Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8362496 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

Bir sorum olacak.. Kart 1903 sitesinde Siyah Kart için şunu der: Stadın tüm tribünleri için kombine kart ve bilet satış önceliği bulunur. Ancak kombineler duyurulurken tüm taraftarlar için Çarşamba satışa çıkıyor dendi. Bilgisi olan???
valla pasoolıg den sonra oo kartlarımız yalan oldu bende bı heves sıyah kart aldım ama cuzdanımda guzel bır yer kaplıyo sadece:) oncelık durumu yapmadılar kombınelerde

Söyleyecek kelime bulamıyorum. En hafif ifade ile çok büyük bir ayıptır şu yapılan....
olaya ole bakma ozamn passolıg olayı yoktu belkı taraftar kartları passolıge cevrılebılırdı ama bısekılde taraftar kartları alann ılk gurup bıraz kazıklanmıs oldu :)bundan sonra taraftar kartların nası bı ıslevı olabılır muamma

Passolig ile bu konu arasında bir ilişki yok bence. Siyah kartı olan taraftara taahhüt edildiği gibi öncelik tanınabilirdi. Çok mu önemli, değil elbette. Sonuçta çıktığı gün alacağız kombinemizi ama yönetimin tutarlı olması lazım. Bir taahhütü varsa yerine getirmesi lazım. Bu kart da becerilebilseydi önemli bir gelir kalemi olacaktı. Bundan sonra bir kart daha çıksa güvenip alır mısın?? Biz taraftarız, müşteri değil. Zaten sewe sewe harcıyoruz bu paraları Beşiktaşımız için : ))
dogru soluyosun bunlar saglam bır sısteme dayandırılıp cıkarılsaydı daha basarılı olabılırdı keskede olsaydıı kart cıkarken solenn seylwrın cogu havada kaldıı gıbı oldu netıcede aldık canları saolsun ama ınsan uzuluyo hedefe ulasamayan projeler olunca
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

6 Aylık Genel Değişim... Fotoğraflar @yeniinonustadi hesabından alıntıdır...

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2014, 11:51:57 Rebel_Eagle1903 ]
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı smhkcr

Vodafone Arena 21.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]KZ1YvARUYaU[/youtube]

Harika olmuş elinize sağlık. Dün eski açığa gelen mikserin haddi hesabı yok : )

Çevrimdışı Efe

Resmen bi dagi kaldirop icine stad yapiyoruz 6 ayda bu kadar degisim muazzam boyutlarda tebrik etmek gerek 4 ay sonrada bitme asamasina gelecek insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı smhkcr

Bir sorum olacak.. Kart 1903 sitesinde Siyah Kart için şunu der: Stadın tüm tribünleri için kombine kart ve bilet satış önceliği bulunur. Ancak kombineler duyurulurken tüm taraftarlar için Çarşamba satışa çıkıyor dendi. Bilgisi olan???
valla pasoolıg den sonra oo kartlarımız yalan oldu bende bı heves sıyah kart aldım ama cuzdanımda guzel bır yer kaplıyo sadece:) oncelık durumu yapmadılar kombınelerde

Söyleyecek kelime bulamıyorum. En hafif ifade ile çok büyük bir ayıptır şu yapılan....
olaya ole bakma ozamn passolıg olayı yoktu belkı taraftar kartları passolıge cevrılebılırdı ama bısekılde taraftar kartları alann ılk gurup bıraz kazıklanmıs oldu :)bundan sonra taraftar kartların nası bı ıslevı olabılır muamma

Passolig ile bu konu arasında bir ilişki yok bence. Siyah kartı olan taraftara taahhüt edildiği gibi öncelik tanınabilirdi. Çok mu önemli, değil elbette. Sonuçta çıktığı gün alacağız kombinemizi ama yönetimin tutarlı olması lazım. Bir taahhütü varsa yerine getirmesi lazım. Bu kart da becerilebilseydi önemli bir gelir kalemi olacaktı. Bundan sonra bir kart daha çıksa güvenip alır mısın?? Biz taraftarız, müşteri değil. Zaten sewe sewe harcıyoruz bu paraları Beşiktaşımız için : ))
dogru soluyosun bunlar saglam bır sısteme dayandırılıp cıkarılsaydı daha basarılı olabılırdı keskede olsaydıı kart cıkarken solenn seylwrın cogu havada kaldıı gıbı oldu netıcede aldık canları saolsun ama ınsan uzuluyo hedefe ulasamayan projeler olunca

Aynen hocam. Bu camianın her anlamda çok büyük potansiyeli var, ancak harekete geçiremiyoruz işte bir türlü....

Çevrimdışı Sezai

TARAFTAR KARTIM VE PASSOLİG KARTIM AYRI MI OLACAK?

Beşiktaşlı olarak artık tek kartın var: BeşiktaşPassoligKart. Maçlara giriş yapabileceğin, Kartal Yuvası’ndaki alışverişlerde indirimler kazanabileceğin, belirli restoran ve mağazalarda sana özel indirimler alabileceğin tek kart. (bjk.com.tr alıntı bilgi)

Çevrimdışı Burak2

valla çok canım sıkıldı.bu işin tek açıklaması ekonomik durum olmalı.hafriyat durduk yere neden dursun yoksa..
Ekonomik nedenden tek durmayacak şey hafriyattır :D
1700 metreküp beton girecek şantiyeye artık daracık bir yoldan giriş yapılıyor
ve nerdeyse 200 beton mikseri giriş yapacak 200 tanede çıkacak demektir belli periyodlarla girip seri bir şekilde
betonu boşaltmaları gerekiyor buda gece boyunca rampadan her dakika bir araç geçecek demektir zaten araç bir dakikada
şantiyeyi zor terkeder birde üstüne hafriyat tırlarını koyarsan beton dökme işini sekteye uğratırsın
unutma beton araçları zamanla yarışıyor önüne engel koyamazsın
stad duraksamadan giderken neden bu ekonomik işe taktınki hani stad para nedeniyle dursa yada yavaşlasa
tamam diyeceğimde şu ana kadar olmadı bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş
bu stad ekonomik nedenlerle yavaşlar veya durursa tek sorumlu sensin bilmiş ol :D
merak etme bu inşaat ekonomik nedenlerle durmaz

stad kesinkikle durmaz Necmi abi.ama sadece yavaslar.adamlarin paralarini zamaninda odedik mi bir problem yok zaten.

forzada kulubun maddi durumunu cok iyi bilen abiler yazmisti gelir gider tablosuna bakinca su zamanlar nakit sikintisina dustugumuzu soylediler.bu da bilinen birsey neticede parasini odemezsek taseron firma gelip calismaz.bu ay bizim icin gercekten kritikti cunku milyonlarca tl borcu olan bir kulubuz ve transfer donemi basliyor ve alacaklilarin odeme zamanlari yaklasiyor ve hepsinden onemlisi stada odenek cikartiyoruz.cok zor is..

ama merak etmeyin kaynak da birkac gun icerisinde yaratilacakti.muhtemelen 1-2 hafta icerisinde sorun halledilir kaldi ki kombine de satmaya basladik 30 bin kombine satarsak elimize muazzam bir para gececektir o da bir süre bizi rahatlatir :)

ya şunu çok ultra yıldız bekleyenlere yazsan yine anlatamazsın da ben ona yanıyorum. her zaman bu örneği veriyorum. sen 1000 tl maaşla çalışıyorsun ama hemen mercedes e binmek istiyorsun. bu imkansız

Çevrimdışı serti67

eger ıslanıp zature olmadıysa allah korusun mustafadan bugun bol beton dokulmus yer resımlerı gorucez havada musade edersee :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALI RIZA

stadımız bittiği zaman ki sezonda belki uygularlar...! su an elimiz kolumuz dilimiz bağlı...! Devlet nasıl bir uygulama yaparsa biz ilk imzayı atarız...!

Çevrimdışı Gokhan_1903

bende siyah kart almıştım. daha bi faydasını göremedim sadece dediğiniz gibi cüzdanda güzel duruyor :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne beton döküldü...! hala da dökülüyor 12 saati geçti...! alanın beton dökülürken fotosu olsa iyi olurdu...!

Çevrimdışı cagdas44

Saat 12:54 sahada bir fışkırtıcı iki mikser var, mikserlerden birisi yeni geldi hemen eski açıkdaki fışkırtıcıya yanaştı. Çiçeklerin kapalı köşedeki vinç çalışıyor

Çevrimdışı altan0348

bu gidişle stadın 2. yarıya yetişmesi pek mümkün görünmüyor. ince işçilik, çatı derken bu sezon yalan olacak gibi. zaten transferde ses seda da yok.işçi sayısını neden artırmazlar ki? boşuna mı çözdük o kadar işçi havuz problemlerini :( ne olursa olsun fikret başkana sahip çıkılmalı.

Çevrimdışı harunmustak

Sisssss sessiz olun obitasin kalipcilari demircileri uyuyor :! :s20:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı enesbjk

Kare içine aldığım yerde göz yanılması olmuş :D Çiçeklerin vinci bile iyi yahu :D

Çevrimdışı If Else

[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2014, 14:26:05 SaLVaDoR ]
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

Çicekler sova basladi

Acaba bu cümleyi Obitaş için kuracağımız günler gelecek mi?

Çevrimdışı harunmustak

Eski acik loca son tabla betona hazır hale gelmek üzere. Kapalıda kiriş betona hazır hale gelmek üzere eski acik zaten aldı basını gidiyor ayrıca numaralida perde betona yardım ediyorlar. Çiçekler gercekten programlı çalışıyor helal olsun
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı karakartalım

Klüp kendini toparladıktan sonra bir de 12 13 bin kişilik bi spor salonu yakışmaz mı bizlere?
15 bin olsun bizim olsun süper olur semte olması zor ama bide beşiktaşa olursa tadından yenmezzz  :ebebe:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Burak2

obitaş nereyi betonlamış ya fotolarda pek belli olmuyor.

Çevrimdışı karakartalım

bide bişey sorucam necmi abiye ve bjk_mabet'e onlar biliyodur kesin yeni açık muazzam olacak onu söyliyeyim en başta =) ama kafama takılan yeni açığın toplam kapasitesi ne kadar olacak 10bini aşarmı acaba. faceden takip ettim bi beşiktaş sayfasında 8 bin demişti. 55 basamaktan fazla orası 8 bin az geldi bana
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Etiketler: