Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8361428 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi bu haftasonu toplantı olacak mı?
istiyorsanız yapalım sunucu değişikliği olacak hafta sonuna denk gelebilir
yarın olsun bir ona göre bakalım bir program yapalım ama bensizde toplanabilirsiniz
hafta sonları genelde mabette olmuyor şantiyede :)

Çevrimdışı Efe

Eski açık çok mu düşük kalacak yani videoda ve resimlerde sanki çok aşırı fark yok gibi duruyor. Ortalama kaç sıra düşük olur sizce ?

üst kat düşük kalacak daha orası yapılmadı 16 sıra şuan eski açık bi ümit 23 sıra olur diye bekliyoruz işte umut dünyası :icool:
:D daha çok beklersin @Efe Elaldı

napalım beklemeyelim o zaman  :D necmi abi şuna net karar verdim proje resimleri herşey eski açık alt kapalı alt ve numaralı altın 24+3 sıra yeni açığın ise 29 sıra olduğunu gösteriyor iyi sayılar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

yarın olsun bir ona göre bakalım bir program yapalım ama bensizde toplanabilirsiniz

27 haziran cuma günü buluşalım hem kombine de alabiliriz hep beraber.

Çevrimdışı Necmi

27 haziran cuma günü buluşalım hem kombine de alabiliriz hep beraber.
kombineler ne zaman satışa çıkıyor?

2014-2015 futbol sezonunda anlı şanlı Beşiktaşımızın maçlarını izleyebileceğin
Vodafone Arena kombineleri tüm taraftarlarımız için 25 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’de passo.com.tr’den; 27 Haziran Cuma günü saat 14:00’den itibaren Vodafone Arena kombine satış ofisimizden satışa çıkıyor.

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena kombineleri tüm taraftarlarımız için 25 Haziran Çarşamba günü saat 17.00’de passo.com.tr’den; 27 Haziran Cuma günü saat 14:00’den itibaren Vodafone Arena kombine satış ofisimizden satışa çıkıyor.
Cuma günü çok kalabalık olmazmı orası @aktar_ismail

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet dürüst bir şekilde cvp vermeni istiyorum. bu sene vodafone arenada maç oynanma olasılığı yüzde kaçtır ?

1 maç oynama olasılığımız %92

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet dünkü bi resimde eski açıkta demirlerin üzerinde küçük paketler vardı onlar ne işe yarıyor acaba ?
izalosyon tozu diyeyim kısaca...interfix diğer adı

Çevrimdışı DAF

mabet yeni açık kapalı birleşiminde 1.kat en üst basamak projedemi öyle yoksa bir hatamı oldu tam uyuşmuyor basamaklar

Çevrimdışı BJK_SU

bjk_mabet benim de bir sorum olacak. engelli koltuk sayısı 81+81(refakatçi) olmak üzere 162 olduğunu okudum bir yerde, bu koltuklar her tribüne mi yerleştirilecek yoksa tek bir tribünde mi olacak ?
BjK Rh+

Çevrimdışı Necmi

mabet dürüst bir şekilde cvp vermeni istiyorum. bu sene vodafone arenada maç oynanma olasılığı yüzde kaçtır ?

sizin yapacağınız maçmı  :D
hemen sahayı eskitmeyin :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Abi şubatta bitme olasılığı ne ? Ona göre kombine alıcaz :D

Çevrimdışı berk_bjk

Eski açık üstün 16 sıra olma sebebi nedir?

Çevrimdışı Efe

mabet yeni açık kapalı birleşiminde 1.kat en üst basamak projedemi öyle yoksa bir hatamı oldu tam uyuşmuyor basamaklar

hata değil 1 sıra fazla yeni açık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

proje o şekilde...

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabet benim de bir sorum olacak. engelli koltuk sayısı 81+81(refakatçi) olmak üzere 162 olduğunu okudum bir yerde, bu koltuklar her tribüne mi yerleştirilecek yoksa tek bir tribünde mi olacak ?

tek bir tribünde olucak...

Çevrimdışı bjk_mabet

sizin yapacağınız maçmı  :D
hemen sahayı eskitmeyin :bandit:

bizim yapıcağımız gayri resmi ilk maçı saymazsak onun olasılığı yok o kesin %100

Cuma günü çok kalabalık olmazmı orası @aktar_ismail
Evet olabilir,  uygun olduğun bir gün görüşelim o zaman, sensiz toplantı olmaz Necmi abi :)

Çevrimdışı berk_bjk

mabet eski açık sıra sayısının az olma sebebi neydi artma şansı var mı?

Çevrimdışı bjk_mabet

kule seviyesini gecmemiz yasak o yüzden sıra sayısı biraz az...

Çevrimdışı Sahin53

Mabet hocam
Üst kat kirişlerin eni daha kısa neden acaba?
Birde kapalının içene beton atılmış ama nereye?
Birde bu numaralıda su sızan yer zamanla perde betona zarar vermez mi?
Cevaplarsan sevinirim.
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet ben geldim :) halı sahada sakatlanarak :) bileğime aldıgım darbe + burkulma :) şişik bandajlı ve kremli halde 10 sayfa okudum şarapçılar :) şairler :) youtube olayı mustafının güzel resimleri maşallah diyelim ayrıca %92 lik maç oynama olasığı sonra %100 oluyor taraftar baskısı olasılığı arttırıyor... Ne gündem olmuş bugun
unutmadan Portekiz 1-0 öne geçti :)  :boxin:

Çevrimdışı cagdas44

Anıtlar kurulunun yükseklik şartı kararı var önceki yapıdan yüksek olamıyor bundan sonra sıra sayısının artma şansı yok

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet hocam
Üst kat kirişlerin eni daha kısa neden acaba?
Birde kapalının içene beton atılmış ama nereye?
Birde bu numaralıda su sızan yer zamanla perde betona zarar vermez mi?
Cevaplarsan sevinirim.

1-daha dik bi tribün cünkü
2-bunu bende bilmiyorum nereye atılmış???yarın bakarım
3-numaralıda sızan suyun önüne izalasyon yapılıyor zaten ayrıca alt tarafta drenaj ile toparlanıyor...

Etiketler: