Atagi baslatan yine Jones
.ah Orman ah stadda mercedes transferde sahinsin ..
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne alaka burda Jonese saydırmayan kimse kalmamıştı
gidincemi değerli oldu adama söylenen laflardan sonra
kontrat yenilemeye cesaret edilirmiydi yarım sezon almeidaya
sövüldü şimdi bir gol atsa vay niye kontrat yapılmadı denir
jones bizim ihtiyacımız olan biri değil iyi bir sağ bek alınıp
atibayı oynatmak gerekir orada en güçlü bölgemizde
boşuna yabancı kontenjanı tüketmekten başka bir işe yaramaz.
öyle deme abi ben o konuya hakimim:))
o jonesi onder hoca istedi,, geldiği ilk gün bilic ben bun oynatmam demiş,, ve adamda bunu ogrenince kasmadı,, sonrasında antrenmanda sakatlıgı yukseldi,, ardından duzeldiği gibi mecbur pozisyonlarda eksiklik olunca oynadı ve hiçbirsekilde forma sokmadı kendini,, ama ne zamanki son bir ay geldi dunya kupasına hemen o gobekli hali gidip fit duruma dondu,, ilk macın ardından rp veriyor,, besiktasta iletişim sıkıntısı var ve ben bundan dolayı tam konsantremi vermedim,, hem kiralık almıssın admaın tam olarak sahibi değilsin bizim için yaptıogı sahada etkiyi ben begendim,, aynı atiba gibi 3 farklı mevkide oynatıldı,, ama esas bomba o değil,, on liberoya yani onun mevkisine net olmayan genc gelecek vaat eden birini alacakşlar:)) yani bence fiyasko:))
bazı arkadaslarımız bu transfer ve bazı hataları dilendirince boş konusma demiş cok kırıldım cok üzüldüm,, stad dediğin seyin maliyetiyle bu transferlerin maliyati arasındaki farkı iyi algılamalısınız,, onun için esas hatanın sıfır olması gereken nokta baska yerlerdir,,,kızacaksınız hemen ornek vereyim,,demirorenin borcları simdi odeniyor neden hatalı transferlerden doalyı,, konuyu bu anlamda uzatmayalım
konuyu dagıttım sory