Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8375278 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

bu prekascılar benı kafayı yedırttı gece ruyamda prekas tırıyla kavga ettım kardesım bunlar ıkı tane takıp yatıyo bıde sen gelıyosun gece sabah senı tırı bosaltıcaz dıee vakıt kaybedıyolar  dedım sonra kosuyodum uyanmısım:) ııı kactım sanırım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı SDemirsoy

Mabet hocam bilgiler icin tesekkürler, hic sıkılmıyo musun yazarken? Sonucta mecbur degilsin kafayi vurup yatabilirsin simdi :D
:) hayir sıkılmıyorum :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
çay var mı çay  :)
klup binasindayim oglene kadar :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi
o zaman kulüpteki meslektaşına Selamlar Abi  :)

arkadaşlar özür dileyerek konu dışına çıkıyorum.şu hajroviç olayı kartalımda olsaydı fırtınalar kopuyordu.başkanları o kadar kurnaz ki gelecek yıl basketbolun sponsorlarının gideceğini biliyorlardı(odeaban liv hospital) o yüzden algıyı tamamen oraya çevirdiler.luce olayında da biz gittik gelmedi diyorlar demek için luceye gittiler.basketbol olayıyla transferler konuşulmuyor,teknik dr. konuşulmuyor,sponsorların gidip basketbolun bütçesi kısılacak,mali durum konuşulmuyor,arada hajroviçin olayı konuşulmuyor.bizde olsaydı ...
@bjk_mabet başkana ve sana slmlar.

Çevrimdışı ALI RIZA

Mabet 2 kule ne zaman yıkıcak ! onay vs çıkmadı mı ulaşmadı mı ! _?
Kuleler değil sadece ortalarındaki duvar yıkılacak sanırım.
kulelerde yıkılacak tadilat edilecek baştan yapılacakmış...! onlarda hasarı çatlamalar var...!
@gokhanson hayırlı olsun ve hoş geldin

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şu an canlı yayın sadece bendemi açılmıyor yoksa herkeste mi aynı sorun var
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ALI RIZA

açılıyor f5 yap düzelir...! sorun yok

Çevrimdışı SDemirsoy

kulelerde yıkılacak tadilat edilecek baştan yapılacakmış...! onlarda hasarı çatlamalar var...!
Abi bunu ilk defa duydum ben acaba yıkılıpmı yapılacak yoksa yıkılmadan mı tadilat edilecek

Çevrimdışı Hakan Bilgin

açılıyor f5 yap düzelir...! sorun yok
evt geldi tskler :ebebe:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı hic2222

yenı acıkta vınc mı arızalandı baska vıncle mudahalemı edıyolaR benmı yanlıs goruyorum
Evet dün gece Mabet ifade etmişti. Obitaşın vinçlerden birinde arıza varmış.
Sanırım müdahale ona yapılıyor.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi bunu ilk defa duydum ben acaba yıkılıpmı yapılacak yoksa yıkılmadan mı tadilat edilecek
yıkılıp tadilat edilecek tekrar aynı şekilde öyle bir durum vardı hatta depremde yıkılmadı diye kötü olmuştu hasarlı...!

Çevrimdışı cagdas44

Kameraya nolmuş yav :) bi kendine gelmiş, yeni açıkda kurulan ilk obitaş vincindeki arıza için büyük vinç gelmiş çalışma yapılıyor 11:10 itibarıyla

Çevrimdışı SDemirsoy

yıkılıp tadilat edilecek tekrar aynı şekilde öyle bir durum vardı hatta depremde yıkılmadı diye kötü olmuştu hasarlı...!
hayırlısı olsun abi  :)

Çevrimdışı izorlu85

obitaşın 1. vinci arızalı idi tamir ediyorlar..
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

hayırlısı olsun abi  :)
aynen öyle kesin karar çıkmamıştı görüşülüyordu en son çıkarsa süper olur çıkmasa hayırlara vesile olsun deyim yolumuza devam ederiz :)

Çevrimdışı izorlu85

canlı yayın sadece bende mi slow maotion şeklinde herkes de aynı mı??
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

,aynen ağır çekim olarak ilerliyor...! kamera başındaki kisi zırt pırt oynuyor kafasına göre :)

Çevrimdışı cagdas44

Kalite iyi ama yavaş

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni açık köşeye 2 tane prekast yerleştirmişler :captain:

Çevrimdışı erzurum1903

bu kuleler için şunu söyleyeyim, aradaki duvar tescilli mi ? bilmiyorum. eğer tescilli ise yıkılması mümkün değildir sadece klüp bir proje hazırlayıp koruma kuruluna sunar kurul onaylarsa o proje doğrultusunda güçlendirme ve restorasyonu yapılır; kuleler tescilli zaten o yüzden yıkılmasını falan beklemeyin tek istisnası vardır oda tescil kararının kaldırılması ki koruma bölge kurulu bu kulelerin tescil kararını kaldırmaz kaldırması için bir sebep yok çünkü. 2863 sayılı yasa ve ilke kararları doğultusunda bu kulelerin yıkılmasını beklemeyin beyler. dediğim gibi aradaki duvar yapısının tescil durumunu bilmiyorum, kulelerin tescil kararını okumak lazım duvarı bağlayan bir hususus varmı, lkin bizim kulüpte bu işi bilen birisinin olduğunuda sanmıyorum, kuleler çok eski değil ancak; tescil kararını kaldırttıracak kadar bilgi birikimi olan bir uzman yok. beklemeyin böyle bişey

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı quentine83

çiçeklerin artk vinç fotosu paylaşması farz oldu.üst taraflarda neler oluyor göremiyoruz.özledik...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çevrimdışı Pençe1903

Sanki oraya ait gibi durmuyor prekastlar. Sola doğru dışarıya taşmış, kısa süreliğine koyulmuş gibi

Çevrimdışı SDemirsoy

Sanki oraya ait gibi durmuyor prekastlar. Sola doğru dışarıya taşmış, kısa süreliğine koyulmuş gibi
Heycanlanıyoruz işte abi ama dediğin gibi dışarı doğru taşmış  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

yada yan taraf için havada yakaladı fotoğrafı bir ihtimal  :tabe:

Etiketler: