Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8366765 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Burada çoğunluk mescit diyor bende katılıyorum olmalı tabii ki de zaten yapılacakta niye tartışma çıkıyor anlamıyorum ilginç gerçekten.
Evet yapılmasına ihtiyaç ve talep varsa yapılır
benim esas merak ettiğim tribünler bölüm bölüm bir yerden diğer yere geçemiyorsun
mescit nereye yapılacak her yere yapılması imkansız  :evillol:
yapılmasına karar verdik nasıl olacak onu konuşmak lazım :D
15-20 tane yapmak lazım kapalıdaki adam numaralıdaki mescite nasıl gidecek  :alala:
Nasıl olacak gerçekten abi Numaralı da ki adam Namazını kılacak diğerleri ?? ne varsa bu numaralı da var
bu numaralı yokmu her şeyi sorun çıkarıyor birde maçlardada bağırmazlar
en iyisi biz numaralıyı yapmayalım :D bir duvar çekeriz oraya olur biter
Fore kazık sorun
hafriyat sorun
tek yüz perdeleri sorun
kimin yapacağı sorun
en iyisi yapmayalım numaralıyı :evillol:
:ebebe:  :ebebe:  :super:

Çevrimiçi murat

Burada çoğunluk mescit diyor bende katılıyorum olmalı tabii ki de zaten yapılacakta niye tartışma çıkıyor anlamıyorum ilginç gerçekten.
Evet yapılmasına ihtiyaç ve talep varsa yapılır
benim esas merak ettiğim tribünler bölüm bölüm bir yerden diğer yere geçemiyorsun
mescit nereye yapılacak her yere yapılması imkansız  :evillol:
yapılmasına karar verdik nasıl olacak onu konuşmak lazım :D
15-20 tane yapmak lazım kapalıdaki adam numaralıdaki mescite nasıl gidecek  :alala:

Her tribüne birer tane yapılacak o zaman abi. Aslında yapılmasını isterim ama yarın öbür gün bi konser festival vs olduğunda ben orda alkol alıcam. Maçlardan önce muhtemelen Beşiktaş'ta bikaç bira içip alkollü maça gireceğim. Arkadaşlar rahatsız olup gavur diye aşağılamaz inşallah beni.:)
yeni çıkan veya çıkacak olan yasaya göre ibadethanelere ve okullara 100 metre mesafede içki satışı da yasak.bence yasaklar yasaklanmalı.  :evillol: stadta ibatedhaneye gerek yok yakında cami var demekte bir garip durum.caminin tuvaleti  var o zaman stada wc de yapmayalım. :iscrewy: bence bazı şeyleri karşılıklı aşmak lazım.isteyen içkisini içsin isteyen ibadetini yapsın.maçlar genellikle kışın ve akşam saatleri olduğundan muhtemelen stad bittiğinde maç başlamadan 15 dakika önce stada girilebileceğinden stad içindeki mescitler çok fazla kullanılmayacaktır.mescit lazım olduğunda eğer yer mümkünse koridorlarda kılınacağına mescitte ibadet yapılsa daha güzel olur.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 02:12:54 muratkaya ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Mescit olacak mı gerçekten yaw? bence gereksiz olur? stadın dibinde cami var zaten ve iki vakit arasında en az 3 saat oluyo ne gerek var ki?
hocam olacak tabi iki vakit arası her zaman 3 saat olmaz bu işin kışı da var kışın daha farklıdır vakitler

Benim aklıma pek yatmadı camiye, mescide karşı birisi değilim yalnız pek ihtiyaç gibi durmuyo. Maçı mı izliceksin namaz mı kılcaksın? maç saat 7 de olsa nerden baksan 15 dakka önce stada geliyosun devre arası 15 dakkada oraya gidene namazını kılana tekrar yerine gelene kadar geçti 20 25 dakika. Bir blokta olcak en az 10 bin kişi 100 kişi kılmak istese sığmaz. Biraz şekilcilik olcakmış gibi duruyo.
Hocam düşüncelerine saygı duyuyorum ama katılmıyorum unutmadan 365 gün hizmet verilecek bir yapı inşaat ediliyor bir şekli bulunur kılmak isteyen kılar zaten mescid olmasa da o insanlar bir şekilde ibadedini gerçekleştirirler

Çevrimdışı nannan

Mescit olacak mı gerçekten yaw? bence gereksiz olur? stadın dibinde cami var zaten ve iki vakit arasında en az 3 saat oluyo ne gerek var ki?
hocam olacak tabi iki vakit arası her zaman 3 saat olmaz bu işin kışı da var kışın daha farklıdır vakitler

Benim aklıma pek yatmadı camiye, mescide karşı birisi değilim yalnız pek ihtiyaç gibi durmuyo. Maçı mı izliceksin namaz mı kılcaksın? maç saat 7 de olsa nerden baksan 15 dakka önce stada geliyosun devre arası 15 dakkada oraya gidene namazını kılana tekrar yerine gelene kadar geçti 20 25 dakika. Bir blokta olcak en az 10 bin kişi 100 kişi kılmak istese sığmaz. Biraz şekilcilik olcakmış gibi duruyo.

7/24 yaşayan bir spor ve kültür merkezi olacağını söylüyoruz, demek ki 7/24 orada çalışan-çalışmayan insan olacak. Onları da düşünmek lazım. Tamam yakında cami var ama Kasım ayından mart ayına kadar buz gibi havalarda bazen fırtınalarda-karda insanları Kabataş'a gitmeye mecbur etmenin alemi yok. İmkan varsa yapılır. talep veya ihtiyaç varsa imkan dahilinde bütün ibadethaneler yapılmalı.

Çevrimdışı Efe

yeni açıktaki kepçe duvar dibini değilde vincin yanındaki yolu alıyor şuan duvar dibinde çok çalışmadı bitti mi acaba hiç sanmıyorum :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 20.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)
[youtube]SADiYifb3Kg[/youtube]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı demir_kArtAl

oo yeni açığada da dalmıslar, numaralı kesmiyor herhalde
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı BJK_SU

1947 senesinden bu yana mescitsizlik sıkıntı değilken şimdi niye? zamanlaması manidar efendiler !
BjK Rh+

Çevrimdışı hzr3088

7/24 diyoruz da maç dışında kimse tribünlerdeki ibadethaneyi geçtim tuvaleti dahi kullanamıcak ki? Ha maç dışında orada çalışan insanlar için özel olarak yapılabilir tabiki ancak maç anında kullanımı çok az olur tribünlerdeki mescitin.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı ALI RIZA

1947 senesinden bu yana mescitsizlik sıkıntı değilken şimdi niye? zamanlaması manidar efendiler !
sıkıntıyı biz yapıyoruz...! var olması gereken bir durumu kişisel'e döküyoruz... yapacagımız stad haftanın her günü faal olarak çalışır durumda olacak ve orada güvenlikten tutun BJK tv kadar kişiler olacaktır...! Mescid'i çok görmek anlamsızdır...!

Çevrimiçi murat

1947 de stada restaurant da yapmamışlar.dışarıda köfte ekmek yemeye devam edelim. :D mescitsizlik sıkıntı koridorlarda kılınacağına mescitte kılsınlar.namaz kılınacaksa koridor yerine mescit daha uygun olur.namaz yasaklanmayacağına göre alan bulunursa mescit olması güzel olur.

Çevrimdışı Hakan Başarslan

Hocam düşüncelerine saygı duyuyorum ama katılmıyorum unutmadan 365 gün hizmet verilecek bir yapı inşaat ediliyor bir şekli bulunur kılmak isteyen kılar zaten mescid olmasa da o insanlar bir şekilde ibadedini gerçekleştirirler

Gerçekten Konuya uzak insanlar kendilerine göre yorumlar yapıyor. Sap samana karışıyor.
Felsefede derler ya Hayat Acıdır.
Biber de acıdır. O zaman biber hayat mıdır... gibi oluyor yorumlar.
İnanan ve bunun kendileri için ihtiyaç olduğunu düşünen insanlar bu konu atlanmasın diye belirtiyor. Bu konulara uzak olanlarda saygı duyup konuya fazla dalmamaları lazım. Kendinize göre yorumlara hiç gerek yok.

Ben fazla çay içmediğimden midir bilemiyorum Sabah lavabo ihtiyacımı karşılayınca gün içerisinde pek bir ihtiyaç duymuyorum. Bu pencereden bakınca ben de bu kadar lavaboya ne gerek var Kokusu bir taraftan pisliği öbür taraftan gibi bir yorum yapmam lazım...
Birbirimize saygı duyalım yeter... Yorumlarla yıpratmayalım...

Çevrimdışı nannan

Arkadaşlar gereksiz sıkıntı yapıyorsunuz. Yer varsa 4 duvar örülür yere halı serilir mescid olur, kimseye de zararı olmaz. Hatta yer varsa ufak bi şapel de yapılır maçlarımızı izlemeye gelen turistler bizim için birer mum yakar.:) eşiyle çocuğuyla stadı daha fazla görmek için maçtan 1-1,5 saat önce stada gelen insanlar da var. İhtiyaç varsa yapılsın bunda rahatsız olacak bir şey yok.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 02:23:22 nannan ]

Çevrimdışı Efe

bu aydan tam 10 gün var numaralı için son düzlüğe girildi bu süre zarfında eski açıkta olabilidiğince iyi çalışıp mümkün olan en iyi imalat yapılmalı ay başı numaralı başladığında işçiler o bölüme kayabilir tabi sadece tahmin  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar Vodafone Resmi hesabına da bu soru çok soruluyor, ve mescitin kesin olarak yapılacağını söylediler. Neyi tartışıyoruz gece gece anlamıyorum ki.

Çevrimdışı ALI RIZA

bu aydan tam 10 gün var numaralı için son düzlüğe girildi bu süre zarfında eski açıkta olabilidiğince iyi çalışıp mümkün olan en iyi imalat yapılmalı ay başı numaralı başladığında işçiler o bölüme kayabilir tabi sadece tahmin  :bandit:
Aynen @Efe Elaldı  sence 10 günde biter mi her şey numaralıya tam anlamıyla başlanılır mı !

Çevrimdışı BesiktasLee

Vodafone Arena 20.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Kepçeler ne güzel dolduruyor öyle :)
Ds

Çevrimdışı sağduyu

Mademki eski stad yıkıldı ve yenisi yapılacak, mademki daha iyisi yapılacak, madem ki ihtiyaç olupta olmayanlar yapılacak, mademki namazını vaktinde eda etmek isteyenler Beşiktaş için stada gelecek, stada mescit yapılsın kardeşim. 40 bin metrekare yerde 4 tane 40 metrekare yer bulunur.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Sahin53

Üst kat kirişlerin eni daha kısa neden acaba?
Birde kapalının içene beton atılmış ama nereye?
Birde bu numaralıda su sızan yer zamanla perde betona zarar vermez mi?
Kafamda deli sorular  :D
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı hzr3088

Bilet fiyatları kale arkası için ortalama ne kadar olur? Kombine değil tek maçlık.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı eski inönü

numarali insaati eski acigi yavaslatir dimi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hakan Başarslan

Bu çalışmayı yapan arkadaşın eline sağlık gerçekten güzel oluyor. Benim merak ettiğim bu çalışmanın bir köşesine saat yada kronometre gibi br ekleme yapılabilirmi. zamanla takip daha şık olabilir...

Çevrimdışı BesiktasLee

Bu çalışmayı yapan arkadaşın eline sağlık gerçekten güzel oluyor. Benim merak ettiğim bu çalışmanın bir köşesine saat yada kronometre gibi br ekleme yapılabilirmi. zamanla takip daha şık olabilir...

Süper fikir Hakan ağabey  :claps: :claps: :claps:
Ds

Çevrimiçi murat

Bilet fiyatları kale arkası için ortalama ne kadar olur? Kombine değil tek maçlık.
bulabilirsen 40-50 tl civarı olur.

Çevrimdışı eski inönü

Efe hocam numarali insaati eski acigi baya bi yavaslatir gibi ne diyosun

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: