Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320798 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Prekastçılara obitaştan çok uyuz olmaya başladım arkadaş aynı yerinde sayıyo bu arada kptcel ve sallapati geldimi

kceptel abi burda salla pati daha gelmedi galiba 

enes de varda oda gelmedi daha galiba

Sen Mustafa sın dimi :) bu arada benim resimde büyüdümü yeniden yükledim ama

Çevrimiçi Necmi

Hayırlı olsun yeni mekanımız. Bizde beşiktaşımız gibi oradan oraya geçtik ama bura sonuncu olacağı kesin bence. Çiçeklerin yaptığı hatalar bu aralar sıklaştı başta böyle değildi neyse çözülmeyecek problem değil.

Hoşgeldin artık burdan kimse kovamaz son adresimiz

Çevrimdışı hakaydam

Oh be saçma muhabbetler bitti. Ellerinize sağlık.

Çevrimdışı ozan062

vodafone arena twitter hesabından bir kare cok güzel:D

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Avatarlari yeniden yukleyin bi cok kisinin kucuk suan ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hakaydam

Necmi bey sigarayı da bıraktınız bu sayede  ;D

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta iyi hafriyat oldu mustafa gidene kadar yolu dusen olursa bi kac foto isteriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sutlas

Çevrimdışı Pennyroyal Tea

Hayırlı olsun site, Artık burdan takip etmeye devam edeceğiz.

Çevrimdışı FARUK

muavenet adlı bi arkadaş vardı haberi varmı acaba veya farklı isimlemi aldı üyeler arasında göremedim

Çevrimdışı Sutlas

muavenet adlı bi arkadaş vardı haberi varmı acaba veya farklı isimlemi aldı üyeler arasında göremedim

Ahmetx olarak kayıtlı sanırım.

Çevrimdışı Efe

Yeni acigi bu gece bitiriler insallah acilan bolumlerede cakil serme islemi bugun baslayabilir yavastan grobetona gecilmeli artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sutlas

Yeni acigi bu gece bitiriler insallah acilan bolumlerede cakil serme islemi bugun baslayabilir yavastan grobetona gecilmeli artik

Yeni açıktaki rampayı neden almıyorlar onu anlamıyorum, önce arkayı temizleseler daha iyi değil mi?

Çevrimdışı FARUK

iki kenardan devam edip çiçekler gibi arada bir boşluk bırakabilirler fışkırtıcının ulaşabilmesi için baya bi mesafe var çünkü birde en arka kısmın orası, belediyenin oranın kullanımı sıkıntılı olurmu bilmem

Çevrimiçi Necmi

mecburen smileyi bulamadım arıyorum ama bulunca yüklerim  ;D

MMA

• Ziyaretçi

konu dışı ama bence önemli bi gelişme mancini gitmiş

Çevrimdışı Efe

Yeni acik rampayi neden almadiklarini bende anlamiyorum ama vardir bi bildikleri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

bence bir paket artmıştır ;D

Çevrimiçi Necmi

kceptel hocam wowdaki adoyev diğer arkadaşlara söylermisin tekrar wowdan atmışlar beni artık tekrar girmek için yeni üyelik açmayacam. herkese selam söyle oradakilere...
i.zorlu ne ara 54 mesaj attın dün bir bugün iki  ;)

insanın evi gibisi olması var mı oktalg. ben dh de ziyaretci olarak takılıyordum. wowda daburç beyle aramız ii değildi. evime kavusunca çenem düştü :D

avatar ölçülerini büyülttüm silip yeniden yüklersen düzelir

Çevrimdışı KUMANOVALI

ne olur ne olmaz ben msj attım...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı cagdas44

Herkese Merhaba, wow ve DH'den Cagdas44 fırsat buldukça gece gündüz canlı yayın takibi ile yardımcı olmaya çalışacağım :) herkese iyi forumlar, başta Necmi abi olmak üzere emeği geçenlerin eline sağlık

Çevrimdışı tayfun

cümleten selamun aleyküm,benim gibi gece gündüz inşaatı takip eden,kolanları sayan,günlük fotografları karşılaştırıp farklılıkları bulan ve kendi kendine bunları konuşan,sadece inşşatı görmek için yolunu yarım saat uzatan hasta ruhlu arkadaşlarımla bir arada olmak çok güzel:) :) :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı hic2222

cümleten selamun aleyküm,benim gibi gece gündüz inşaatı takip eden,kolanları sayan,günlük fotografları karşılaştırıp farklılıkları bulan ve kendi kendine bunları konuşan,sadece inşşatı görmek için yolunu yarım saat uzatan hasta ruhlu arkadaşlarımla bir arada olmak çok güzel:) :) :)
HASTA RUHLU demeyeydi iiydi :p
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Oktay

konu dışı ama bence önemli bi gelişme mancini gitmiş
şimdi KAP bildirdiler karşılıklı fes edilmiş

xuz

• Ziyaretçi

Karşılıklı fesh etme işi bana mantıklı gelmiyor. Kesin kayıt dışı almıştır parasını Mancini.
O değil de, Lucescu gelmese bari. İçime öyle bir oturur ki :(

Etiketler: