Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371448 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

yeni açıkda çıkışların arasına duvar örülecekse,duvar önlerine portatif 2 sıra koltuk daha ekleyebiliriz.

hocam senin fikret orman olma durumun varmı  :busted_cop:

sinekten yağ çıkartıyosun  :claps:
hiç sorma elimden gelse
1.numaralıda futbolcu çıkış tünelini alttan merdivenle çıkış şeklinde yapar,yedek kulübesini gömülü olarak sahaya doğru yakınlaştırır,arkada kalan alana 50 kadar daha vip koltuk eklerdim.
2.Çatal merdivenleri tek şerit yapar koltuk için alan kazanırdım
3.Konserler harici gerekli olmadığından köşe yırtıklarından sadece birini açık bırakır,diğerlerine teleskobik tribün yerleştirirdim  :D
4.Yukarıda bahsettiğim gibi yeni açığın çıkışları arasına duvar önlerine 2 sıra daha koltuk atardım  :lol:
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2014, 18:16:26 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Bu çatallı merdivenler neden tek şerit değil anlamakta sıkıntı çekiyorum. Bir bilen varsa açıklasın lütfen :D

Çevrimdışı secospat

Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı ozan062

samet resimler paylasmıs arkadaslar  buraya koymanız beklenmektedir :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Bu çatallı merdivenler neden tek şerit değil anlamakta sıkıntı çekiyorum. Bir bilen varsa açıklasın lütfen :D

çabuk ve rahat tahliye için olabilir

Çevrimdışı Thuggie

El Irtibat Twitter hesabindan;

Tesekkürler Samet.

çabuk ve rahat tahliye için olabilir

Mantıklı ama gerek yok bence  :D 2dk geç çıkarız ne olcak

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Thuggie

ysariusta

• Ziyaretçi

NTV Sporda 15 gün evvel BJK İnşaat Müdürü prekastlar için, şunu söyledi; şu an bir vinç montajda kullanılıyor zamanı geldiğinde bu sayı 5 6 olacak. İş planını bilmeden bunlar yavaş hızlı demek bana haksızlık gibi geliyor. Stadın Ocakta biteceğine inanmak istiyorum. Zaten Loca satışlarından dolayı bir taahhütte var. Çok geciktiremezler yani. Keşke Olimpiyat yerine de Kadıköy'de oynasak. Sanırım oranın zemini çok iyi değil. Olamıyor maalesef. Olimpiyat dünyanın sonu gibi arkadaş!

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı cagdas44

NTV Sporda 15 gün evvel BJK İnşaat Müdürü prekastlar için, şunu söyledi; şu an bir vinç montajda kullanılıyor zamanı geldiğinde bu sayı 5 6 olacak. İş planını bilmeden bunlar yavaş hızlı demek bana haksızlık gibi geliyor. Stadın Ocakta biteceğine inanmak istiyorum. Zaten Loca satışlarından dolayı bir taahhütte var. Çok geciktiremezler yani. Keşke Olimpiyat yerine de Kadıköy'de oynasak. Sanırım oranın zemini çok iyi değil. Olamıyor maalesef. Olimpiyat dünyanın sonu gibi arkadaş!

Kadıköy mü?  :alala:

Çevrimdışı ERAY G

Eski açıkla Yeni açık karşılaştırması

işte bu butun obitasın kabahatlarını acıklayan bir resim:)) bosuna necmi abi demyordu yavas bunlar diye,, oyle alanda kocaman değil:((
Bu topa hiç giresim yoktu ama biraz simetri takıntım olduğu için girmek durumunda kaldım :)
şu şekilde bakmak lazım, çalışılan alan itibarı ile. yani resmin otadan yarısına ve alt kısmına bakmak lazım. hatta biraz detaycılık olacak ama saha ile tribün arasındaki
boşlukları da çıkartmak lazım. öyle demeyın orantıda fark ettirir  :icool:
saygılar
Direk AutoCad projeyi ters çevirip orta göbekten üst üste getirirsen eşit ölçü çıkar
resimde dikkat edersen saha çizgileri bile üst üste eşit birşekilde gelmiştir
resim şu anda yapılan alanların birbirleriyle mukayesede gerçek ölçüleridir
ama bir şeyide kabul edelim ebat burda önemli değildir mavi görünen bölgeler
işçiliğin nispeten az olduğu bölgelerdir eski açıkta tribün altında dar alanda çok fazla detay var
burda işçiliği zorlaştırıyor ve kolonlar çoğunlukla dikdörtgen buda işçiliği arttıran bir konu
yeni açıkta kolon sayısı çok ama çoğu oval kolon olduğu için imalatı kolay diğer taraftan
çok fazla metrajda tek yüz perde var işlerinin en zor kısmı bu birde daha başlamadıkları gümüş suyu
tarafında rampa var oda obitaşı zorlayacak ama obitaştaki sorun işinin büyüklüğü değil
yeterli eleman çalıştıramaması işe göre eleman çalıştırırsın bir anlaşma yapıyorsun bir
bitim süresi var sende ekibini ona göre düzenlersin ama obitaş taşıma suyuyla değirmen
döndürüyor yavaşlıktaki sorun belli yeterli elemanı olmaması düne kadar bu kalıpçılarda kendini
hissettiriyordu artık demircilerdede eksiklik kendini gösteriyor ben değerlendirmemi çiçeklere
bakıpta yapmıyorum yaptığı işe bakıyorum bir avuç adamı var onlarıda aciliyetten dolayı
gümüşsuyu tarafına çektiler öbür taraf durdu bu şekilde çiçekler numaralıyı bitirir genede
yeni açık bitmez gidişat onu gösteriyor 20 - 30 kalıpçıyla bu iş bitmez o kadarı bile elinde tutamıyor
sorun bu
@ERAY G
Yanlış anlaşılmasın çizime birşey demiyorum hatta karşılştırma yapabilme açısından on numara olmuş, çok teşekkürler.
Benim demeye çalıştığım iki kale arkasının çok ta farklı olmadıkları gibi yorumlar olmuş. doğrudur o kadar da farklılık yok gibi.
(daha önce desiz 13000 m2'ye 10000m2 olarak belirtmiştiniz) Benim demek istediğim her iki kale arkasının kapalı taraflarını alırsak (yeni açığın
alanının büyük olduğu yorumlarının olduğu sıralardaki inşaat alanlarını baz alıyorum) yeni açık, eski açıktan yaklaşık 2 kat daha büyük.
sadece bir tesbit yapmaya çalıştım. O hızlı bu yavaşa girmedim.
Bana göre de obitaş daha yavaş ve sebebi de işçi sayısı muhakkak. Birinci katın üçgene yakın bölümündeki tablaya (umarım doğru ifade ediyorumdur)
1 haftadan fazla oldu demir öremediler mesela.
 Ama daha önce de sormuştum. Acaba işçi sayısını arttıramama sebebi konteynerleri koyabilecek alanın yaratılamaması mı?
Not: obitaşçı değilim ama yaptığı işi beğeniyorum, çok temiz çalışıyorlar.

saygılar

Çevrimdışı Gokhan_1903

Çevrimdışı celiker1

Şu an oynanan İtalya-Kostarika maçının stadyumu 41000 seyirci kapasiteliymiş spikerin dediğine göre yanlış duymadıysam.Trübün aralarında da bizimki gibi iki kat loca var.Tahminime göre maç yayın kamerası localara denk gelen bir yerde bizimkisi gibi.Maç yayının tv'den nasıl gözükeceğini merak edenler için bir fikir oluşturabilir heralde...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Şu an oynanan İtalya-Kostarika maçının stadyumu 41000 seyirci kapasiteliymiş spikerin dediğine göre yanlış duymadıysam.Trübün aralarında da bizimki gibi iki kat loca var.Tahminime göre maç yayın kamerası localara denk gelen bir yerde bizimkisi gibi.Maç yayının tv'den nasıl gözükeceğini merak edenler için bir fikir oluşturabilir heralde...
46 bin olması lazım.dünya kupası başlığında dünya kupası stadları bölümü mevcut.

Çevrimiçi Necmi

Eski açıkla Yeni açık karşılaştırması

işte bu butun obitasın kabahatlarını acıklayan bir resim:)) bosuna necmi abi demyordu yavas bunlar diye,, oyle alanda kocaman değil:((
Bu topa hiç giresim yoktu ama biraz simetri takıntım olduğu için girmek durumunda kaldım :)
şu şekilde bakmak lazım, çalışılan alan itibarı ile. yani resmin otadan yarısına ve alt kısmına bakmak lazım. hatta biraz detaycılık olacak ama saha ile tribün arasındaki
boşlukları da çıkartmak lazım. öyle demeyın orantıda fark ettirir  :icool:
saygılar
Direk AutoCad projeyi ters çevirip orta göbekten üst üste getirirsen eşit ölçü çıkar
resimde dikkat edersen saha çizgileri bile üst üste eşit birşekilde gelmiştir
resim şu anda yapılan alanların birbirleriyle mukayesede gerçek ölçüleridir
ama bir şeyide kabul edelim ebat burda önemli değildir mavi görünen bölgeler
işçiliğin nispeten az olduğu bölgelerdir eski açıkta tribün altında dar alanda çok fazla detay var
burda işçiliği zorlaştırıyor ve kolonlar çoğunlukla dikdörtgen buda işçiliği arttıran bir konu
yeni açıkta kolon sayısı çok ama çoğu oval kolon olduğu için imalatı kolay diğer taraftan
çok fazla metrajda tek yüz perde var işlerinin en zor kısmı bu birde daha başlamadıkları gümüş suyu
tarafında rampa var oda obitaşı zorlayacak ama obitaştaki sorun işinin büyüklüğü değil
yeterli eleman çalıştıramaması işe göre eleman çalıştırırsın bir anlaşma yapıyorsun bir
bitim süresi var sende ekibini ona göre düzenlersin ama obitaş taşıma suyuyla değirmen
döndürüyor yavaşlıktaki sorun belli yeterli elemanı olmaması düne kadar bu kalıpçılarda kendini
hissettiriyordu artık demircilerdede eksiklik kendini gösteriyor ben değerlendirmemi çiçeklere
bakıpta yapmıyorum yaptığı işe bakıyorum bir avuç adamı var onlarıda aciliyetten dolayı
gümüşsuyu tarafına çektiler öbür taraf durdu bu şekilde çiçekler numaralıyı bitirir genede
yeni açık bitmez gidişat onu gösteriyor 20 - 30 kalıpçıyla bu iş bitmez o kadarı bile elinde tutamıyor
sorun bu
@ERAY G
Yanlış anlaşılmasın çizime birşey demiyorum hatta karşılştırma yapabilme açısından on numara olmuş, çok teşekkürler.
Benim demeye çalıştığım iki kale arkasının çok ta farklı olmadıkları gibi yorumlar olmuş. doğrudur o kadar da farklılık yok gibi.
(daha önce desiz 13000 m2'ye 10000m2 olarak belirtmiştiniz) Benim demek istediğim her iki kale arkasının kapalı taraflarını alırsak (yeni açığın
alanının büyük olduğu yorumlarının olduğu sıralardaki inşaat alanlarını baz alıyorum) yeni açık, eski açıktan yaklaşık 2 kat daha büyük.
sadece bir tesbit yapmaya çalıştım. O hızlı bu yavaşa girmedim.
Bana göre de obitaş daha yavaş ve sebebi de işçi sayısı muhakkak. Birinci katın üçgene yakın bölümündeki tablaya (umarım doğru ifade ediyorumdur)
1 haftadan fazla oldu demir öremediler mesela.
 Ama daha önce de sormuştum. Acaba işçi sayısını arttıramama sebebi konteynerleri koyabilecek alanın yaratılamaması mı?
Not: obitaşçı değilim ama yaptığı işi beğeniyorum, çok temiz çalışıyorlar.

saygılar

Hiç birimiz obitaşcı veya çiçeklerci değiliz her şeyden önce hepimiz Beşiktaşlıyız :)
eleştirilerimizide Beşiktaş menfaatlerini gözeterek yapmalıyız. Benim niyetim
obitaşla çiçekleri karşılaştırmak değil sonuçta her iki firmada bize çalışıyor
zararlarıda menfaatlarıda nihayetinde direk bizi etkiliyor Çiçeklerin işçiliğinin
kötü olmasına katılmıyorum sadece önden gitmenin dezavantajlarını yaşıyor
her şeyi ilk tecrübe ediyor. Üst kat testere kirişlerinin sıkıntısı Beton firmasından
kaynaklanıyor. Kalıplarla ilgilide yapabilecekleri bir şey yok Beşiktaş AŞ veriyor
eminim son noktaya kadarda kullandırıyordur. kaba inşaatta öncelik sağlam
olmasıdır. Çiçeklerin diktiği kolonlar zaten kaplanacak o yüzden kaymak gibi yüzeye
gerek yok hatta bazen öyle olmasıda istenmez üstüne gelecek malzemenin
daha iyi tutması için yani ince işlerin projelerini görmeden burası iyi burası kötü
demek anlamsız obitaşın oval kolonları büyük ihtimal kaplanmayacak ve çok
temiz çıkması gerekir ama çiçekler tarafında kullanım şeklinden pek beton yüzey görünmez
o yüzden kaymak gibi bir yüzey tercih edilmez.
eski açıkla yeni açıktaki fark öyle düşündüğünüz gibi iki katı falan değil birde hesap kapladığı alandan çok
kaç metre küp beton gittiğiyle ilgilidir alan küçük olur yapılacak iş fazla olur
benim tahminime göre %20 veya 25 fark var oda kat atıp yükseliyorlar tek
uğraştıkları su depolarıydı esas obitaş bundan sonra uğraşacağı işlere başlıyor
beni korkutan onlar şu ana kadar bu kadar yavaş gittiyse bundan sonrasını
düşününce  :bandit:

Çevrimdışı celiker1

Bizim stadın ölçülerine yakın olduğu ve kameranın ortada olduğunu tahmin ettiğimden dolayı tv'den nasıl görünebileceğine az çok fikir vermesi için yazdım.Hatta bu stadın locaları bizimkinden daha yüksek gibi.Görüntü istediğimiz gibi biraz daha alttan olabilir bir metre kadar.
Hayatta Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

46 bin olması lazım.dünya kupası başlığında dünya kupası stadları bölümü mevcut.
Kamera problem değil. Her yerine kurabilirsin. Örümcek kurarsın.

Çevrimdışı ozan062

projede yeri bir tanedir yer değiştirrilmez diye dusunuyoruym
mesela sonradan skorboard değişiminede imkan vermiyorum ben
hatta sonradan kapasite değişiminede:))
ne ypaıyorsak simdi yapmamız lazım en dogru seyleri yaparken seçelim yaptıktan sornra değişecek seylere ben hiçbir zaman rastlamadım imkan vermiyorum:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı celiker1

[/

projede yeri bir tanedir yer değiştirrilmez diye dusunuyoruym
mesela sonradan skorboard değişiminede imkan vermiyorum ben
hatta sonradan kapasite değişiminede:))
ne ypaıyorsak simdi yapmamız lazım en dogru seyleri yaparken seçelim yaptıktan sornra değişecek seylere ben hiçbir zaman rastlamadım imkan vermiyorum:))
Bizim kameranın yeri projede mevcut zaten.Paylaşılan kesitlerden birinde üst kat basın trününün en önünde gözüküyordu
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı serti67

bu aksam cok durgun ınsaat dun aksamda harfıyat yoktu alıstık kamyon trafıgıne garıp kaldıkk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Oktay

Gerçekten İtalya maçındaki stad bizim stada bire bir olmassada alıcı gözle baktığımda genel hatlarda baya bir benzerlik var , özet olarak sevinçim bir kat daha arttı şahane bir stadımız olacak:)

Çevrimdışı Deniz

son 3 gündür çalışmalar çok durgun geçiyor.. :akuma:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: