Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8359026 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak2

bütün stadyumlar spor genel müdürlüğüne ait değil midir zaten..

toki yapsaydı yukarıda da söylendiği gibi farklı bi lokasyona yapılacaktı..ne gerek var. kim bilir beşiktaşın göbeğine ne dikeceklerdi. ben iğrenç bi avm diyorum. belki de bi arap şeyhi nasiplenirdi belli mi olur

Çevrimdışı sağduyu

Arkadaşlar, Beşiktaş transfer haberlerini en güncel veren site olarak hangisini takip ediyorsunuz? (haber1903 ten başka)
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Arkadaşlar, Beşiktaş transfer haberlerini en güncel veren site olarak hangisini takip ediyorsunuz? (haber1903 ten başka)
hiçbirine bakmıyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

kamera az önce biraz  aşağıya mı çevrildi ?  :ebebe: :alala:
biraz daha inse..! Zor degil 10 saniyelik iş...! hafif aşarı ve sağa dogru dönecek...!

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Merhaba arkadaşlar... Hergün yazılanları okuyor ve yazdıklarınızla hepinizi yakından tanıyorum... Bu zorlu süreç için bende gücünüze güç katmaya geldim... Bende Besiktasarena.com'dayım artık... :)
öncelikle yapımı sürmekte olan stadımız Beşiktaşımız için hayırlı uğurlu olsun...
Hepimizin birtakım istekleri var, hepimizin stad konusunda öncelikleri var ( benim de beğenmediğim veya farklı olsun dediğim şeyler var. ) fakat ben inanıyorumki bu stad yapılabilecek en güzel, en ideal ve en maksimumlarda yapılmaktadır.  Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler...
Bu hafta sonu kombinelere olan ilgimizle klübümüzün destekçisi olmalı ve kaynak yaratmalıyız...
Her şey Beşiktaş için...

Çevrimdışı scape_bjk

Kartalbakışı var biraz daha tarafsız duruyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

hiçbirine bakmıyorum
haber sitelerinde yazıyor denk geliyor okumuyorum nedeni Bu sene İsmi gecenlerden Kimi Alamayacağımızdır :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Merhaba arkadaşlar... Hergün yazılanları okuyor ve yazdıklarınızla hepinizi yakından tanıyorum... Bu zorlu süreç için bende gücünüze güç katmaya geldim... Bende Besiktasarena.com'dayım artık... :)
öncelikle yapımı sürmekte olan stadımız Beşiktaşımız için hayırlı uğurlu olsun...
Hepimizin birtakım istekleri var, hepimizin stad konusunda öncelikleri var ( benim de beğenmediğim veya farklı olsun dediğim şeyler var. ) fakat ben inanıyorumki bu stad yapılabilecek en güzel, en ideal ve en maksimumlarda yapılmaktadır.  Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler...
Bu hafta sonu kombinelere olan ilgimizle klübümüzün destekçisi olmalı ve kaynak yaratmalıyız...
Her şey Beşiktaş için...
Hoş Geldiniz Başkan_zafer...! :)

Çevrimdışı sağduyu

Kardeş bakmadan da olmuyor. bu hafta bir şeyler bitecek gibi. bu arada kartalbakışı arıza mı yapmış? açılmıyor.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı scape_bjk

Kardeş bakmadan da olmuyor. bu hafta bir şeyler bitecek gibi. bu arada kartalbakışı arıza mı yapmış? açılmıyor.

evet bende açılmıyor bi arıza var heralde

Bu konudaki cehaletim için kusura bakılmasın lütfen..Bizim stadı niye toki yapmadı ? Toki ye biz mi müracat etmedik? Toki ye stadı yaptırınca ne gibi dezavantajları var? Bizim bunca sıkıntıya girip, kendi paramızla stadı yapmak bize devlet karşısında ne gibi avantaj sağlıyor. Sırf mesele  stadın lokalizasyonu muydu?  Bu işi iyi bilen bir arkadaş beni ve forumdaki tüm arkadaşları aydınlatırsa çok sevinirim...
Birçok sebep yazılabilir ama hiçkimse bizim stada bu tabelayı ASAMAYACAK. TOKİ DEĞİL ALIN TERİ

Öyle bir şey yok. Biz stadı cepten yapıyorsak araziden vazgeçmek istemediğimiz içindir. Yoksa Vodafone Arena da diğerleri gibi GSGM'ye ait.

Oyun Başlasın.!!!

Her şey Beşiktaş için...

Hoşgeldin Zafer Başkan :)
Ne mutlu seni burada görmek, onur verdin bizlere.
Zafer benim en iyi dostumdur, mükemmel bir Beşiktaş'lıdır.
Tekrar hoşgeldin :)

Çevrimdışı smhkcr

Ytong gelmiş beyler bi el atında indirelim kamyondan :)

Ytong' un Proje Uygulama ekibi de an itibarıyla mabette....

Çevrimdışı ahmett.67

Anladığım kadarıyla zamanı geldiğnde bir 49 yıllığına daha aynı yerde kalmayı garantilemek amacıyla bu stadı kendi paramızla yapıyoruz.  :alala: Uzun vadeli stratejik planlama yani. :claps:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı gurbetci kartal

merhaba arkadaslar bende hollandadan katiliyorum.2-3 gundur siteyi takip ediyorum kaliteli buldugum icin bende uye oldum.arkadaslarin cogu besiktaslilarin  aklindaki sorulari sorup cevap aliyor benim de bir sorum olacakti insaallah bir cevaplandiran olur bu yeni acigin arkasinda kalan bolum(yemekhanenin oldugu bolge)kulubemi ait?zamaninda spor bakaninin besiktasa verdik dedigi bolge orasimi?eger olduda orasi bizimse orasi ne olarak degerlendirilecek bilgisi olan arkadaslar bu sorulara yanit verebilirmi?

Çevrimdışı ALI RIZA

merhaba arkadaslar bende hollandadan katiliyorum.2-3 gundur siteyi takip ediyorum kaliteli buldugum icin bende uye oldum.arkadaslarin cogu besiktaslilarin  aklindaki sorulari sorup cevap aliyor benim de bir sorum olacakti insaallah bir cevaplandiran olur bu yeni acigin arkasinda kalan bolum(yemekhanenin oldugu bolge)kulubemi ait?zamaninda spor bakaninin besiktasa verdik dedigi bolge orasimi?eger olduda orasi bizimse orasi ne olarak degerlendirilecek bilgisi olan arkadaslar bu sorulara yanit verebilirmi?
hoş geldiniz

Çevrimdışı SDemirsoy

hoşgeldiniz Forumumuza hayır o bölge İstanbul büyükşehir belediyenin ufak tip temizlik araçlarına ait

Çevrimiçi murat

yok orası belediyenin arazisi.verilecekti ama başkan dahil kimse neden verilmediğini bilmiyor.belkide biliyor.bir dönem bazı tapeler vardı.belediyenin admları başkana küfürler filan ediyordu hatta stadı dahi yaptırmayacaklarını söylüyorlardı.devamlı zabıta gönderip inşaatı mühürlemeye çalışıyorlardı.bazı şeylere boyun eğdiremediklerinden dolayı araziyi vermediler ama reklamlarını yaptılar.izin konusunda sıkıntı çıkaran kültür ve spor bakanları görevlerinden alındı.darısı diğerlerinin başına :by2:
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 14:57:40 muratkaya ]

Çevrimiçi Necmi

Aramıza hoşgeldin
sorduğun soruya gelince kulübe ait değil belediyenin yeri resimlerden dikkat edersen
belediye oraya prafabrik bir yapı yaptı Beşiktaşa bırakmadılar sadece reklam yaptılar.
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 15:07:28 Necmi ]

Çevrimdışı smhkcr

canlı yayında problem mi var arkadaşlar??

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı demir_kArtAl

foto da gelmedi bugün hiç. twitter tada yaprak kıpırdamıyor.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı bjk_mabet

yemekhaneye kadar bize ait ama önünde kalan alan belediyenim ve kendi ofisini kurdu...

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Etiketler: