Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8368809 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MUTLU

galiba sonunda gözlerim bozuldu. Bunun tek sorumlusu sensin mustafa  :) 
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı MUTLU

galiba sonunda gözlerim bozuldu. Bunun tek sorumlusu sensin mustafa  :)
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimiçi Necmi

Samet Twitter hesabı için teşekkür ederim iyi düşündün :tabe:
https://twitter.com/ArenaBesiktas
@İrtibat3 ( EL İrtibat )

Not: şu ismini eski haline getirsen iyi olur değiştirdiğinden beri Mentions yapmakta zorlanıyorum :D
içinde yazı rakam işaret boşluk her şey var ismin çıkmıyor yazmaktada zorlanıyor insan bizide düşün biraz :ebebe:

Çevrimdışı DAF

@bjk_mabet turist otobüsleri fikri hala geçerlimi ve kartal yuvasının kesit planları varmı? yuvanın konumunu çok merak ediyorum umarım hem içeri hem dışarı bakan bir yapısı olur

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Mescit olarak ayrılacak küçük bir odanın kimseye zararı olmaz
Yalnız bunun yanında gayrimüslim taraftarımız için de aynı hassasiyet gösterilmelidir.

Bence de .. Her ne kadar  dinime bagli olmasam da ben hristiyan ortodoks  bir  TC vatandasi  olarak belki staddaki  sapele inip Besiktasim icin  bir mum yakmak isteyebilirim.. Ustelik yakinda  herhangi bir kilise de yok ..   
Yorgo

Çevrimdışı BRK

niye yuvarlak degil mabet? Biraz ozen gostersinler design'a... bir kere stad yapiyoruz  :bawling:

Çevrimdışı BesiktasLee

İlk transferimizi yaptık
Beşiktaş'ın ilk transferi Alperen
Beşiktaş, kendi altyapısından yetişen 1995 doğumlu Alperen Doğan'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.
Kesin bilgi yayalım :)

En az 3 gün oluyor imzalayali hocam, saatini ileri al  :D

Sabah akşam stadı gözleyince sağa sola bakamaz olduk  :)  :lol: :lol:
Ds

Çevrimiçi Necmi

Prekastlar o kadar beyazki beyaz koltuklar belli olmuyor :D
@bjk_mabet

Çevrimdışı Anıl

Twitter hesabının admini Samet abi mi ?  :)

Çevrimiçi Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

20.06.2014 Vodafone Arena İnşaatına Video'lu Bakış

Bjk_Mabetle Özelden Görüşülmüştür :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı FARUK

yapmayın böyle içimiz gidiyor :)

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjk_mabet

:busted_cop:  teşekkürler  :busted_cop:

Çevrimdışı hic2222

Arkadaşlar resimde kırmızı çerçeve ile belirttiğim alandaki siyah şey nedir bilginiz var mı ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadaşlar resimde kırmızı çerçeve ile belirttiğim alandaki siyah şey nedir bilginiz var mı ?

oradan sızan suyun çalışanların üzerine damlamaması gerilmiş branda..

Çevrimdışı saricasi

Komutanım bir cisim yaklaşıyor  :D
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Thuggie

Sordugun iyi oldu abi, ben de merak ediyodum da üseniyodum sormaya  :D

Çevrimdışı hic2222

oradan sızan suyun çalışanların üzerine damlamaması gerilmiş branda..
Teşekkürler efenim..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı cagdas44

Numaralıdan hafriyat alınırken bir şey dikkatimi çekti özellikle bugünkü son kesit planda da dikkatimi çekmişti bizim numaralı tribün hiç yüksek olmayacak hatta neredeyse yol seviyesinde olacak. Ne kadar aşağı eşmişiz biz öyle  :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 00:43:00 cagdas44 ]

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Hakan Bilgin

[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2014, 00:47:44 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

numaralıdan iyi hafriyat alınıyor yine yeni açık şimdilik durdu uyumak mı kim nerde anca 3 ten sonra falan filan :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: