Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8366786 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Sezai

@bjk_mabet kombinenin internet üzerinden satışı gibi bir durum olmayacak mı , yazın istanbulda olmayanlar için falan ? :)

Çevrimdışı DAF

Çevrimdışı Deniz

Hafriyat bitince büyük boşluğa düşecez gibi duruyor.Gece sadece onlar çalışıyor bi de arada beton işleri oluyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Burak2

obitaş ın çok önceden betonlaması gereken ama niyeyse kalıplamadığı ıvır zıvır şeyler umarım yarın pompadan nasibini alır

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet Twitter hesabı için teşekkür ederim iyi düşündün :tabe:
https://twitter.com/ArenaBesiktas
@İrtibat3 ( EL İrtibat )

Not: şu ismini eski haline getirsen iyi olur değiştirdiğinden beri Mentions yapmakta zorlanıyorum :D
içinde yazı rakam işaret boşluk her şey var ismin çıkmıyor yazmaktada zorlanıyor insan bizide düşün biraz :ebebe:
Düzelttim Necmi Abi :D

Çevrimdışı eski inönü

Ekvador Honduraa macina bakin stad bizimkine benziyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sahinnd

Önceden koyun moyun sayın derlerdi. Şimdi mikser ilen hafriyat kamyonu sayıyoruz. Yada bilgisayarın başında nolduğunu anlamadan uyuyoruz :)

Çevrimdışı sahinnd

Yemin ediyorum hepimiz maçtan çok stadları kesiyoruz. Aradan da 1 2 oyuncu seçip Beşiktaşa monte ediyoruz aklımızda. İyi ki Beşiktaşlıyız. Beşiktaş olmasa benim hiçbir vasfım olmazdı :)

Çevrimdışı Necmi

Dünya kupasında insanlar futbol izler
Beşiktaşlılar stad izler :evillol:

Çevrimdışı Deniz

çiçekler betonladığı alanda hızlı yükselirse obitaşın işi zor herkes sayar burda..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

Kafayi yemişiz resmen desenize :)) stadin atmosferi cok guzel izleyin

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Dünya kupasında insanlar futbol izler
Beşiktaşlılar stad izler :evillol:
ben üst katların dikliği ve seyirci çıkış yerlerini karşılaştırıyorum stadımızla :ebebe:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

Beyler Sezgin nerde ortalarda görünmüyor pek

Çevrimdışı Efe

Beyler Sezgin nerde ortalarda görünmüyor pek

obitaşa kızdığından girmiyordur bi yapamadık obitaşla arasını sezginin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

bu fotoğraftaki  kulenin hemen soluna doğru iki parmak yanda ki  .... şey ne..? dikatinizi çektimi..!!!!

Hey Allahım ya.. gece gece  :iscrewy: :help:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Yaw birisi yazmis : Mescit ! olacak mı? ve ne gerek ? Birisinin orada ibadet etmesi kötü birsey mi ? Allahim yarrabim sen bizlere dogru  yolu göster. Müslümanlikta kalmamis kardesimizde. Bizim almanyada firmalarda bile mescid yapiyor elin almani.. Gercek utandim.

kapatalım dedikçe bişeyler yazılıyor herkesin düşüncesi kendine arkadaşlar yapılacaksa yapılır yapılmayacaksa yapılmaz forumu bu tarz konularla meşgul etmeyelim lütfen :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Merdivenlerin orta saha çizgi hizasında olması tribün çıkışları falan çok benziyor, çıkışlar hiç belli olmuyor inşallah bizde de öyle olur.

Çevrimiçi murat

ben benzetemedim.tribün çıkış tüneli yok.araç tüneli yok.bizim tribünler daha dik.bizim stad oval bu stad dikdörtgen.benzer özellikler ise tribünler sahaya yakın.

Çevrimdışı Thuggie

Yaw birisi yazmis : Mescit ! olacak mı? ve ne gerek ? Birisinin orada ibadet etmesi kötü birsey mi ? Allahim yarrabim sen bizlere dogru  yolu göster. Müslümanlikta kalmamis kardesimizde. Bizim almanyada firmalarda bile mescid yapiyor elin almani.. Gercek utandim.

Kapattik hocam biz o konuyu :D

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta şov tekrar başladı numaralı tam gaz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: