Mescit olacak mı gerçekten yaw? bence gereksiz olur? stadın dibinde cami var zaten ve iki vakit arasında en az 3 saat oluyo ne gerek var ki?
hocam olacak tabi iki vakit arası her zaman 3 saat olmaz bu işin kışı da var kışın daha farklıdır vakitler
Benim aklıma pek yatmadı camiye, mescide karşı birisi değilim yalnız pek ihtiyaç gibi durmuyo. Maçı mı izliceksin namaz mı kılcaksın? maç saat 7 de olsa nerden baksan 15 dakka önce stada geliyosun devre arası 15 dakkada oraya gidene namazını kılana tekrar yerine gelene kadar geçti 20 25 dakika. Bir blokta olcak en az 10 bin kişi 100 kişi kılmak istese sığmaz. Biraz şekilcilik olcakmış gibi duruyo.
Hocam düşüncelerine saygı duyuyorum ama katılmıyorum unutmadan 365 gün hizmet verilecek bir yapı inşaat ediliyor bir şekli bulunur kılmak isteyen kılar zaten mescid olmasa da o insanlar bir şekilde ibadedini gerçekleştirirler
Gerçekten Konuya uzak insanlar kendilerine göre yorumlar yapıyor. Sap samana karışıyor.
Felsefede derler ya Hayat Acıdır.
Biber de acıdır. O zaman biber hayat mıdır... gibi oluyor yorumlar.
İnanan ve bunun kendileri için ihtiyaç olduğunu düşünen insanlar bu konu atlanmasın diye belirtiyor. Bu konulara uzak olanlarda saygı duyup konuya fazla dalmamaları lazım. Kendinize göre yorumlara hiç gerek yok.
Ben fazla çay içmediğimden midir bilemiyorum Sabah lavabo ihtiyacımı karşılayınca gün içerisinde pek bir ihtiyaç duymuyorum. Bu pencereden bakınca ben de bu kadar lavaboya ne gerek var Kokusu bir taraftan pisliği öbür taraftan gibi bir yorum yapmam lazım...
Birbirimize saygı duyalım yeter... Yorumlarla yıpratmayalım...