Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369485 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

İsmail abinin odasını buldum  :evillol: :evillol:

Ben hemen yan odadayım, sosyal danışmanlık bölümünde. :D

Çevrimdışı bjk_mabet

bjk_mabet Kombine satışının 25 Haziran tarihinde Vodafone Arena'da satışa çıkarılacağından bahsediliyor.Bununla ilgili bir bilgin var mı?Doğru ise seyyar platform mu kurulacak yoksa kulelerde satış için düzenlenecek alan mevcut mu?

evet satiş ofisinin yapımı için bugun tuğlalar geldi yeri hazırlanıyor...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı zatoichi1903

Mescit ! olacak mı? ve ne gerek ?
Görünüşe göre pek maça gittiğiniz yok?

Devre aralarında insanlar koltukların üstünde,koridor aralarında,tabiri caizse pis yerlerde ibadetini gerçekleştiriyor.Bunun önüne geçmek için insanlara bir yer tahsis edilmesi neden sizi rahatsız etti?İstemiyorsanız siz gitmezsiniz.
kilise de olsun
diger inanıslara mensup arkadaslar da ibadetini yerine getirebilsin
mac yuzunden pazar ayinini kacıran kac tane hristiyan arkadasım var
Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimiçi Necmi

alıntılar da sıkıntı mı var Necmi Abi ?

benim alıntıda benim hatamdı çok boşluk bırakmış ben araya yazmışım :D

Çevrimdışı SDemirsoy

alıntılar da sıkıntı mı var Necmi Abi ?

benim alıntıda benim hatamdı çok boşluk bırakmış ben araya yazmışım :D
valla dedim sıkıntı mı var  :D

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-20.06.2014-011.jpg[/url]   

vaaaay mühendis kardeşler köşenin olacağı yeri kırmızıyla işaretlemişler. dönüşün olacağı yer belli oldu :)
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı demir_kArtAl

@mustafa_(87)  buralardaysan özelden bana bi ulaş :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

banada söyle, saat 12 demem ararım valla bu saatte yoksa  :busted_cop:

@mustafa_(87) mabetle konuştuktan sonra özelden ulaş bi bana  :tabe:

Çevrimdışı demir_kArtAl

Çevrimdışı Kartal1903

@mustafa_(87) mabetle konuştuktan sonra özelden ulaş bi bana  :tabe:

Ufacık bişey sorcam mustafa banada bi ulaşsan özelden  :biggrinking: [size=78%] ne özelmiş arkadaş [/size] :biggrinking: :ok: :D
BEŞİKTAŞ

ysariusta

• Ziyaretçi

Mabet, kapalıda problemli olan kiriş ne zaman düzeltilecek. İçim bi tuhaf oluyor orayı gördükçe.

Çevrimiçi Necmi

Bu mesaj gönderme işi oldukça sıkıntı yaratmaya başladı
tahminlerimizin çok üstünde bir trafikle karşılaştık
yakında sunucumuzu değiştireceğiz sizden biraz daha sabır istiyorum
arka plandaki düzeltmeleri yapalım sonra taşınırız diye bekliyorum
en fazla bir hafta daha sıkıntı yaşarız :)

Çevrimdışı demir_kArtAl

necmi abi bana özelden bi ulaş, mabetle ilgili çok önemli bişey söyleyecem  :evillol:

Çevrimdışı Thuggie

Mustafa hocam bana da ulasirsan Mabet'le irtibata gectikten sonra sevinirim :P

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet, kapalıda problemli olan kiriş ne zaman düzeltilecek. İçim bi tuhaf oluyor orayı gördükçe.

kırım işlemi bitmek üzre sonra hemn düzeltme işlemi yapılacak 1 basamak kaldı sadece...

Çevrimdışı BesiktasLee

İlk transferimizi yaptık
Beşiktaş'ın ilk transferi Alperen
Beşiktaş, kendi altyapısından yetişen 1995 doğumlu Alperen Doğan'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.
Kesin bilgi yayalım :)
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2014, 23:49:20 SaLVaDoR ]
Ds

Çevrimdışı sahinnd

@bjk_mabet güzel 2 soru var mabet abi affına sığınarak soruyorum. 1 Soyunma odamızın oval olma ihtimali var mı? 2-Yedek kulübesi zemine gömülümü yosa üstte mi?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa hocam bana da ulasirsan Mabet'le irtibata gectikten sonra sevinirim :P
biri İrtibat mı dedi  :alala: :D

Çevrimdışı demir_kArtAl

İlk transferimizi yaptık
Beşiktaş, kendi altyapısından yetişen 1995 doğumlu Alperen Doğan'la 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

obitaşa kiralık verelim bu sene, stada alışsın iyice  :baris:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet güzel 2 soru var mabet abi affına sığınarak soruyorum. 1 Soyunma odamızın oval olma ihtimali var mı? 2-Yedek kulübesi zemine gömülümü yosa üstte mi?

1-malesef yuvarlak değil
2-yedek klubesi gömülü..

Çevrimdışı Thuggie

İlk transferimizi yaptık

En az 3 gün oluyor imzalayali hocam, saatini ileri al  :D

Çevrimdışı hic2222

Kaza diye bir kolaylık var sanıyorum, devre aralarında  koltukların üstünde,koridor aralarında,tabiri caizse pis yerlerde ibadetini gerçekleştirenlerin ibadet değil show yaptığını düşünüyorum. Ve evet dinin her yere her alana girmesinden rahatsızlık duyuyorum. Herşeyin yeri ve zamanı var. Vakit namazını kaza edemeyecek kadar dini bütünse gelmesin maça efendim. Yandaşlık kokan hareketler bunlar. (''gavur memleketi değil'' hiç yakışıklı bir ifade değil)
Özür dileyerek ve maksadımı ve haddimi aşmadan bir bilgi eklemek istiyorum:
Kaza namazı tartışmalı bir mevzudur.Bunu Kur'anı Kerimde geçen "BİZ NAMAZI SİZE VAKTİYLE FARZ KILDIK" ifadesi nedeniyle tartışıyorlar.
Dolayısıyla genel kanı kılmak için her türlü imkanı zorlamak gerek ve sonucunda şartlar el vermediyse kaza edip HAKkın affına sığınmak bekleniyor.
Gerçi dinimize göre futbolda tartışmalı bir mevzu.
Bu başlık altında böyle bir paylaşım yaptığım için dostların hoşgörüsüne sığınıyorum.
Saygılarımla
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Etiketler: