Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320746 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hic2222

Karşılıklı fesh etme işi bana mantıklı gelmiyor. Kesin kayıt dışı almıştır parasını Mancini.
O değil de, Lucescu gelmese bari. İçime öyle bir oturur ki :(
KAPtaki açıklamada "Mancininin talebi üzerine" diyor..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

xuz

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Semih

Karşılıklı fesh etme işi bana mantıklı gelmiyor. Kesin kayıt dışı almıştır parasını Mancini.
O değil de, Lucescu gelmese bari. İçime öyle bir oturur ki :(
Mustafa Denizli gelir muhtemelen
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Sutlas

Çevrimdışı Semih

MMA

• Ziyaretçi

konu dışı ama bence önemli bi gelişme mancini gitmiş
şimdi KAP bildirdiler karşılıklı fes edilmiş

her neyse oktay abi sonucunda gitmis 8)
sabriyi sol bek oynayan zihniyet fazla yaşayamaz zaten

Çevrimdışı Serkan7738

Ahmet Kavalcı istifa etmiş  8)

Darısı Deniz Atalay'ın başına  ;D
Torunoğulları'nı es geçmeyelim :)

görev değişimi olacağından istifa etmiştir gibime geliyor

Çevrimdışı ACAB1903

Yeni açık kısmını yine puzzle gibi parça parça mı genişletecekler acaba

konu dışı bizim transfer bütçemiz 10-11 nilyon euro civarındayken fırtınalar kopuyordu,renklilerin 10 milyon euro olduğunu söylenince yağmur bile çiselemedi.haberlere falan inanmayın.hergün uyarlama haber çıkartır bu renkliler.

Çevrimdışı BesiktasLee

Eski açık 2. kat locaya beton mu atılıyor ?
Ds

MMA

• Ziyaretçi

ahmet kavalcı baya baya istifa etmiş beyler şaka yaptı zannetim abow

Çevrimdışı dogu1903

Ahmet Kavalcı istifa etmiş  8)

Darısı Deniz Atalay'ın başına  ;D
Torunoğulları'nı es geçmeyelim :)

görev değişimi olacağından istifa etmiştir gibime geliyor

Aynen a takımı yöneticiliğinden istifa etti diyor, hala yönetim kurulu üyesi sanırım

Çevrimdışı Gokhan

Kapalı prekast işleri neden bu kadar yavaş ilerliyor? aslında stad'ta en hızlı ilerleyecek iş prekast değil mi? 3 haftada anca kapalı altı bitirdiler.
Ölçü işlerini vs hesaba katarsak 5 hafta..
Şefkat öyle bir dildir ki, sağır bile duyar, kör bile görür..

Çevrimdışı tayfun

Kapalı prekast işleri neden bu kadar yavaş ilerliyor? aslında stad'ta en hızlı ilerleyecek iş prekast değil mi? 3 haftada anca kapalı altı bitirdiler.
geçenlerde başkan demişti,kapalıyı biraz ağırdan alıcaz diye,yoksa tıkır tıkır bitecek iş.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Semih

yönetimden istifa etmedi ama sadece futbol şubesinden etti. olması gereken de buydu sanırım

Çevrimdışı Semih

Çevrimdışı Serkan7738

görev değişimidir kedidir kedi :)

Çevrimiçi Necmi

deneme @Necmi Abi  ;D
mentions (bildirim) işide tamam
abisini koymasaydın bana bildirim yapmış olurdun

Çevrimdışı BesiktasLee

Pardon da adamlar nereye takacaklar daha ?  Üst kata mı ?   Santim ayarı gerektiren işler bunlar.. Başka yer mi bitti de adamlar yavaş diyor herkes anlamıyorum..
Ds

Çevrimdışı Gokhan

geçenlerde başkan demişti,kapalıyı biraz ağırdan alıcaz diye,yoksa tıkır tıkır bitecek iş.

Başkan'ın söyleminden haberdar değilim doğrudur fakat aslında bir an önce bitirilebilir oradaki çalışanlar diğer bölümlere kaydırılabilir diye düşünüyorum.

Ama tabii ki mutlaka bir plan program dahilinde yapılıyordur işler.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı tayfun

eski açık iki blok arasında betonlama başlamış,hayırlı olsun.

Çevrimiçi murat

stad başlığında başka konularda konuşulabilir sadece diğer bölümlerde bunun  gibi konularda başlık açılabilir.
http://www.besiktasarena.com/index.php?board=4.0
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 14:07:15 muratkaya ]

Çevrimdışı Gokhan

Pardon da adamlar nereye takacaklar daha ?  Üst kata mı ?   Santim ayarı gerektiren işler bunlar.. Başka yer mi bitti de adamlar yavaş diyor herkes anlamıyorum..

Mevcut biten testere kirişlerine takılabilir.. Farkındaysanız en hızlı olması gereken iş dedim yani stad tamamen bitince bile başlansa 1 2 ay sürecek bir iş aslında.

Çevrimdışı tayfun

Başkan'ın söyleminden haberdar değilim doğrudur fakat aslında bir an önce bitirilebilir oradaki çalışanlar diğer bölümlere kaydırılabilir diye düşünüyorum.

Ama tabii ki mutlaka bir plan program dahilinde yapılıyordur işler.

aynı konuyu bizde arkadaşlarla konuşuyoruz ama bi sonuca ulaşamadık:)
candaş tolganın programda söylemişti yanlış hatırlamıyorsam,diğer kısımlar bitmeden kapalının ilerlemesi pek önemli değil diye,aslında mantıklısı kapalıyı bitir,emekçileri kaydır eski açık tarafına geç git ama dediğin gibi vardır bi planları(umarım:))

Etiketler: