Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8321840 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

Bizim bi Bjk_Mabet vardı ne oldu ona ya... ;D
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimiçi murat

Kapalı prekast işleri neden bu kadar yavaş ilerliyor? aslında stad'ta en hızlı ilerleyecek iş prekast değil mi? 3 haftada anca kapalı altı bitirdiler.
Ölçü işlerini vs hesaba katarsak 5 hafta..
geçenlerde başkan demişti,kapalıyı biraz ağırdan alıcaz diye,yoksa tıkır tıkır bitecek iş.

Başkan'ın söyleminden haberdar değilim doğrudur fakat aslında bir an önce bitirilebilir oradaki çalışanlar diğer bölümlere kaydırılabilir diye düşünüyorum.

Ama tabii ki mutlaka bir plan program dahilinde yapılıyordur işler.

aynı konuyu bizde arkadaşlarla konuşuyoruz ama bi sonuca ulaşamadık:)
candaş tolganın programda söylemişti yanlış hatırlamıyorsam,diğer kısımlar bitmeden kapalının ilerlemesi pek önemli değil diye,aslında mantıklısı kapalıyı bitir,emekçileri kaydır eski açık tarafına geç git ama dediğin gibi vardır bi planları(umarım:))

kapalıda çiçeklerin üst kirişlerde çalışan 15 işçisi var ve eski açığa doğru ilerliyorlar.eski açık loca 2. kat bittiğinde kapalıyı bitirmiş olurlar ve oradan numaralı yönünde devam ederler.kapalı iç kısımlarda çiçeklerin fazla bir işi yoktur.

Çevrimdışı Serkan7738

kapalının içindeki loca duvarları tuğlalar onların sıvaları falan kim yapacak yine çiçeklermi yoksa başka bir firmamı

Çevrimdışı BesiktasLee

Fotoğraf paylaşmayı becerebilen arkadaşlar Mehmet baya fotoğraf eklemiş alıp yükleyebilirseniz size zahmet..
Ds

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Erol Akçınar

Kapalı prekast işleri neden bu kadar yavaş ilerliyor? aslında stad'ta en hızlı ilerleyecek iş prekast değil mi? 3 haftada anca kapalı altı bitirdiler.
geçenlerde başkan demişti,kapalıyı biraz ağırdan alıcaz diye,yoksa tıkır tıkır bitecek iş.

Başkan'ın söyleminden haberdar değilim doğrudur fakat aslında bir an önce bitirilebilir oradaki çalışanlar diğer bölümlere kaydırılabilir diye düşünüyorum.

Hocam zaten çalışan işçiler alacalı inşaatın işçileri diğer bölümlerde çalışma gibi bir durum olmaz

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı ahmetx

muavenet adlı bi arkadaş vardı haberi varmı acaba veya farklı isimlemi aldı üyeler arasında göremedim
ben de buradayım wow da kullandığım ismimle Faruk kardeşim  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı enisdindar

@mehmetgelir1 'den alıntıdır.
(Toplu)

(Ufak bir sorun çıktı pardon  ;D)
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı enisdindar

...

...

Çevrimdışı Sutlas

Yeni açıkta iki kepçe var ama rampaya dokunmuyorlar.

Çevrimiçi murat

arkadaşlar foto denemesi çıkmamışsa siliyorum.bir öneride bulundum resim fotoğraf deneme yapma bölümü.yapılana kadar burada denemeye devam edebilirsiniz.

Çevrimdışı BJK_SU

Murat bey bebeğiniz biblo gibi Maşallah Allah nazarlardan esirgesin
BjK Rh+

Çevrimdışı ercan

Arkadaslar benim attigim mesajlar gitmiyor ileti 0 gorunuyor telefondan yaziyorum en altta yanitla var ona basip yaziyorum neden gorunmuyor yazdiklarim anlamadim ???

Çevrimdışı Serkan7738

pc den resim yükleme deneme

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı Gokhan

Hocam zaten çalışan işçiler alacalı inşaatın işçileri diğer bölümlerde çalışma gibi bir durum olmaz

Diğer bölümlerden kastım örnek eski açık alt bölüm testere kirişleri kısmen bitmiş durumda ölçü alınabilir prekast takılabilir diye düşünmüştüm ama tabii ki orada prekast işine engel olabilicek durumlarda olabilir.
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı BesiktasLee

Arkadaslar benim attigim mesajlar gitmiyor ileti 0 gorunuyor telefondan yaziyorum en altta yanitla var ona basip yaziyorum neden gorunmuyor yazdiklarim anlamadim ???

Anladığım kadarıyla birden fazla kişi aynı anda yanıt yazınca tekrar göndermek gerekiyor..
Ds

Çevrimdışı enisdindar

Yolladığına emin misin ? Çünkü sen mesaj attığında başka arkadaşlarda mesaj attığı için,sana yeni mesajları okumanı tavsiye ediyor.SMF Forum özellikleri ne yaparsın ;D
...

...

Çevrimiçi murat

Murat bey bebeğiniz biblo gibi Maşallah Allah nazarlardan esirgesin

bana benzememiş şanslı çocuk.allah razı olsun.bütün çocuklar güzeldir.

Çevrimiçi murat

yok bir deneme yapmıştın sanırım resim çıkmamıştı onu sildim.şu an mesajın 1 olmuş.silmeseydim keşke :D

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Etiketler: