Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361537 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

22.06.2014 Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış

Çevrimdışı Sahin53

Mabet hocam
Üst kat kirişlerin eni daha kısa neden acaba?
Birde kapalının içene beton atılmış ama nereye?
Birde bu numaralıda su sızan yer zamanla perde betona zarar vermez mi?
Cevaplarsan sevinirim.

1-daha dik bi tribün cünkü
2-bunu bende bilmiyorum nereye atılmış???yarın bakarım
3-numaralıda sızan suyun önüne izalasyon yapılıyor zaten ayrıca alt tarafta drenaj ile toparlanıyor...

Teşekkür ederim fışkırtıcı kapalının ikini ucuna birden gitmişti içeri uzatmışlardı görünmüyordu.
Birde 16 sıra zaten kule hizasını geçiyor yükseklik sınırı daha başka sebeplerden olabilir mi eski açık için?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı cagdas44

Gece stadı izlemek benim gibi havacılık meraklısı biri için çok sakat mikserleri izliyorum yukardan uçak geçiyor FR24'ü açıp hangi uçak diye bakıyorum az bi kendime gelsem iyi olur :D

Vodafone Arena 22.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]H59XjMIKSSU[/youtube]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı berk_bjk

Mabet hocam
Cevaplarsan sevinirim.

3-numaralıda sızan suyun önüne izalasyon yapılıyor zaten ayrıca alt tarafta drenaj ile toparlanıyor...

Teşekkür ederim fışkırtıcı kapalının ikini ucuna birden gitmişti içeri uzatmışlardı görünmüyordu.
Birde 16 sıra zaten kule hizasını geçiyor yükseklik sınırı daha başka sebeplerden olabilir mi eski açık için?

Diğer tribünlerin geçip eski açığın geçememesi de garip geldi bana :alala:

Çevrimdışı cagdas44

Mabet hocam
Cevaplarsan sevinirim.

Diğer tribünlerin geçip eski açığın geçememesi de garip geldi bana :alala:

Diğer tribünler eski açıktan daha yüksek ama eski açık en net ifadesiyle beşiktaş saat kulesinden daha yüksek olamıyor yani en üst sıradan bakan kişi eski açık engeline karışmadan stat dışındaki statdan saatini kontrol edebilecek  :ebebe:
(Diğer tribünler kısmını yanlış anlamışım)
[ Son Düzenleme: 23 Haziran 2014, 01:44:10 cagdas44 ]

Çevrimdışı Efe

mabet eski açık sıra sayısının az olma sebebi neydi artma şansı var mı?

Anıtlar kurulunun yükseklik şartı kararı var önceki yapıdan yüksek olamıyor bundan sonra sıra sayısının artma şansı yok

tribün basamağından önce kocaman kolonlar var üstünde çatı var ama tribünler alçak olacak nasıl bir zihniyet ben anlamış değilim bu yasağı koyanları saçmalık başka bişey değil  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Geovani

Saçmalığın daniskası hemde heralde anıtlar kurulundakiler yeni açık en üstten kombine alacaklar bi yandanda boğazı izliyecekler !! neyse bunada şükür diyelim ilk çıkan projede orada çatıda yoktu
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı BJK_SU

çatıyla beraber zaten kuleler aşağıda kalmıyor mu?, bütün çaba çatı- tribün arasındaki küçük aralıktan boğazı seyretmek için mi ?
BjK Rh+

Çevrimdışı Efe

Saçmalığın daniskası hemde heralde anıtlar kurulundakiler yeni açık en üstten kombine alacaklar bi yandanda boğazı izliyecekler !! neyse bunada şükür diyelim ilk çıkan projede orada çatıda yoktu
aynen geovani bunda şükür dakika skor verelim yeni açıkta 2 bölümde de beton dökümü sürüyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Türkiye' de yaşıyoruz :) neye şaşırıyorsun ki :) Anadolun'un güzel Tarihi yapıları hiç edenlere Anıtlar kurulu ses etmezken bizim stad anıtlara takılıyor .)

