Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8376241 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hic2222

Alenin bu tür yazılardan haberi varmı ?
Kendisi mi yazıyor ?
Gerçekten de bu sürece düşman mı ?
Konularda adımı kullanılıyor ?
Bunu anlamadan birşey diyemiyorum.

Ancak gerçekten de başkanımız çeşitli faliyetlerinden rahatsız olup dışlamış ve oda buna binaen böyle bir eğilim sergiliyorsa tek diyebileceğim şey var. YAZIK!
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tayfun

stad sağ salim olsun sonra yolumuz açık kısmetse.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı tayfun

bu gün sanki daha sakin gibi stat
yeni açıkda sağlam betonlama var ama kameradan görünmüyor,mabet foto attı oralarda gayet net :)

Çevrimdışı zatoichi1903

Kendisi mi yazıyor ?

Ancak gerçekten de başkanımız çeşitli faliyetlerinden rahatsız olup dışlamış ve oda buna binaen böyle bir eğilim sergiliyorsa tek diyebileceğim şey var. YAZIK!

http://www.aksam.com.tr/yazarlar/alen-markaryan/ne-iskele-ne-iskelet-ne-de-bir-cati/haber-316691

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı rubi_tobin

Canlı yayın kalitesi için önümüzdeki haftalar da dahil bazı çalışmalar olacakmış.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı SDemirsoy

Obitaşın bahanesi kalmadı artık :D Obitaş açılacak arap atı gibi sonradan :D Buakşam mustafa abinin fotolarını dörtgözle bekliyorumm :D
Biz boşuna imzamızı Obitaş yapmadık  :D
Ortadoğudan geldik, arap atı gibi açılacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın :)
İsmail Abi son ayakdan yatmayalım da  :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Canlı yayın kalitesi için önümüzdeki haftalar da dahil bazı çalışmalar olacakmış.
Abi Foruma Hoş geldin inşallah düzelir kalitesi yetkililer bizi izliyor heralde  :)

Çevrimdışı Sutlas

Kaynak var mı acaba?

Çevrimdışı serti67

sorum arada kaynadı yenı acık betonlamasından sonra ızalasyon malzemelerı serılmedenmı radya demırler dosenmeye baslandıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı hic2222

Kendisi mi yazıyor ?

http://www.aksam.com.tr/yazarlar/alen-markaryan/ne-iskele-ne-iskelet-ne-de-bir-cati/haber-316691

Okudum şimdi yazıyıda şoktayım gerçekten.
Hem tercih edilen ağız, hem değinilen konulara yaklaşım..
Terbiyemi bozmayacağım.YAZIK deyip geçiyorum
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Oktay

kapalıdaki kiriş sayısı 15 miydi benmi yanlış hatırlıyorum

14 olması lazım
trabzonun stadının niye çabuk ilerlediği belli baksanıza  perde beton bile yok

Çevrimdışı ACAB1903

Kendisi mi yazıyor ?

Affedersiniz deyip bişey sorayım.. Yazıyı bende okudum. İlk bölümde özellikle şoka girecek yada yazık diyecek bi bölüm göremedim. Stad konusunda medyadaki "ortaya karışık bilgiler" sözü doğru.. yine medyadaki yılan hikayesine dönen transferler de doğru.. Her konuda Beşiktaş ile ilgili bilgi kirliliği var.. Son cümlesine de kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum.. YD döneminde kaybolan kültürümüzü ve ruhumuzu arıyoruz.. Bu da yeni stad ile beraber oluşacaktır umarım..

Çevrimdışı rubi_tobin

Gösterebileceğim bir kaynak yok maalesef    :lol:
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı nannan

Kendisi mi yazıyor ?

Affedersiniz deyip bişey sorayım.. Yazıyı bende okudum. İlk bölümde özellikle şoka girecek yada yazık diyecek bi bölüm göremedim. Stad konusunda medyadaki "ortaya karışık bilgiler" sözü doğru.. yine medyadaki yılan hikayesine dönen transferler de doğru.. Her konuda Beşiktaş ile ilgili bilgi kirliliği var.. Son cümlesine de kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum.. YD döneminde kaybolan kültürümüzü ve ruhumuzu arıyoruz.. Bu da yeni stad ile beraber oluşacaktır umarım..

Aynı fikirdeyim ben de. Medyadaki bilgi kirliliğinden yakınmış gibi geldi. Yönetime de seslenmiş çıkın açıklama yapın şu bilgi kirliliğini bitirin diye. Haklı olabilir ama stadyum inşaatının nasıl zorluklardan geçtiğini düşününce, transflerlerde medyada haber çıktıktan sonra piyasanın yükselmesini düşününce belki de bu bilgi kirliliği yönetimin işine geliyordur. Tam emin değilim o konuda. Ama öyle insanı şoka sokacak, abartılacak bir yazı değil gereksiz sıkıntı yapmasın kimse.

Çevrimdışı megiddo

14 olması lazım
perde betonu bırak beton yok nerdeyse, incecik kirişlerde en az 10 bin kişi hoplayıp zıplayacak allah korusun, kirişler emanet gibi duruyor bu resimlerde, bizim stadın inşaatı kirişleri betonu daha bir güven veriyor buna göre, bilemedim şimdi.

Çevrimdışı tayfun

Çevrimdışı ACAB1903

14 olması lazım
perde betonu bırak beton yok nerdeyse, incecik kirişlerde en az 10 bin kişi hoplayıp zıplayacak allah korusun, kirişler emanet gibi duruyor bu resimlerde, bizim stadın inşaatı kirişleri betonu daha bir güven veriyor buna göre, bilemedim şimdi.

perde testere kiriş var ama alt tarafta :)

Çevrimdışı A.Ozkul

Trabzon 1. dereceden deprem bölgesi değil. İstanbul gibi büyük bir deprem beklenmiyor. Ayrıca stadın arazisi dolgu fazladan her kg. yük getirir. O mühendisler, mimarlar boşuna yetişmiyor. Bizim stadımıza gelince 1. dereceden deprem bölgesi ve çok teferruatlı kısımları var. Örneğin yeni açık arkası ve dolaşım alanları gibi. Tam emin değilim ama belkide bu stad deprem yönetmeliği dikkate alınmadan yapılsa yarı demire işi kapatırdık.

Çevrimiçi Necmi

Kendisi mi yazıyor ?

Katılıyorum öyle farklı tepkiler koyabilecek eleştirilecek bir yazı değil
ama bazı kullandığı kelimelerde Beşiktaş ruhundan uzak canlı yayına
laf söylemek çok anlamsız ve gereksiz olmuş bir gram stad bilgisine ulaşmak için
pc başında saatlerini harcayan bir Beşiktaş taraftarı böyle bir kelimeyi anlamaz
anlatamazsın bir koltuk bile konması basında olay oluyor diyen birinin
otomatik olarak yazısını sorguluyor insan konu Beşiktaşsa elbette olay olacaktır
Beşiktaş Türkiyenin en eski ve en büyük kulübüdür elbette kıpırdansa olay
olacaktır bundan Beşiktaşlılar değil renkliler rahatsızlık duymalı.

Çevrimdışı Sutlas

İlk vinç sökülsün de, numaralıya götürülsün.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

başakşehirde tribün çıkışlarını ve merdivenleri füme epoksi yapmaya başlamışlar,demek ki açık renk zorunluluğu yok,füme epoksi var mı senin gibisi :yerlerde:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı enisdindar

Niye herkes buraya kaçmış ayıp be :D

Kimse kaçmadı , herkes benliğine döndü.Sende hoşgeldin  :ok:
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı serti67

Kapalidaki mikser nere beton dokucek tahmini olan varmii
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Etiketler: