Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8360125 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

sanırım yeni prekastlar geldi biraz önce
yeniside gelse eskiside kalsa prekastçı arkadaş sırf susalım diye 3-4 tane döşer birazdan :) ,bi tır var orada ama kasada ne var seçemedim,indirdiler herhalde,ben kaçırmışım.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı BesiktasLee

sanırım yeni prekastlar geldi biraz önce
yeniside gelse eskiside kalsa prekastçı arkadaş sırf susalım diye 3-4 tane döşer birazdan :) ,bi tır var orada ama kasada ne var seçemedim,indirdiler herhalde,ben kaçırmışım.

Hızlı olsalar nereye döşeyecekler anlamıyorum sizi :D :D Yeni dökülen betona mı hemen takacaklar.. Beton kalıptan çıkacak tüm sağlamlık kontrolü yapılacak sonra ölçü alınacak ona göre yeni prekast gelecek sonra tekrar ölçüm ve montaj ohooooo Sizde gelir gelmez bitsin istiyorsunuz :D
Ds

Çevrimdışı Deniz

Bu hafta içi çiçeklerin 1 kurduğu vinç sökülecek...
Prekasların yerleştirilmesi için alacalı firması 300 tonluk 105 metre bom ucu olan paletli vinç getirecek...
vinç 8 tır ile gelip montajı stad icersinde yapılacak...
prekastların yavaş olmasının nedeni bu büyük vinçin kule vinçler nedeni ile kurulamaması....

bjk_mabet
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Enes'e ilk gününde stadımızda başarılar dilerim...Kendisi obitaş stajerider yüklenmek ve sınırsız soru sormak serbestir... :lol: :lol: :lol: :lol:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimiçi murat

Yeni acık - 16.000
Eski açık - 10.000
Kapalı    - 9.000
Numaralı - 8.000
1903 -      2.000
loca -       2.000

diye sallayayım da yorumlara bi bakalım.
benim tahminim yeni açık 13 bin diğerleri 10 ar bin.+loca vs

Çevrimdışı ozan062

mabet dürüst bir şekilde cvp vermeni istiyorum. bu sene vodafone arenada maç oynanma olasılığı yüzde kaçtır ?
Hiç dürüst olmayan bir cevap verdimi bu güne kadar
bu sene maç oynama ihtimali % 0 dır.
ocaktan önce bu stad bitmez ocakta bitersede çok iyi bir iş olmuş olur

hayır bu konusmada benim anladıgım sezon boyunca hiç maç oynayamayacagımız ancak oradaki anahtar gelime bu sene:)) onun için strese gerek yok maçımızı izlicez
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BesiktasLee

Bu hafta içi çiçeklerin 1 kurduğu vinç sökülecek...
Prekasların yerleştirilmesi için alacalı firması 300 tonluk 105 metre bom ucu olan paletli vinç getirecek...
vinç 8 tır ile gelip montajı stad icersinde yapılacak...
prekastların yavaş olmasının nedeni bu büyük vinçin kule vinçler nedeni ile kurulamaması....

bjk_mabet

Mabet güne müjdeler ile başladı hey maşallah :D
Ds

Çevrimdışı baro19

Enes'e ilk gününde stadımızda başarılar dilerim...Kendisi obitaş stajerider yüklenmek ve sınırsız soru sormak serbestir... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mabet Abi, Enes arkadaşımız inşaat mühendisi olarak mı staja başladı ...

Çevrimdışı Deniz

Abi ilk günden fazla yüklenme zaten obitaşta çalışarak 1-0 geriden başladı çocuk  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı Deniz

Mabet Abi, Enes arkadaşımız inşaat mühendisi olarak mı staja başladı ...
enes daha 18 yaşında değil mi?

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni acık - 16.000
Eski açık - 10.000
Kapalı    - 9.000
Numaralı - 8.000
1903 -      2.000
loca -       2.000
diye sallayayım da yorumlara bi bakalım.
47.000 olmaz...! anıtlar izini olmadan 50.000 olur...! ama bu dediğin sayılar olmaz...!

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi ilk günden fazla yüklenme zaten obitaşta çalışarak 1-0 geriden başladı çocuk  :evillol: :evillol:

henüz stad ta değilim klup binasıdayım enesle sabah görüşebildim şu an ne yapıyor bilmiyorum ama telefonuna bakamadığına göre ya demir bağlıyor ya kalıp cakıyordur diye düşünüyorum :bandit:

klavye başından sallaması kolaydı şöyle olsun böyle olsun diye aynı meziyeti saha içersindede kendisinden bekliyeceğim...
hem arkadaşı hem çaycısı olmak garip ama  :iblush: :iblush: :iblush:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

henüz stad ta değilim klup binasıdayım enesle sabah görüşebildim şu an ne yapıyor bilmiyorum ama telefonuna bakamadığına göre ya demir bağlıyor ya kalıp cakıyordur diye düşünüyorum :bandit:

klavye başından sallaması kolaydı şöyle olsun böyle olsun diye aynı meziyeti saha içersindede kendisinden bekliyeceğim...
hem arkadaşı hem çaycısı olmak garip ama  :iblush: :iblush: :iblush:
Abi çok canını sıkarsa vinçte biraz sallandırırsın  :evillol:

Çevrimdışı Efe

Enes yandın olum mabet seni duman eder orda :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

@bjk_mabet abi tribünlerde kaç sıra olacak acaba? biliyorum bir çok kez yazmışsındır ama çok eskilerde kaldığı için bulamadım :(
İmza forum kurallarına aykırı

İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı ozan062

Atagi baslatan yine Jones :) .ah Orman ah stadda mercedes transferde sahinsin ..

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne alaka burda Jonese saydırmayan kimse kalmamıştı
gidincemi değerli oldu adama söylenen laflardan sonra
kontrat yenilemeye cesaret edilirmiydi yarım sezon almeidaya
sövüldü şimdi bir gol atsa vay niye kontrat yapılmadı denir
jones bizim ihtiyacımız olan biri değil iyi bir sağ bek alınıp
atibayı oynatmak gerekir orada en güçlü bölgemizde
boşuna yabancı kontenjanı tüketmekten başka bir işe yaramaz.

öyle deme abi ben o konuya hakimim:))

o jonesi onder hoca istedi,, geldiği ilk gün bilic ben bun oynatmam demiş,, ve adamda bunu ogrenince kasmadı,, sonrasında antrenmanda sakatlıgı yukseldi,, ardından duzeldiği gibi mecbur pozisyonlarda eksiklik olunca oynadı ve hiçbirsekilde forma sokmadı kendini,, ama ne zamanki son bir ay geldi dunya kupasına hemen o gobekli hali gidip fit duruma dondu,, ilk macın ardından rp veriyor,, besiktasta iletişim sıkıntısı var ve ben bundan dolayı tam konsantremi vermedim,, hem kiralık almıssın admaın tam olarak sahibi değilsin bizim için yaptıogı sahada etkiyi ben begendim,, aynı atiba gibi 3 farklı mevkide oynatıldı,, ama esas bomba o değil,, on liberoya yani onun mevkisine net olmayan genc gelecek vaat eden birini alacakşlar:)) yani bence fiyasko:))

bazı arkadaslarımız bu transfer ve bazı hataları dilendirince boş konusma demiş cok kırıldım cok üzüldüm,, stad dediğin seyin maliyetiyle bu transferlerin maliyati arasındaki farkı iyi algılamalısınız,, onun için esas hatanın sıfır olması gereken nokta baska yerlerdir,,,kızacaksınız hemen ornek vereyim,,demirorenin borcları simdi odeniyor neden hatalı transferlerden doalyı,, konuyu bu anlamda uzatmayalım

konuyu dagıttım sory :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 11:32:01 ozan062 ]

Çevrimdışı hic2222

1-0 mı ?  :kop:
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Deniz

sahanın ortasında vinç kuracaklar izlemesi keyifli olacaktır :)

Çevrimdışı ozan062

o kurulma esnasında lkütfen burdan bildirin ben çnk hiç canlı yayını izlemiyorum ,, :uyucam:

Çevrimdışı Deniz

o kurulma esnasında lkütfen burdan bildirin ben çnk hiç canlı yayını izlemiyorum ,, :uyucam:
Daha gelmedi parçaları.Önümüzdeki günlerde gelecekmiş :)

Çevrimdışı mehmetthedum

Prekastlar için kurulacak olan bu büyük vinç aynı zamanda çatı içinde kullanılabilir mi? Git gel sök kur gibi gereksiz zaman kaybından kazanırdık.firmalar farklı olabilir ama sonuçta ikisi de vinci başkasından kiralıyor eninde sonunda sanırım.

Saçmalamadım inşallah?
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Deniz

Prekastlar için kurulacak olan bu büyük vinç aynı zamanda çatı içinde kullanılabilir mi? Git gel sök kur gibi gereksiz zaman kaybından kazanırdık.firmalar farklı olabilir ama sonuçta ikisi de vinci başkasından kiralıyor eninde sonunda sanırım.

Saçmalamadım inşallah?
Kullanılamaz bildiğim kadarıyla.Çatı için daha özel vinçler gelecek

Çevrimdışı SDemirsoy

Etiketler: