Yeni Stadimizda da bu tip konular zamanla oturacaktir. Ben ilk sene itibari ile taraftarimizin bir gozlem yapacagini ve asil tribun yapisinin 2017-2018 itibari ile oturacagini dusunuyorum.

Birde bizim soyle bir farkliligimiz var; bizde gencide bagiriyor yaslisi da. Su akar yolunu bulur misali tribun de kendisini bulacaktir. Fakat favori Yeni Acik. Yeni Acik cok fena. Sahanin zemininden baktigin zaman bos haliyle bile Gandalf'in Bilbo Baggins'e kabardigi gibi duruyor tribun. Bu benzetme geldi aklima, buradan da gostereyim   :money: 2.02. saniyesi (Bilbo'ydu)

[ Son Düzenleme: 09 Mart 2016, 00:04:47 Yalçın ]
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Arkadaslar ben stad ile evlenmek istiyorum bunun icin hangi asya ulkesine gitmem lazim ? Lutfen yardim...

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evlendirme programlarıyla bi görüş derim. Uzman görüşü al. Acil  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı GörkemGörkem

@sallapati yazdıgın listeye 1-0 dan sonra bunuda eklemek lazım :D gerci belki ceza gelebilir.

https://youtu.be/tmr_uIJ3yZA?t=62

Ulan ne güldüm ya bide tam küfürlü yere gelince emrah gülüyor  :evillol:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Arkadaşlar 5-6 gundur takıp edemedım 100 sayfa olmuş okuyamayacağım  :D :D herhangı bır gelısme oldu
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

merdivenler boyanmadıysa hayal kırıklığı olur. Kesinlikle boyanması gerekiyor bide tüneller.

Çevrimiçi Necmi

merdivenler boyanmadıysa hayal kırıklığı olur. Kesinlikle boyanması gerekiyor bide tüneller.
tüneller boyalı

Çevrimdışı sbrhrzmn

Yeni Barcelona stadyum projesi.. Biraz önce twiiter hesabından paylaştı

Çevrimdışı ilhancelebi

Yeni Nou Camp'in catisina iyi bakmanizi tavsiye ederim, ozellikle bizim catiyi begenmeyenler :)

Çevrimdışı Emre_ZA

Ben bugün girdiğimde stada beyaza boyanan bir yer göremedim, dikkat mi etmedim acaba  :alala:
Tüneller fümeye boyalı, taraftar giriş çıkışları da..Farklı bir renge boyanmaz zaten boyanmışlar artık..

Bir de kapalı üstün en önüne oturdum, ya böyle bir manzara olamaz balkon gibi buradan kombine alanlar çok şanslı..Tek sıkıntısı YÜKSEK kardeşim çok yüksek yahu..Düşecek gibisin öndeki korkuluk da biraz alçak kalmış gibi..

Bu arada oturduğunuzda önünüzden geçen insanlara yol vermek sıkıntı olacak, ayağınızı koyduğunuz alan biraz dar..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Arkadaşlar 5-6 gundur takıp edemedım 100 sayfa olmuş okuyamayacağım  :D :D herhangı bır gelısme oldu
kendin çal kendin oyna
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı sallapati

@sallapati yazdıgın listeye 1-0 dan sonra bunuda eklemek lazım :D gerci belki ceza gelebilir.

https://youtu.be/tmr_uIJ3yZA?t=62

Ulan ne güldüm ya bide tam küfürlü yere gelince emrah gülüyor  :evillol:

evet motive edici tezahürat kapsamına  girer     :D :D

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

bence stadyumu biraz daha iri yapıp çatıyı açılır kapanır yapmaları lazımdı , çatının iç kısmında tt arenadaki gibi çelik yığını gorunmemesi için bordeaux stadı gibi yapabilirlerdi , zemini schalke stadyumundaki gibi stadın dışına kayabilen sistem yapmalarıda iyi olurdu , stadyumun iri olmasının diğer artısıda daha çok taraftar dolaşım alanı olması , avm içerebilir ve maçlar dışındada kalabalık olurdu ,  şimdi bu çatıyı yaptıkları zaman çatı iç kısımdan nasıl görünecek ? muhtemelen file çekicekler ama ne yaparlarsa yapsınlar ucuz görünücek , ben bu çatı sistemi kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın.

Çevrimdışı sallapati

bence merdivenler füme yapılacaktı ama muhtemelen tribündeki yazılarla karmaşa yaratacağı için yapılmayacak gibi duruyor..

ama çıkış kapılarının giydirilmesi şart

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Barça bey napıyosunuz :o_o:

Membran işte membran..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre_ZA

@Emre_ZA Fotoğraf ve bilgiler çok iyi eline sağlık , bu kadar konu dışının arasında ilaç oldu :)

Rica ederim dostum, sağol
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı sbrhrzmn

Yeni Nou Camp'in catisina iyi bakmanizi tavsiye ederim, ozellikle bizim catiyi begenmeyenler :)
Bence dış cephe olarakta bizim stad daha güzel duruyor

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Yıkılıp yeniden mi yapılacak yoksa başka bir araziye mi ? Yeniden yapılacaksa bir kaç maçını Vodafone Arena'da yapabilirler . Mesela Nba senede bir iki maçını İngiltrede yapıyor çok iyi reklam ve gelir olur bizim açımızdan