Çevrimdışı Geovani

çatıyla beraber zaten kuleler aşağıda kalmıyor mu?, bütün çaba çatı- tribün arasındaki küçük aralıktan boğazı seyretmek için mi ?

anıtlar kurulunda çalışanlar sağlam bişey içiyolar öğrenmek lazım

Çevrimdışı Necmi

Anıtlar kurulunun yükseklik şartı kararı var önceki yapıdan yüksek olamıyor bundan sonra sıra sayısının artma şansı yok

tribün basamağından önce kocaman kolonlar var üstünde çatı var ama tribünler alçak olacak nasıl bir zihniyet ben anlamış değilim bu yasağı koyanları saçmalık başka bişey değil  :s20:
bu güne kadar stadı yıktırmayan zihniyet
eskiaçığın kuleleri geçmesini engelleyen zihniyetle aynı zihniyet
ama geçmemeside o kadar önemli bir sorun değil insanlar geçince kapasite 5000
artacak sanıyorlar 1000 kişi bile artmaz kapalı üstün tamamı anca 5000 kişidir
eski açık alçak bölgenin boyu 50 metre gibidir oda bir sırada 100 koltuk eder
7 sıra eksik 700 koltuk eder ahlar vahlar etmeye gerek yok böyle boğazın görünmesi
daha güzel bir hava katıyor simetri demeyin yeni açık üst kat 30 sırayla zaten simetriyi
bozuyor  :D

Çevrimdışı Furkan Sarper

twitırda fırat günayer başkan borçla uğraşıyor ferrari parası ödüyor transferle uğraşıyor biraz zaman alabilir tarzında bir şeyler yazmış altına gelen yorumlara bakayım dedim bakmaz olaydım.

fikret orman gitsin artık vs yazmışlar anlamıyorum bu insanları gerçekten inş başkan bunlara boyun eğmez allah sabır versin

neyse staddan 1-2 yorumda yapayım 2 tane fışkırtıcı var  şuan sabaha kadar devam eder heralde

Çevrimdışı Geovani

7 sıra eksik 700 koltuk eder ahlar vahlar etmeye gerek yok böyle boğazın görünmesi
daha güzel bir hava katıyor simetri demeyin yeni açık üst kat 30 sırayla zaten simetriyi

Necmi abi banada ilk başta garip geliyordu ama farklı bi orjinallik katacak gibi simetri hastası değilim dış sütunlarda asimetrik tam takım oldu  :D

Çevrimdışı Necmi

eski açık küçük olmayacakki eski stadımızın yeni açığı kapasitesinde olacak
26 metre civarı yükseklikte olacak 8.5 katlı bir bina yüksekliği o tribünde
sahadakilere duvar gibi gelir eski açık eski stadımızda tamamen etkisiz bir yerdi
orta boştu kapı vardı kenarlar uzak ve etkisiz kalıyordu şimdi eski açıkta baskılı bir
tribün oluyor herhalde etkili bir taraftar gurubuda yerleşir oraya :D

Çevrimdışı Efe

3 tribünde aynı olacaktı işte localı tribünler aynı yükseklikte sadece yeni açık farklı olacaktı  zaten dert kapasite değil abi kamera şöyle çektiği zaman stadın tam görünmesi eski açık üst yarım gibi duracak  görüntü hiçte iyi olmayacak yapacak bişey yok bitsinde bizde gidip maçımızı seyredelim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

En merak ettiğim boğaz nasıl görünecek...! deniz seviyesinde başlayıp kule diye geçinen bir alan kadar olacak tribün ve karsında ondan uzun yeni açık tribünü...!
gece gece zihniyetsizlere küfür ettiriyorlar :)

Çevrimdışı Necmi

kamera en tepeden çekse dediğin gibi olurda kameranın olduğu noktadan
oradaki alçaklık farkedilmez bile güzel olacak :ok:

Çevrimdışı Deniz

Beyler deplasman tribunu kesin nerde olacak tam olarak?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu arada numaralıya yakın bölümdeki fışkırtıcı işini bitirdi gidecek heralde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

anıtlar kurulunda çalışanlar sağlam bişey içiyolar öğrenmek lazım
ne içtiklerini bilmemde renkleri bir sararıp bir kızarıyor herhalde :D

Çevrimdışı BesiktasLee

Beyler deplasman tribunu kesin nerde olacak tam olarak?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapalı eski açık birleşimi
Ds

Çevrimdışı ALI RIZA

Portekiz Abd macında Jones golunü görmeniz lazım adamı almamız lazım dehset oynuyor Kupa da...!

Çevrimdışı Deniz

Portekiz Abd macında Jones golunü görmeniz lazım adamı almamız lazım dehset oynuyor Kupa da...!
jones kupaya gitmeden once Orman ve Kavalciya a sozlesme yapalim dedi.yonetim kabul etmedi Jones de madem oyle Besiktasa zor gelirim dedi.

sozun ozu yine adami elden kacirdik.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: