Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8320322 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Denemr

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimiçi Necmi

Ooo telefondanda foto yukledim cok iyi ;D

herhalde fotoğraf ayarlarını düzelttik siz uyurken onlarla uğraşıyorduk ;D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı KUMANOVALI

Abiler, arkadaşlar, yetkililer ve ilgililere sorumdur; Stadımızda prekast renkleri tamamen beyaz mı olacak yoksa farklı mı ?

selam

şuan gördüğün renkte kalacak ...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Necmi

Abiler, arkadaşlar, yetkililer ve ilgililere sorumdur; Stadımızda prekast renkleri tamamen beyaz mı olacak yoksa farklı mı ?

Beton rengi olacak gri

Türkiye'de yapılan bir çok stat inşaatını yakından takip ediyorum, çiçekler inşaatın işçilik kalitesi ortalamanın altında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Resimlerden pek belli olmasa da stat inşaatına gittiğinizde şaşıp kalıyorsunuz, özellikle kapalı üst kat inşaatı konusunda sınıfta kaldı çiçekler inşaat, hem çok yavaş obitaşın bile çeyrek hızında yapıyorlar o bölümü hem de abuk sabuk. Bazı kolonlarda bile yarım parmak boyu kalınlık farkları var. Mustafa sağolsun hepsinin fotoğrafını çekiyor. Emin olun siz görseniz sizler de şaşarsınız. Diğer taraftan obitaş pürüzsüz ip gibi yapıyor. Herşeyleri düzenli.
Obitaş 30-40 gün geride diye fırtınalar koptu, çiçekler inşaat kapalı üst bölüm inşaatını hem abuk sabuk yapıyor hem de aynı şekilde geç kaldı ve halen ne zaman bitirebileceklerini bilen yok. Arkadaşlar biraz gerçekçi düşünmenizi rica ediyorum. Hem bu kadar geç kalacaksın hem de abuk sabuk, kalitenin yerlerde süründüğü bir iş yapacaksın.

Ben haftada bir iki kez mutlaka gidiyorum stat inşatına, Mustafa ve Samet her gün gidiyor, pek yazmıyorlar bunları ama adamlar çıldırmış durumda, stadı neredeyse her gün  yaşayan bu 2 arkadaşımız böyle diyorsa bir nedeni vardır diye neden düşünmüyorsunuz?

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı KUMANOVALI

Türkiye'de yapılan bir çok stat inşaatını yakından takip ediyorum, çiçekler inşaatın işçilik kalitesi ortalamanın altında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Resimlerden pek belli olmasa da stat inşaatına gittiğinizde şaşıp kalıyorsunuz, özellikle kapalı üst kat inşaatı konusunda sınıfta kaldı çiçekler inşaat, hem çok yavaş obitaşın bile çeyrek hızında yapıyorlar o bölümü hem de abuk sabuk. Bazı kolonlarda bile yarım parmak boyu kalınlık farkları var. Mustafa sağolsun hepsinin fotoğrafını çekiyor. Emin olun siz görseniz sizler de şaşarsınız. Diğer taraftan obitaş pürüzsüz ip gibi yapıyor. Herşeyleri düzenli.
Obitaş 30-40 gün geride diye fırtınalar koptu, çiçekler inşaat kapalı üst bölüm inşaatını hem abuk sabuk yapıyor hem de aynı şekilde geç kaldı ve halen ne zaman bitirebileceklerini bilen yok. Arkadaşlar biraz gerçekçi düşünmenizi rica ediyorum. Hem bu kadar geç kalacaksın hem de abuk sabuk, kalitenin yerlerde süründüğü bir iş yapacaksın.

Ben haftada bir iki kez mutlaka gidiyorum stat inşatına, Mustafa ve Samet her gün gidiyor, pek yazmıyorlar bunları ama adamlar çıldırmış durumda, stadı neredeyse her gün  yaşayan bu 2 arkadaşımız böyle diyorsa bir nedeni vardır diye neden düşünmüyorsunuz?

benim bildiğim aynı bölgede bu ikinci sıkıntı
loca katında kolonda da böyle bir sıkıntı çıkmıştı ve kırılıp bir daha yapılmıştı...

bu konuyla ilgili bjk_mabet i dikkatle dinlemekte yarar var.

saygılar
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Necmi abi DH' de olduğu gibi mention yapabilecek miyiz bu konuda bi düşünceniz varmı

Bjk_mabet bu konuda birşeyler yazarsan seviniriz :)

Çevrimdışı ozan062

:(( cook sakat:)) simdiden vodafone arenaya oyunlar basladı:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Denemr

oktay avatarını silip tekrar yüklesene ebatları büyülttük seninki küçük kaldı

Çevrimdışı Furkan Sarper

Merhaba abilerim bende dhde bekliyordum sizlerden link tekrar birlikte olmak cok guzel.

Canli yayin hakkinda bir sorum olucak,1hafta oncesine kadar mx playerden izleyebiliyordum artik video hatali diyor izleyemiyorum bir cozumj varmidir bunun?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar çiçeklerin yaptığı hataları elbette ordaki mühendis arkadaşlar farkedip müdahele edilecektir. zaten kaba inşaatta belki beton dökülürken kaynaklanan problemde olabilir. inşallah kısa sürede çözülür.

MMA

• Ziyaretçi

Merhaba abilerim bende dhde bekliyordum sizlerden link tekrar birlikte olmak cok guzel.

Canli yayin hakkinda bir sorum olucak,1hafta oncesine kadar mx playerden izleyebiliyordum artik video hatali diyor izleyemiyorum bir cozumj varmidir bunun?

+1 aynı sorun bendede var renkle fontla falan oynadım bakalım nasıl gözükcek böyle

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Yeni açığa 2 kamyon yanaşıyor galiba harfiyat alacaklar

Çevrimdışı Melekcik

Hayırlı olsun yeni mekanımız. Bizde beşiktaşımız gibi oradan oraya geçtik ama bura sonuncu olacağı kesin bence. Çiçeklerin yaptığı hatalar bu aralar sıklaştı başta böyle değildi neyse çözülmeyecek problem değil.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi murat

arkadaşlar indirim günlerini kaçırmayın.kulübümüze destek olalım.bir koşu çıktım uğramışken hediyelik filan birşeyler aldım.

Çevrimdışı Serkan7738

Prekastçılara obitaştan çok uyuz olmaya başladım arkadaş aynı yerinde sayıyo bu arada kptcel ve sallapati geldimi

Çevrimdışı uKHaLa_1903

Hayırlı olsun forum Beşiktaş nerde biz ordayız  :)
Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik Beşiktaş !

MMA

• Ziyaretçi

Prekastçılara obitaştan çok uyuz olmaya başladım arkadaş aynı yerinde sayıyo bu arada kptcel ve sallapati geldimi

kceptel abi burda salla pati daha gelmedi galiba 

enes de varda oda gelmedi daha galiba

Çevrimdışı izorlu85

necmi abi uyumadın mı sen yıpratma kendini bu kadar sen bizlere lazımsın...

;D fırsat vernedinizki siteyi rahat rahat yapayım test etmek için siteyi açtım 1 saat sonra
herkes burdaydı yapacak bir şey yok şimdi birlikte test ediyoruz ::)

dağılın necmi abi çalışsacak :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ACAB1903

Herkeslere Merhaba  :) güzel oldu bu site.. Emeğe olanlara şimdiden şükranlarımı iletirim  ;)

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı izorlu85

kceptel hocam wowdaki adoyev diğer arkadaşlara söylermisin tekrar wowdan atmışlar beni artık tekrar girmek için yeni üyelik açmayacam. herkese selam söyle oradakilere...
i.zorlu ne ara 54 mesaj attın dün bir bugün iki  ;)

insanın evi gibisi olması var mı oktalg. ben dh de ziyaretci olarak takılıyordum. wowda daburç beyle aramız ii değildi. evime kavusunca çenem düştü :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Etiketler: