Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8373690 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ONUR KOLCU

devamı var . samet en yağmurlu günde en çok fotoğrafı çekmiş :)

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı Caner

Çevrimdışı cagdas44

Samet ve Onur'a fotoğraflar için teşekkürler, saha da bir şey dikkatimi çekti tribünlerin %60'dan fazlası en az temel seviyesini geçmiş vaziyette ki bu bence önemli şuan numaralının başladığı tarih net olarak stadın bittiği günün belirlenmesinde önemli bir işaret olacak gibi duruyor

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı Efe

Gördügüm kadariyla yeni acikta bir bolume daha beton dokuluyor eski acikta temeli daha bitirmemisler yarin yamur yagmazsa biter gibi bir bolumu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BRK

Su eski acigi yukseltemediler gitti ya... :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Yeni açık olmasın o ?  :)

hayir eski acik  :) , diger tribunlerden alcak kalacak o, kapalidaki en son testere kirislere bak

Çevrimdışı ZEKI

Samet valla cok fena islanmis umarim mustafa da yola cikmamistir. Bugun fotograf beklemeyelim zaten hakkimiz da yok. Bu kardeslerimizin hakki asla odenmez.

Çevrimdışı ozan062

Arkadaşlar Obitaşın bölgesi muazzam büyük bence haksızlık yapıyoruz gibime geliyor  :alala:

abi bölgesi büyükse ona göre daha çok emekçi çalıştırması lazım. Bölgem büyük diyip çiçeklerden az emekçiyle çalışırsa olmaz ki.

boş alan büyük görünür  :tabe:
bu ınceydii:)
ince kalın farketmez kimse bana gönderme yapmıyor ben böyle bir şey hissetmedim sen nasıl hissettin?
alınganlık yapma hoca anlatım seklı ınceydı anlamında soledım neden gonderme yapsın obıtasa yapar yaptıysa bıle
eyvallah hocam alınmadım tüm beşiktaşlıların canı sağolsun  :tabe:

öyle fena inceydi :lol:

bosverin öyle yada boyle ocaga kadar o obitas yeniyi bitircek  :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Samet valla cok fena islanmis umarim mustafa da yola cikmamistir. Bugun fotograf beklemeyelim zaten hakkimiz da yok. Bu kardeslerimizin hakki asla odenmez.
zeki abi Mustafayı o an aradım geliyordu yoldan döndürdüm onuda

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2014, 19:27:03 İrtibat3 ( EL~İrtibat ) ]

Çevrimdışı Deniz

2 haftalik hafviyat kavmis dovgu mu samet?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Yeminle bizde sakat cok.. bu havada akil kari degil..Mabet lerin maci nasil olur acaba :D Samet ve Mustafa hakikaten emeklerinizi odeyemeyiz.

Çevrimdışı SDemirsoy

doğvuu

Çevrimiçi Necmi

Yeminle bizde sakat cok.. bu havada akil kari degil..Mabet lerin maci nasil olur acaba :D Samet ve Mustafa hakikaten emeklerinizi odeyemeyiz.

Maçı tokide yapmayacaklar ya bizim antrenman sahalarımız bile tokiden iyidir :evillol:

Çevrimiçi Necmi

:poops: :bansign: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Maçı tokide yapmayacaklar ya bizim antrenman sahalarımız bile tokiden iyidir :evillol:

Yagmur dolu acisindan dedim Necmi abi, Mecidiyekoyde hava bir felaket karsisi nasildir bilmiyorum ama . Sokaktaki arabalardan birinin on cami patladi doludan

Çevrimdışı ahmetx

sizce stad ne zaman biter?
1.
ocak-şubat
 34 votes (47%)
2.
mart-nisan
 22 votes (31%)
3.
2015 ağustos
 13 votes (18%)
4.
Ekim sonu
 3 votes (4%)
72 total votes
herkes kendini alıştırsın gelecek yıl son 2-3 maça yetişir,mekanımız nisana kadar başakşehir arena (kızmayın ama gerçek bu)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Yagmur dolu acisindan dedim Necmi abi, Mecidiyekoyde hava bir felaket karsisi nasildir bilmiyorum ama . Sokaktaki arabalardan birinin on cami patladi doludan

burdada felaketti balkondan içeri kaçtık Altuğuda balkona kitledik   :kop:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Samet kardeşimin hakkı ödenmez aramasa beni bende mahsur kalmıştım şu anda :) inanılmaz yağmur yağıyordu stat'a giderken döndüm ev yoluna doğru eve gelene kadar da sucuk oldum.

Çevrimdışı Efe

Bursada da basladi yagmur cok sert giris yapiyor valla saniyeler icinde sırılsiklam olunur bugunluk foto yeter
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: