Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355364 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sahinnd

Herkese hayırlı günler... Vinç ne zaman taşınıyor @Necmi abi
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimiçi Kartal Ç

günaydın büyük beşiktaş taraftarı .
35 bin kombine satınca kulübün 1 yıllık kazancı kaç para oluyor.daha önce böyle bir bilgi aktarıldı mı. merak ettim.
iki gündür onu hesaplamaya calışıyorum koltuk sayıları olmadığından çıkamadım işin içinden:)başkan bi ara 100 milyon tl gelir bekliyorum stadda demişti tvde amma velakin kaçı bilet kaçı diğer gelirler söylemedi.

Kombine geliri toplam 54 milyon tl :) Bu bizim için bir rekor olacak inşallah :)

Geçen yıl kasımpaşa/olimpiyattan 30 milyon bekliyorduk cezalar ve yeterli doluluğa ulaşılamaması sebebiyle bilet hasılatımız 13 milyonda kalmıştı.
Ki bunun 6 milyonunun ilk 4 maçta elde edilmesi de ayrı bir durum. Bu tip gelirler sıcak para olduğu için klüp açısından çok önemli.
inşallah Vodafone Arenamızda bizi ayağa kaldıracak ilaç olacak bu sayede.

Çevrimdışı quentine83

başkan haklı arkadaşlar.
düşünsenize fb nin gs nin kasasına her yıl sadece kombinelerden aşağı yukaru 100 milyon giriyor.bizde bu gelir yok.elbet aradaki fark açılır. stad= sportif başarı değildir beki ama ,sportif başarıya götüren en önemli etkenlerin başındadır...
İsmet Yarkın ONUR

MMA

• Ziyaretçi

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı tayfun

başkan haklı arkadaşlar.
düşünsenize fb nin gs nin kasasına her yıl sadece kombinelerden aşağı yukaru 100 milyon giriyor.bizde bu gelir yok.elbet aradaki fark açılır. stad= sportif başarı değildir beki ama ,sportif başarıya götüren en önemli etkenlerin başındadır...
100 olsa yine iyi 130:)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Enes Ö

[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2014, 10:53:37 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı SDemirsoy

vayy Enes bizi unutmuşsun ama obitaş fanlarını akşam ordayım kaçta çıkıyorsun.. ?@Enes Ö

Çevrimdışı Deniz

hakikaten şu kolonlar hakkında bir fikri olan var mı? niye asimetrik yapılıyorlar? biri yakın biri uzak... :(
sanirim statikten dolayi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

Enes beni unutmuşsun :D
üstat barcelona yazısı yapıştırıcam birazdan gezi bölümüne,gitmeden bi bakarsın.faydası olur bence.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı onurt

Çizimlere ve başladığı noktaya bakılırsa çelik destekler 9 kolonda kullanılacak diye düşünüyorum.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

54 milyon tl kombine, 60 milyon dolar 3 yıllık loca satış gelir beklentisi var yani 1 yıllık toplam gelir 100 milyon tl civarında olacak her yıl.

Çevrimdışı ALI RIZA

Iyı gunler :))
o kadar selam yolladın alt satıra beni eklemedim o kadar obitaşı destekledim :) obitaş karşıtıyım :)  :busted_cop:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

herkes ya obitaşcı yada çiçekler ci eğer bir taraf olmak gerekiyorsa bende beşiktaş inşaat aş taraftarıyım:))
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı yigitcan1903

herkes ya obitaşcı yada çiçekler ci eğer bir taraf olmak gerekiyorsa bende beşiktaş inşaat aş taraftarıyım:))

Benim favorim alacalı,günde 2 prekast yeter sloganımız  :D

Çevrimdışı denizaydogdu

Kartal

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı tunckuyucu

Misafir, rakip tribünün yeri 119'un mu üstü, 123'ün mü?

Çevrimdışı yigitcan1903

Kazasız belasız sakatlıksız bir sezon olsun,Beşiktaşım şampiyon olsun
Haydi Bismillah

Çevrimdışı saricasi

Haydi Bismillah

Vay yeni antrenman ustleri güzelmiş vodafone ayrı güzel yakışmış:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

Haydi Bismillah

antrenman forması güzelmiş.armayı bayağı bir küçültmüşler
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı denizaydogdu

Misafir, rakip tribünün yeri 119'un mu üstü, 123'ün mü?
?? bilen birisi varsa cevaplayabilirmi : :) :busted_cop:
Kartal

Kombineyi 15 gün sonra ancak alabilirim ? Kalır mı sizce kombine ?

Çevrimdışı SDemirsoy

Beko da geri döndü nihayet  :)

Abi Beko yu görünce heyecan yaptım ya çok güzel  :)

Etiketler: