Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8374590 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı umit

Mabet eskı acık arkadakı ucgen alanda demır orme baslamadı galiba,

Çevrimdışı Thuggie

Mabet hocam bilgiler icin tesekkürler, hic sıkılmıyo musun yazarken? Sonucta mecbur degilsin kafayi vurup yatabilirsin simdi :D

Çevrimdışı Thuggie

Yayin kalitesîde artis mi var bana mi oyle geliyor? (Arti$ arti$, artiz degil  :D )

Çevrimdışı BRK

Eski acigin bir gun yukselme ihtimali varmi?

Stadyum bittikten sonra mı ?
simdi veya ileri bir zamanda

Çatı konduktan sonra zor bence..
stat estetikten cok kaybediyor eski acik ust tribununden, oyle alcak tribunleri sevmiyorum

Çevrimdışı Deniz

Hafriyat işleri 1 haftalığına hızlandırıldı anlaşılan.yeni açık ve eski açık hafriyatı bitsin diye.şu an yine eski haline dönmüş görünüyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Mabet bir sorum.olacak, stadin kücük maketleri kartalyuvasinda satisa cikacakmi., eski ve yeni stadin kücük boyutu ciksa hemen alirim .

Çevrimdışı BesiktasLee

Yayin kalitesîde artis mi var bana mi oyle geliyor? (Arti$ arti$, artiz degil  :D )

Evet biraz daha kaliteli gibi yayın... Gün boyu Takılmaların sebebi bu olsa gerek..
Ds

Çevrimdışı BesiktasLee

Bugün tüm üyeler yatış.. 12-4 nöbetim bitmek üzere...
Ds

Çevrimdışı Aykutt

Mabet bir sorum.olacak, stadin kücük maketleri kartalyuvasinda satisa cikacakmi., eski ve yeni stadin kücük boyutu ciksa hemen alirim .
Çok yerinde bir soru umarım bunu göz önünde bulundururlar. :claps:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasLee

Ds

Çevrimdışı Deniz

yayın mı gitti ben göremiyorum?

Yayın gayet net ve akıcı...
videonuz yüklenirken hata oluştu diyor.ben göremiyorum.sorun benden sanırım

Çevrimdışı BesiktasLee

İnternet hızından veya internetin gidip gelmesinden kaynaklanıyor o sorun.. 2 gündür ttnete iyi dileklerimi içimden geçiriyordum bende...
Ds

Çevrimdışı FARUK

Biraz dışarı çıkalım dedim sayfalarca akmışız :) 3 buçukta geldim ama okumadan uyunmaz bitti şimdi iyi geceler:)

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasLee

Şuan 2 kepçe çalışıyor ve 4 kamyon var sırada bekleyen.. Dolan çekip gidiyor..  :ok:
Ds

Çevrimdışı Deniz

İnternet hızından veya internetin gidip gelmesinden kaynaklanıyor o sorun.. 2 gündür ttnete iyi dileklerimi içimden geçiriyordum bende...
fiberi bırakıp ttnete geçtim geçmez olaydım.yarın sabah arayıp bir güzel hal ve hatırlarını soracam..

Çevrimdışı BesiktasLee

Biraz dışarı çıkalım dedim sayfalarca akmışız :) 3 buçukta geldim ama okumadan uyunmaz bitti şimdi iyi geceler:)

LT22i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi geceler ve Huzurlu uykular...
Ds

Çevrimdışı BesiktasLee

fiberi bırakıp ttnete geçtim geçmez olaydım.yarın sabah arayıp bir güzel hal ve hatırlarını soracam..

Benim yerime de sor ve selam söyle :)  :lol:
Ds

Çevrimdışı Deniz

Benim yerime de sor ve selam söyle :) :lol:
a. selam :D

Çevrimdışı Deniz

saat 4 benim nöbet biter.Cümleten hayırlı geceler

Çevrimdışı BesiktasLee

Bu saatte yazı yazıp okuyanlara huzurlu geceler..
Ds

Çevrimdışı keremfrat1

Kamera da bı netlık var değişim bellı oluyo :D :D

Çevrimdışı frkndgnr

Günaydınnnnnnmmm

Tapatalk ile gönderildi(Note 3)

Etiketler: