Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8373683 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Ayrık otu tohumu ekip, hasat zamanı buğday toplayabilir miyiz? Yaşamda özgür seçimlerimiz sebepleri, sebepler de sonuçları oluşturur. Sebeplerin nasıl bir sonuca yol açacağını ise evrensel ilkeler belirler. İlke merkezli bir yaşam insana hem iç huzuru verir, hem de onu  güçlendirerek geliştirir. Olduğumuz gibi görünmenin konforu ise hiçbir şeye değişilmez.

Ayrıntılara önem verin, farklılığınızı o sağlar.
Obitaş ayrıntılara önem verir, sağlam olsun geç olsun felsefemiz vardır bizi diğerlerinden farklı kılan da budur.

aktar seni çok iyi anladım  :D
Abi İsmail Abi bir yazı yazdı Obitaşçılar çıkmaya başladı bkz.Enes Ö :)

:D gözündende kaçmamış,haftaya 18.20 mesayinde görüşürüz inşallah
kaçmaz Enes  :D görüşürüz haber et bana :)

Çevrimdışı CanEmre

Arkadaşlar Obitaşın bölgesi muazzam büyük bence haksızlık yapıyoruz gibime geliyor  :alala:

abi bölgesi büyükse ona göre daha çok emekçi çalıştırması lazım. Bölgem büyük diyip çiçeklerden az emekçiyle çalışırsa olmaz ki.

boş alan büyük görünür  :tabe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

hani şu ana kadar yaptığı iş bölgesi büyük diye az görünüyor olabilir babında söyledim ama olamazmış  :ebebe:

Çevrimdışı serti67

Arkadaşlar Obitaşın bölgesi muazzam büyük bence haksızlık yapıyoruz gibime geliyor  :alala:

abi bölgesi büyükse ona göre daha çok emekçi çalıştırması lazım. Bölgem büyük diyip çiçeklerden az emekçiyle çalışırsa olmaz ki.

bu ınceydii:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

mustafa bu aksam gıtme foto cekmeye sele kapılırsın mazallah sen bıze lazımsınn:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ince kalın farketmez kimse bana gönderme yapmıyor ben böyle bir şey hissetmedim sen nasıl hissettin?

Çevrimdışı serti67

ince kalın farketmez kimse bana gönderme yapmıyor ben böyle bir şey hissetmedim sen nasıl hissettin?
alınganlık yapma hoca anlatım seklı ınceydı anlamında soledım neden gonderme yapsın obıtasa yapar yaptıysa bıle
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

3 gun yagmur gorunuyor yavaslar insaar biraz
Şampiyon Beşiktaş JK

alınganlık yapma hoca anlatım seklı ınceydı anlamında soledım neden gonderme yapsın obıtasa yapar yaptıysa bıle
eyvallah hocam alınmadım tüm beşiktaşlıların canı sağolsun  :tabe:

Çevrimdışı CanEmre

yanlış anlaşılma olmasın, gönderme yok, benimki bir durum tespitiydi sadece... :friendship:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

yanlış anlaşılma olmasın, gönderme yok, benimki bir durum tespitiydi sadece... :friendship:
:friendship:

Çevrimiçi Necmi

Ayrık otu tohumu ekip, hasat zamanı buğday toplayabilir miyiz? Yaşamda özgür seçimlerimiz sebepleri, sebepler de sonuçları oluşturur. Sebeplerin nasıl bir sonuca yol açacağını ise evrensel ilkeler belirler. İlke merkezli bir yaşam insana hem iç huzuru verir, hem de onu  güçlendirerek geliştirir. Olduğumuz gibi görünmenin konforu ise hiçbir şeye değişilmez.

Ayrıntılara önem verin, farklılığınızı o sağlar.
Obitaş ayrıntılara önem verir, sağlam olsun geç olsun felsefemiz vardır bizi diğerlerinden farklı kılan da budur.

aktar seni çok iyi anladım  :D
ben anlamıyorum ama her toplantıda başını öne eğer onaylar
etkisi bir hafta sürüyor  :evillol:
aktar yeni toplantı istiyor :D

http://www.besiktasarena.com/index.php?board=31.0 kartal yuvaları sayfamız da hazırlanmış sanırım burada kampanyalar,yeri ürünler,tavsiyeler bölümüde olacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Numaralıdaki araç girisini nasıl yapacaklar bilgisi olan cevaplayabilir mi ?

Çevrimdışı serti67

bencede  :friendship: yanlıs anladıysan kusuruma bakma
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Kartal1903

sizce stad ne zaman biter?
1.
ocak-şubat
 34 votes (47%)
2.
mart-nisan
 22 votes (31%)
3.
2015 ağustos
 13 votes (18%)
4.
Ekim sonu
 3 votes (4%)
72 total votes

bu oylamaya bide madet katılsaydı,görseydik,bilseydik :)
BEŞİKTAŞ

bencede  :friendship: yanlıs anladıysan kusuruma bakma
yok arkadaşlar rahat olun benim alınganlığım sıkıntı yok  :friendship:

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı okilic

Yalnız bu profilde yazan "yavru kartal" olayı da gözümden kaçmadı değil hani... Bu ne abi 34 yaşında yavru kartal mı olur... Kocadık valla kocadık... ömrümüzün yarısı gitmiş, ne öle yavru mavru... Bu sitenin yöneticisi nerde kardeşim... :) Necmi abi bu konuyu değerlendirmek için toplantı talep ediyorum...

iyide yusuf yaz mesaj büyü :D
ne o öyle siteye bu gün üye olan senden fazla mesaj yazıyor büyü biraz :bandit:

Necmı abi gercekten yavru kartal ne ya  :lol: :lol:

Buyumek ıcın sayfayı gereksız mesajlarlamı dolduralım  :D
Sunu degıstırsek tembel kartal yapsak vs...  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı serti67

Su duvar yeniden yapılmaya trubunle beraber olsadi tekrar bi uğraş olucak yik yap  şimdiye yenisi yapılmıştı belkidee
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı baro19

Çevrimiçi Necmi

Yalnız bu profilde yazan "yavru kartal" olayı da gözümden kaçmadı değil hani... Bu ne abi 34 yaşında yavru kartal mı olur... Kocadık valla kocadık... ömrümüzün yarısı gitmiş, ne öle yavru mavru... Bu sitenin yöneticisi nerde kardeşim... :) Necmi abi bu konuyu değerlendirmek için toplantı talep ediyorum...

iyide yusuf yaz mesaj büyü :D
ne o öyle siteye bu gün üye olan senden fazla mesaj yazıyor büyü biraz :bandit:

Necmı abi gercekten yavru kartal ne ya  :lol: :lol:

Buyumek ıcın sayfayı gereksız mesajlarlamı dolduralım  :D
Sunu degıstırsek tembel kartal yapsak vs...  :lol: :lol: :lol:
121 tane konu var bu sayfayı doldurmaya gerek yok git boş sayfaları doldur :evillol:
en azından boş sayfalar dolar millette Beşiktaşlılar staddan başka bir şey bilmiyor demez
o sayfalar boş kalırsa valla embriyo kartaldan başlarım bilmiş olun :bandit:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı ZEKI

Allah caisanlarimizin yardimcisi olsun dolu firtina ne  ararsaniz var

Çevrimdışı onder23

Herkese selamlar
Aranıza yeni katıldım. 2 yıl kadar önce forza dan çeşitli nedenlerle ihraç edilmiştim.
Tekrar bir beşiktaş forumunda olmak güzel

Etiketler: