Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8366823 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Üst kat testere kiriş kalıbı sadece iki tane...Bu artmayacak mı acaba?Sadece dönüşlerde 9 tane kiriş lazım iki kalıpla bu iş çok uzun sürer gibi...En az 80 kiriş var...

Çevrimdışı eski inönü

Ekvador Honduraa macina bakin stad bizimkine benziyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben benzetemedim.tribün çıkış tüneli yok.araç tüneli yok.bizim tribünler daha dik.bizim stad oval bu stad dikdörtgen.benzer özellikler ise tribünler sahaya yakın.
ben alt ve ust tribunlerin açilarini cok benzettm. buyukluk de yakin.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ekvator hondura maçı zaten sıkıcı birde spiker taca giden toplara top çizgiyi geçti diyor ya ömer üründülden sonra hiç çekilmiyor
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

Yaw birisi yazmis : Mescit ! olacak mı? ve ne gerek ? Birisinin orada ibadet etmesi kötü birsey mi ? Allahim yarrabim sen bizlere dogru  yolu göster. Müslümanlikta kalmamis kardesimizde. Bizim almanyada firmalarda bile mescid yapiyor elin almani.. Gercek utandim.
Herkes inanmak zorunda değil inanmayanlar içinde senin utanmana gerek yok bence
mescit istemek nasıl saygıyla karşılanıyorsa
istememekte aynı saygıyla karşılanmalı
Burası Almanya değil demokrasi azınlık haklarının korunması için vardır
ana dini islam olan laik ülkelerde bazı şeyleri ayıracaksınki akla kara birbirine karışmasın
stadlar aslında eğlence yerleridir bir tarafında restoran ve alkol satışı diğer tarafta
şarkılar türküler yanında küfürler gırla ve içinde ibadethane birde bu açıdan bak derim
burası spor ve eğlence merkezi olarak yapılıyor olurmu olmazmı bilmiyorum bunun
dinen açılımını bilen kişilerin yapması gerekir
herşeyden önce bunun tartışma yeri burası değil bu mesajımda bu konu hakkında son
yazı olsun tartışma uzadıkça inancı kuvvetli olan kardeşlerde boşu boşuna kırılıyor hiç gerek yok
bunlara stadımızın güzelliklerini konuşalım.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 01:40:36 Necmi ]

Çevrimdışı Anıl

ekvator hondura maçı zaten sıkıcı birde spiker taca giden toplara top çizgiyi geçti diyor ya ömer üründülden sonra hiç çekilmiyor
Sıkıcı dediğin an 2 gol oldu abi  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Beyler Sezgin nerde ortalarda görünmüyor pek

obitaşa kızdığından girmiyordur bi yapamadık obitaşla arasını sezginin :icool:
ukrayna ile rusya nın arasını bile yapabiliriz ama sezgin-obitaş asla  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaşlar konu dışı ama desteğnize ihtiyaç var twitter adresimize spam saldırısı var galiba twit gitmiyor yardım edermisiniz RT fav desteği

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Burada çoğunluk mescit diyor bende katılıyorum olmalı tabii ki de zaten yapılacakta niye tartışma çıkıyor anlamıyorum ilginç gerçekten.

Çevrimdışı Necmi

Burada çoğunluk mescit diyor bende katılıyorum olmalı tabii ki de zaten yapılacakta niye tartışma çıkıyor anlamıyorum ilginç gerçekten.
Evet yapılmasına ihtiyaç ve talep varsa yapılır
benim esas merak ettiğim tribünler bölüm bölüm bir yerden diğer yere geçemiyorsun
mescit nereye yapılacak her yere yapılması imkansız  :evillol:
yapılmasına karar verdik nasıl olacak onu konuşmak lazım :D
15-20 tane yapmak lazım kapalıdaki adam numaralıdaki mescite nasıl gidecek  :alala:

Çevrimdışı eski inönü

O resmin ustune mescit diye kim yazdi cabuk ciksin ortaya:) Şaka bir yana ulkeyi oyle kutuplastirdilarki cok kucuk meseleleri bile buyutup kavga ediyoruz. Mescit yapilsa da yapilmasa da o stada gidicez bu bi gercek. Onun icin cok da uzatmayalim derim ben haddim olmayarak

Çevrimdışı SDemirsoy

benim esas merak ettiğim tribünler bölüm bölüm bir yerden diğer yere geçemiyorsun
15-20 tane yapmak lazım kapalıdaki adam numaralıdaki mescite nasıl gidecek  :alala:
Nasıl olacak gerçekten abi Numaralı da ki adam Namazını kılacak diğerleri ?? ne varsa bu numaralı da var

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta o blümdeki kalan hafriyatı bitirecekler bugün heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı nannan

Her tribüne birer tane yapılacak o zaman abi. Aslında yapılmasını isterim ama yarın öbür gün bi konser festival vs olduğunda ben orda alkol alıcam. Maçlardan önce muhtemelen Beşiktaş'ta bikaç bira içip alkollü maça gireceğim. Arkadaşlar rahatsız olup gavur diye aşağılamaz inşallah beni.:)

Çevrimdışı hzr3088

Mescit olacak mı gerçekten yaw? bence gereksiz olur? stadın dibinde cami var zaten ve iki vakit arasında en az 3 saat oluyo ne gerek var ki?
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Hakan Başarslan

Ya arkadaşlar hem stad konusu dışına çıkılmasın diyorsunuz, hem de kendinizce yorumlar yapıyorsunuz. Mescit tabiki olmalı. Mescit yapılacak diye stadın yarısını kaplayacak değil ya 20 m2 alan belkide bir lavabo alanının 1/4 ü kadar bir alan alacak. yapılınca tabi ki her türübünde uygun bir yerde olacak.

Çevrimdışı SDemirsoy

Mescit olacak mı gerçekten yaw? bence gereksiz olur? stadın dibinde cami var zaten ve iki vakit arasında en az 3 saat oluyo ne gerek var ki?
hocam olacak tabi iki vakit arası her zaman 3 saat olmaz bu işin kışı da var kışın daha farklıdır vakitler

Çevrimdışı BJK_SU

Her tribüne birer tane yapılacak o zaman abi. Aslında yapılmasını isterim ama yarın öbür gün bi konser festival vs olduğunda ben orda alkol alıcam. Maçlardan önce muhtemelen Beşiktaş'ta bikaç bira içip alkollü maça gireceğim. Arkadaşlar rahatsız olup gavur diye aşağılamaz inşallah beni. :)
Her tribüne birer mescid birer havra birer kilise o zaman... stadımızın ismi de: Bjk inönü şerefbey spor kompleksi ve ibadethanesi vodafone arena de souza campos perrerira santos  ...(gavur ilan edildik zaten orta çağda mıyız anlamadım ki niye aforoz edildim ben :) )
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 02:00:51 BJK_SU ]
BjK Rh+

Çevrimdışı Sahin53

Stadın yanında cami olduğunu herkes biliyor kışın namaz saat araları kısa ve bilerek kazaya bırakmak diye bişey olamaz maça girmenle çıkman 3 saati buluyor bu zaman diliminde de namaz kaçabilir, gereksiz demek kimsenin haddine değil, inanmıyorsan saygı duy, müslüman bir ülkedeki tartışılan konuya bakın gerçekten çok enteresan...
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı Hakan Başarslan

Namaz kılacak insanları cami dönüşü stada sen alacaksın herhalde...

Çevrimdışı ALI RIZA

Her sorunumuz bitmiş Mescit davasına girmişiz...! ülkenin %90 islam dinine mensup kişilerdir geri Kalan %10 kısım ise farklı dinlere mensup kişilerdir...! Öncelikle Mescid Yapılmalı her yer için...! stadlar için değil...! namaz kılmak dini vicdani bir görevdir bunu yasaklanamaz...! Stada da farklı dine mensup kişiler girecektir bence mescid ve diğer ibadet yerleri olmalı...! mescid sadece taraftarlar için degil stadda kalanlar da kullanacaktır..!

Çevrimdışı Necmi

Nasıl olacak gerçekten abi Numaralı da ki adam Namazını kılacak diğerleri ?? ne varsa bu numaralı da var
bu numaralı yokmu her şeyi sorun çıkarıyor birde maçlardada bağırmazlar
en iyisi biz numaralıyı yapmayalım :D bir duvar çekeriz oraya olur biter
Fore kazık sorun
hafriyat sorun
tek yüz perdeleri sorun
kimin yapacağı sorun
en iyisi yapmayalım numaralıyı :evillol:

Çevrimdışı nannan

Her tribüne birer tane yapılacak o zaman abi. Aslında yapılmasını isterim ama yarın öbür gün bi konser festival vs olduğunda ben orda alkol alıcam. Maçlardan önce muhtemelen Beşiktaş'ta bikaç bira içip alkollü maça gireceğim. Arkadaşlar rahatsız olup gavur diye aşağılamaz inşallah beni. :)
Her tribüne birer mescid birer havra birer kilise o zaman... stadımızın ismi de: Bjk inönü şerefbey spor kompleksi ve ibadethanesi vodafone arena de souza campos perrerira santos  ...
Haha :) ya bence çok zor bi olay değil. Mabetin fotoğraflarından gördük işte koca koca kamyonlar alt katta ufacık kalmış. Bütün tribünlerin altı nasıl değerlendirilecek bilmiyorum ama istedikten sonra çok da zor olacağını sanmıyorum. Bunun karı-kışı-soğuğu-yağmuru var. Eğer İmkan varsa insanları Bezmialem camiine mecbur bırakmanın gereği yok.

Çevrimdışı hzr3088

hocam olacak tabi iki vakit arası her zaman 3 saat olmaz bu işin kışı da var kışın daha farklıdır vakitler

Benim aklıma pek yatmadı camiye, mescide karşı birisi değilim yalnız pek ihtiyaç gibi durmuyo. Maçı mı izliceksin namaz mı kılcaksın? maç saat 7 de olsa nerden baksan 15 dakka önce stada geliyosun devre arası 15 dakkada oraya gidene namazını kılana tekrar yerine gelene kadar geçti 20 25 dakika. Bir blokta olcak en az 10 bin kişi 100 kişi kılmak istese sığmaz. Biraz şekilcilik olcakmış gibi duruyo.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı SDemirsoy

bu numaralı yokmu her şeyi sorun çıkarıyor birde maçlardada bağırmazlar
en iyisi biz numaralıyı yapmayalım :D bir duvar çekeriz oraya olur biter
Fore kazık sorun
hafriyat sorun
tek yüz perdeleri sorun
kimin yapacağı sorun
en iyisi yapmayalım numaralıyı :evillol:
Tövbe yarabbim yatır mı ne var orda Necmi Abi aklına taklıyor insanın :D

Etiketler: