Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353770 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

anladığım kadarıyla arena da baixada gibi olacak bizim tribünlerin büyüklükleri. koltuk sıralarını saydım 1 yada 2 sıra fark ediyor. merdivenler ve tribün girişleri de neredeyse aynı. keşke çatı malzemesini de benzetseydik...

bizim stat bundan daha heybetli sanki.

Çevrimdışı atakan eraslan

Kombine konusunda karar yok dimi daha :D Biz bir arkadaşımla 119. bloktan almayı düşünüyoruz. Ne diyorsun Murat abi güzel midir görüş açısı :)

Biz de 119 nolu kısımdan alacağız bir iki arkadaşla

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı denizaydogdu

Kombine konusunda karar yok dimi daha :D Biz bir arkadaşımla 119. bloktan almayı düşünüyoruz. Ne diyorsun Murat abi güzel midir görüş açısı :)

104 ,105  veya 119 sizce hangisi daha iyi :)

Kartal

Çevrimdışı baro19

Ah keşke İstanbul'da otursam da  104 numaralı kısımdan alsam :D

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bence 119
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı tayfun

104 al bence,yarım numaralı:)
119 da deplasman tribünün orda cinnet geçirirsin.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı denizaydogdu

104 al bence,yarım numaralı:)
119 da deplasman tribünün orda cinnet geçirirsin.

evet 104 haklısınız , 119 ' ün üstünde deplasman olacak sanırım , pek güzel olmaz o yüzden :) 104 candır.
Kartal

Çevrimdışı ZEKI

Herkese gunaydin
sevgili dostlar kombine ile ilgili paylasimlarinizi
http://www.besiktasarena.com/index.php?topic=148.0 burdan yaparsaniz kombine almayi planlayan arkadaslarla daha guzel paylasimlarda bulunabilirsiniz.
Sevgiler

Çevrimdışı gokhanson

hakikaten şu kolonlar hakkında bir fikri olan var mı? niye asimetrik yapılıyorlar? biri yakın biri uzak... :(

Çevrimdışı quentine83

günaydın büyük beşiktaş taraftarı .
35 bin kombine satınca kulübün 1 yıllık kazancı kaç para oluyor.daha önce böyle bir bilgi aktarıldı mı. merak ettim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı tayfun

35 bin kombine satınca kulübün 1 yıllık kazancı kaç para oluyor.daha önce böyle bir bilgi aktarıldı mı. merak ettim.
iki gündür onu hesaplamaya calışıyorum koltuk sayıları olmadığından çıkamadım işin içinden:)başkan bi ara 100 milyon tl gelir bekliyorum stadda demişti tvde amma velakin kaçı bilet kaçı diğer gelirler söylemedi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Misafir tribünü 123'ün üstü değil miydi?

Çevrimdışı tayfun

eski yerinde olucak muhabbeti vardı bi ara forumda,kesin midir değil midir bilmiyorum açıkcası.

Çevrimdışı SDemirsoy

evet orası senelerdir ordan izleriz maçları şimdi misafir tribünü geldi oraya kafam karıştı nerden alıcam diye  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

eski yerinde olucak muhabbeti vardı bi ara forumda,kesin midir değil midir bilmiyorum açıkcası.

Mabet numaralı eski açık köşesi demişti gibi hatırlıyorum

Çevrimdışı tayfun

bak şimdi bu olmadı,bütün planlarda terse geldik.zorla yeni açığa atılıcaz sanırım:)

iki gündür onu hesaplamaya calışıyorum koltuk sayıları olmadığından çıkamadım işin içinden:)başkan bi ara 100 milyon tl gelir bekliyorum stadda demişti tvde amma velakin kaçı bilet kaçı diğer gelirler söylemedi.

Kombine geliri toplam 54 milyon tl :) Bu bizim için bir rekor olacak inşallah :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Kapalı üst orta kenarları düşünüyordum ama ortayla çok fiyat farkı yok ortadan alayım diyorum

evet orası senelerdir ordan izleriz maçları şimdi misafir tribünü geldi oraya kafam karıştı nerden alıcam diye  :)

El irtibat sizin yeriniz misafir tribünü yanı, orda sen ve arkadaşların varken çıt çıkartamazlar  :lol:

Çevrimiçi Kartal Ç

artık yağmur mevsimi de geçti. artık güneşin kendini en çok hissettireceği dönem.
Bugüne kadar tatlı falan alıyorduk ama artık emekçilerimize güneş kremi alıp dağıtmak lazım.
güneşin altında ağır iş yapıyorlar.

Çevrimdışı tayfun

Kombine geliri toplam 54 milyon tl :) Bu bizim için bir rekor olacak inşallah :)
inşallah.

Çevrimdışı SDemirsoy

El irtibat sizin yeriniz misafir tribünü yanı, orda sen ve arkadaşların varken çıt çıkartamazlar  :lol:
haydaaa öylemi diyorsun İsmail Abi  :D gurubun ismide hazır bende MilitAnlar.. :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

böyle hesap yaparsak resim de var olan kombine fiyatlarını ortalaması alırsak 2.750 * 40.000 (1903 tribün harici) = 91 milyon Tl eder...! 1903 toplam fiyatı bilsek ortalamaya göre eklersek dediği gibi 100 milyon tl imkansız degildir yeterki 40.000 satalım bunun içinden misafir takımı çıkartmamısım tüm stad bizim :)

Etiketler: