Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8376487 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

sorum arada kaynadı yenı acık betonlamasından sonra ızalasyon malzemelerı serılmedenmı radya demırler dosenmeye baslandıı

Arkadaş 2 defa sormuş ama cevap veren olmamış.Görünce dayanamadım bende var mı cevap verecek olan :biggrinking:

bunu daha öncede yaptılar gerek görülmüyor heralde bazı alanlara sermiyorlar eski açıktada serilmedi yeni açıktada
yenı acıgın basslangıcına falan serdıler cabuk olsun dıee es gecılmemıstır umarımm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yash26

suzerin sikintisi varsa o igrenc binayi yiksin gitsin cok konusmasin
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı SDemirsoy

yalnız bugün birşeyler duyduj Mustafa ve Kerem ile yeni açık kısmında ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyiz ama yeni açık şuan perde atılan yerde süzerin şikayeti varmış kayma yapma tehlikesi yüzünden oraya ağırlık verilmiş obitaş tarafından hatta otel sallanmış falan dediler de pek inanamadım.. Bu arada obitaşın üst tabladaki sıkıntısı vinci çalışmadığı için arızalanmış vinç
palavradır süzerle stadın arasında yeraltından geçen bir yol var o yolun çift tarafıda fore kazıkla sabitlenmiş ve süzerinde bayağı derinde sağlam temelleri var stad inşaatı süzeri etkilemez. Ama alttan 1/3 katların manzarasını kapatıyor belki
ona sıkıntı yapıyorlardır süzerde herhalde şikayet edip Beşiktaş taraftarını karşısına alacak kadar kıt düşünceye sahip kimse
yoktur :bandit:
irtibat sen toplantıya geç geldiğin için herhalde gerçek nedeni öğrenemedin  :D
haydaaa Necmi Abi kaçırdım galiba birşey ben bir dahakine önceden benim militanları göndercem  :D

Çevrimdışı nannan

yalnız bugün birşeyler duyduj Mustafa ve Kerem ile yeni açık kısmında ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyiz ama yeni açık şuan perde atılan yerde süzerin şikayeti varmış kayma yapma tehlikesi yüzünden oraya ağırlık verilmiş obitaş tarafından hatta otel sallanmış falan dediler de pek inanamadım.. Bu arada obitaşın üst tabladaki sıkıntısı vinci çalışmadığı için arızalanmış vinç
palavradır süzerle stadın arasında yeraltından geçen bir yol var o yolun çift tarafıda fore kazıkla sabitlenmiş ve süzerinde bayağı derinde sağlam temelleri var stad inşaatı süzeri etkilemez. Ama alttan 1/3 katların manzarasını kapatıyor belki
ona sıkıntı yapıyorlardır süzerde herhalde şikayet edip Beşiktaş taraftarını karşısına alacak kadar kıt düşünceye sahip kimse
Abi böyle gizli kapaklı konuşmalarınızı görünce içten içe sinir oluyorum ama içimden de diyorum ki bir bildiği var ki üstü kapalı konuşuyor, kızamıyorum soramıyorum da.:)

Çevrimdışı cagdas44

@Necmi abi biz uzakta olupta toplantıya gelemeyenlere gerçek neden açıklaması olacak mı?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

mustafa oncelikle resimler icin tesekkurler! abi konteynirin icine kacsaydin kocaman kocaman yeni acik ve stadin kesitleri var :)
onları görüyoruz ama olmaz ki öyle   saolsunlar bazen oraya alıyorlar :)

şansınızı çok zorlamayın derim sert tedbirler ile karşılaşabilirsiniz...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ozan062

önümüzdeki günlerde atyarısı dolayısıyla istanbuldayım,, vakit bulursak gelicem stadıma gece tek gorebilmiştim hiçbirsey anlamamıstım simdi sabah gorme ihtimali dogdu bakalım kısmetse :)) bu arada  suzer adamı hasta etmesin gider kendimiz yıkarız orayı iki dakkalık iş:P
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Süzer İstanbul'un en güzel terindeki en çirkin binası bence. Bizden yana sıkıntı yoktur. Olsa olsa Süzer fazla yüksektir. Kısaltsınlar biraz.

Çevrimdışı izorlu85

mustafa oncelikle resimler icin tesekkurler! abi konteynirin icine kacsaydin kocaman kocaman yeni acik ve stadin kesitleri var :)

sert tedbirden kasıt ne falakaya yatırma felan varmı? :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Süzer İstanbul'un en güzel terindeki en çirkin binası bence. Bizden yana sıkıntı yoktur. Olsa olsa Süzer fazla yüksektir. Kısaltsınlar biraz.

sallanıyorsa hemen kapatılıp yıkılması lazım. :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı bjk_mabet

sert tedbirden kasıt ne falakaya yatırma felan varmı? :D

güvenlikteki arkadaşlar böyle durumlarda zor durumda kalıyor ki bi kaç defa zor durumda kaldıklarına ben şahit oldum.
sonra tepkileri gelen taraftara karşı değişiyor biraz aslında her biri çok iyi insan ama gün içersinde onlarca insanla kapıda uğraşıyorlar sonra kim nerden girdi gördü sorusuna ilk cevap vericek olanlar onlar herzaman yetişemiyorum onların yardımına o malesef :(((

Çevrimdışı triasix

Arkadaşlar konu dışı ama şili li medel alınmazsa seneye ispanyaya gider.taş gibi topçu

Çevrimdışı aa.aslan

Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2013/07/vodafone-arena-18.06.2014-139.jpg[/url]
Arkadaşlar bu en baştaki kolon kiriş birleşiminin orada yine boşluk var inşallah bu tür şeyler sorun çıkarmaz, testere kirişin durumu ise çok kötü gözüküyor kalıp parçasını almışlar. Bir şekilde hallolacak tabiki orada sorun olmayacaktır. Acaba bu üst kat testere kirişlerin betonlanmasını gündüz yapma imkanı varmıdır? Beton Vizkozitesi falan tamam ama düzeltilmesi gereken birşeyler var gibi görünüyor açıkçası.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi biz uzakta olupta toplantıya gelemeyenlere gerçek neden açıklaması olacak mı?

@bjk_mabet burdayken bana açıklama yapmak düşmez bana niye soruyorsunuzki
toplantıda benmi cevapladım soruyu hem zaten mabet burda açıklamıştı durumu. :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadaşlar bu en baştaki kolon kiriş birleşiminin orada yine boşluk var inşallah bu tür şeyler sorun çıkarmaz, testere kirişin durumu ise çok kötü gözüküyor kalıp parçasını almışlar. Bir şekilde hallolacak tabiki orada sorun olmayacaktır. Acaba bu üst kat testere kirişlerin betonlanmasını gündüz yapma imkanı varmıdır? Beton Vizkozitesi falan tamam ama düzeltilmesi gereken birşeyler var gibi görünüyor açıkçası.

tum kolonlar kontrol ediliyor  sonra teslim alınıyor...testleri yapılıp testlerden gecemeyen bir üretim olur ise bjk inşaat üretimi teslim almıyor ve ödeme yapmıyor sorunlar giderilip yada üretimin tekrar yapılmasına karar verilip düzgün şekilde yapılıp bitip testleri geçtikten sonra bjk inşaat üretimi teslim alıyor ve para ödemesi yapıyor...

yani para almak için firmalar düzgün iş cıkarmak zorunda..

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet burdayken bana açıklama yapmak düşmez bana niye soruyorsunuzki
toplantıda benmi cevapladım soruyu hem zaten mabet burda açıklamıştı durumu. :D

belki bir müsait akşamda internet üzerinden bir konferans yaparız hem sohbet ederiz hem soruları sesli cevaplarız...elimden en fazla bu gelir...

Çevrimdışı ozan062

mabet duvarların yıkılması konusunda kesin bir bilgi varmıdır,, sonucta eskide çiçekler geldiler artık oraya ve bu yıkılma esnasında tehlike yaratmıcakmıdır??
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 23:47:11 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Gokhan_1903

bu gece çalışma yok mu ? beton dökümü falan ?

Çevrimdışı Furkan Sarper

Mabet

Duvar ile ilgili islem ne zaman yapilir yada stadtaki isleri etkiler mi?

Ciceklere bizim icin sorabilirmisin eski acigi ustten gorebilirmiyiz

Yarinki kesitleri bekliyoruz merakla umarim kapalidan gelmez kesit.ne biliyim yeni acik arka olur eski acik arka olur konser yeri olur :)

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar mesaj gönderiminde genel bir yavaşlık var bu sunucudan kaynaklı
ben bu kadar takipçi olacağını düşünmemiştim bir hafta içinde daha hızlı bir
sunucuya geçerek bu sıkıntıdan kurtulacağız biraz daha katlanmanızı rica ediyorum :)

Çevrimdışı henry gale

Herkese selamlar.
Mabet'e bir sorum olacak. Daha önce sorulduysa özür dilerim.

Öncelikle şu modellemeye bakınca tribünlerdeki  merdivenlerin çok yer kapladığını görüyorum. Sanki fazla boşluk var gibi. Stad bitince de böyle mi olacak yoksa daha dar mı olacak?
http://www.vodafonearena.com.tr/assets/images/gallery/5.jpg

İkincisi, başkan sürekli "stadın bulunduğu alana en fazla bu kapasite (42 bin) yapılabiliyor." demesine rağmen fenerbahçenin stadının yapıldığı alana bakında bizimkinden daha küçük olduğunu görüyorum. Hatta tribünler de sahaya daha uzak olmasına rağmen yine de 50 binin üstünde bir kapasiteye çıkabilmişler. Bizimkilerin 42 binde ısrar etmesinin başka sebebi var mı?
Teşekkürler.

Çevrimdışı ZEKI

Samet  zaten ahbap olmussunuz hepsi ile sizi tanimayan yok. Kalipcisindan guvenlikcisine kadar. Bizleir sokmadilar seni gorunce kapilar acildi. Bazen İsmail'e hak veriyorum sana dogru nick bulmus diye :D :sombrero:

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketler: