Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8362563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kapalı Üst 2. Çıkış Kapısı betonlanmış kalıbı sökülüyor :)

Çevrimdışı quentine83

yine hergün aynı muhabbet ,sıkıldık farkındayım ama söylemeden de edemiyorum ,obitaş bir yere bi beton döküyor iki tane demir bağlıyor o demirler güneşte paslanana kadar bekliyor.iki çıta koyuyorlar günlerce bekliyor öylece...ben anlamıyorum ,ya bunlar hakikaten programlı çalışmıyor yada başka bişey var.ilerlemiyor yaa ilerlemiyor işte....
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ALI RIZA

@yeniinonu
https://pbs.twimg.com/media/BqulfgOCYAATqaQ.jpg:large
Çok komik  :kop: Uzantıyı küfür algılamış  :biggrinking:
@yeniinonustadi
kaldırdım malesef yapacak birsey yok :) sondaki harfler yan yana gelince küfür olarak algılıyor :)
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2014, 14:27:03 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Thuggie

Yeni Acikta nereye beton döküldügünü anlamadim, cok merak ediyorum.

Çevrimdışı BesiktasLee

Yeni Acikta nereye beton döküldügünü anlamadim, cok merak ediyorum.

V oyuğunun sol tarafında yapılan bir bölüm vardı oraya döküldü galiba..
Ds

Çevrimdışı Kartal Ç

vay bee sonunda numaralıda da temelin ilk adımı olan kuyu çukurunun hazırlandığını gördük   :D
hey gidi aralık ayındaki kapalının ilk günleri geldi aklıma. bir de şimdiki heybetine bak. ne de çabuk büyüyorlar  :lol:

Çevrimdışı LifesGood®

Eski açık ile kapalının birleşimindeki büyük çıkış araç çıkışı olacak diye tahmin ediyorum. Peki stad dışına oradan nasıl çıkacak ?

Çevrimdışı CharlieChaplin

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Numaralida kusaklama suruyor ay sonuna kadar bitecek artik kurtuluyoruz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

Yeni açıkda betonlama yeni başladı sanırım sabahdan bu yana ilk kez o yönde mikser var kamerada

Çevrimdışı BesiktasLee

Yeni açıkda betonlama yeni başladı sanırım sabahdan bu yana ilk kez o yönde mikser var kamerada

Obitaşın huyudur o öğleden sonra başlarlar hep betonlamaya..
Ds

Çevrimdışı sallapati

yeni açıkta betonlanmayı bekleyen 3 adet büyük alan var.. birisi zamin kat , birisi 2. kat , birisi de 3. kat

Çevrimdışı alperseyhanli

Ramazan'dan sonar izin alıp gönüllü işçi yazılacam Obitaş'a :)) Kalıptan anlarız, demir de bağlarız. Bu kadar temiz işçiliği olan bir şirket neden 5-10 fazla demirci ve kalıpçı çalıştırmaz anlamak biraz zor. Çiçekler çok temiz işçiliği olmasa da hızlı iş yapmaları ile ün sahibi oldular. Ben bir Obitaş yöneticisi olsaydım, buradan kar etmeyi düşünmez, reklamım olsun diye maliyetine iş yapardım. Bence yöneticileri mühendis değil:))
--

Çevrimdışı Furkan Sarper

@bjk_mabet  abi eski acikta ne zaman 12metrelik sutunlari yapmaya basliycaklar

Çevrimdışı demir_kArtAl

haydi charlie  haydi charlie haydiiii, tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiii
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı BesiktasLee

yeni açıkta betonlanmayı bekleyen 3 adet büyük alan var.. birisi zamin kat , birisi 2. kat , birisi de 3. kat

Masraf olmasın diye de 3 alanı aynı anda betonlamaz bunlar..  Obitaş destek grubu neredesiniz  :iscrewy: :ebebe:
Ds

Çevrimdışı Burak2

Ramazan'dan sonar izin alıp gönüllü işçi yazılacam Obitaş'a :)) Kalıptan anlarız, demir de bağlarız. Bu kadar temiz işçiliği olan bir şirket neden 5-10 fazla demirci ve kalıpçı çalıştırmaz anlamak biraz zor. Çiçekler çok temiz işçiliği olmasa da hızlı iş yapmaları ile ün sahibi oldular. Ben bir Obitaş yöneticisi olsaydım, buradan kar etmeyi düşünmez, reklamım olsun diye maliyetine iş yapardım. Bence yöneticileri mühendis değil:))

Necmi abi ile tanışana kadar ben de çiçekler temiz işçilik yapmıyor diye düşünürken, buluşma sonrası hem gerekli özveriyi gösterdiklerine hem de sağlam çalıştıklarına hem de zamanlama harikası olduklarına kanaat getirdim :)

obitaştan ise hoşlanmıyorum fazla.

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı CharlieChaplin

Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı BesiktasLee

Mevzu var beyler bayanlar :) Obitaşın miksercisi çiçeklere ters bakmış  :busted_cop: :busted_cop:
Ds

Etiketler: