Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8376130 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

18.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı CrossBoy

sorum arada kaynadı yenı acık betonlamasından sonra ızalasyon malzemelerı serılmedenmı radya demırler dosenmeye baslandıı

Arkadaş 2 defa sormuş ama cevap veren olmamış.Görünce dayanamadım bende var mı cevap verecek olan :biggrinking:

Çevrimdışı Efe

sorum arada kaynadı yenı acık betonlamasından sonra ızalasyon malzemelerı serılmedenmı radya demırler dosenmeye baslandıı

Arkadaş 2 defa sormuş ama cevap veren olmamış.Görünce dayanamadım bende var mı cevap verecek olan :biggrinking:

bunu daha öncede yaptılar gerek görülmüyor heralde bazı alanlara sermiyorlar eski açıktada serilmedi yeni açıktada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada numaralı kuşak bölümünde hafriyat başladı bu gece iyi hafriyat çıkar o bölümden :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALDENYX

KANADALI BAYAN YOKSA AKUSTIK İÇİNMİ BURDA  :kop:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ozan062

KANADALI BAYAN YOKSA AKUSTIK İÇİNMİ BURDA  :kop:

hiç o açıdan bakmamıstım hay yasa be :)) ancak benim bildiğim kaba insaat bitince geleceğidi ama bakalım bellide olmaz on calısma için gelebilirler:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı CanEmre

gruplanmış hali...

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Thuggie

Abiler izalasyon degil de izolasyon olacak o, surekli gozume carpiyor yanlis anlasilmasin :)

Çevrimdışı hic2222

Alenin bu tür yazılardan haberi varmı ?
Kendisi mi yazıyor ?
Gerçekten de bu sürece düşman mı ?
Konularda adımı kullanılıyor ?
Bunu anlamadan birşey diyemiyorum.

Ancak gerçekten de başkanımız çeşitli faliyetlerinden rahatsız olup dışlamış ve oda buna binaen böyle bir eğilim sergiliyorsa tek diyebileceğim şey var. YAZIK!

http://www.aksam.com.tr/yazarlar/alen-markaryan/ne-iskele-ne-iskelet-ne-de-bir-cati/haber-316691

Okudum şimdi yazıyıda şoktayım gerçekten.
Hem tercih edilen ağız, hem değinilen konulara yaklaşım..
Terbiyemi bozmayacağım.YAZIK deyip geçiyorum

Affedersiniz deyip bişey sorayım.. Yazıyı bende okudum. İlk bölümde özellikle şoka girecek yada yazık diyecek bi bölüm göremedim. Stad konusunda medyadaki "ortaya karışık bilgiler" sözü doğru.. yine medyadaki yılan hikayesine dönen transferler de doğru.. Her konuda Beşiktaş ile ilgili bilgi kirliliği var.. Son cümlesine de kimsenin karşı çıkacağını sanmıyorum.. YD döneminde kaybolan kültürümüzü ve ruhumuzu arıyoruz.. Bu da yeni stad ile beraber oluşacaktır umarım..
Katılıyorum öyle farklı tepkiler koyabilecek eleştirilecek bir yazı değil
ama bazı kullandığı kelimelerde Beşiktaş ruhundan uzak canlı yayına
laf söylemek çok anlamsız ve gereksiz olmuş bir gram stad bilgisine ulaşmak için
pc başında saatlerini harcayan bir Beşiktaş taraftarı böyle bir kelimeyi anlamaz
anlatamazsın bir koltuk bile konması basında olay oluyor diyen birinin
otomatik olarak yazısını sorguluyor insan konu Beşiktaşsa elbette olay olacaktır
Beşiktaş Türkiyenin en eski ve en büyük kulübüdür elbette kıpırdansa olay
olacaktır bundan Beşiktaşlılar değil renkliler rahatsızlık duymalı.

Dostlar fikirlerinize saygı duyuyorum elbette.
Benim ilk rahatsız olduğum konu yazıdaki ağız.
İkincisi stadyumda koltuk konsa haber oluyor söylemi
Üçüncüsü canlı yayına ne gerek var konusu
Dördüncüsü, Lanzini moledo, Gökhan töreye ait medya haberlerini resmi açıklama gibi yönetime yönlendirmesi
Beşincisi Ahmet Kavalcının istifa nedeni başkanın düzenlemelerinin önünü açmaktı bunu eleştirmei vs vs. gidiyorda gidiyor.

Bu konulardan bazılarını hemen hepimiz bazen cidden bazen acebalarla düşünüyoruz belkide.
Lakin beni şoka sokan yazık dedirten şey şu dostlar;

Bunları renkli basın olarak nitelediğimiz gruplar kişiler ifade etse güler geçerdim lakin
Bunu tribünün içinden gelen birisinin o havayı soluyan birisinin hemde köşesinde demiş olmasıdır...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Efe

fotolara baktım kuşak çalışmalrı iyi gidiyor numaralıda haftaya bugün biter inşallah ay sonuna kadar hafriyatın büyük bölümünü alırlar temele hazır hale gelir bir bölüm numaralıda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Rasim

18.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Mustafa gerçekten müthiş bir insansin hergün üşenmeden gidip bukadar foto çekiyorsun helal olsun sana...
Beşiktaş!

Çevrimdışı SDemirsoy

yalnız bugün birşeyler duyduj Mustafa ve Kerem ile yeni açık kısmında ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyiz ama yeni açık şuan perde atılan yerde süzerin şikayeti varmış kayma yapma tehlikesi yüzünden oraya ağırlık verilmiş obitaş tarafından hatta otel sallanmış falan dediler de pek inanamadım.. Bu arada obitaşın üst tabladaki sıkıntısı vinci çalışmadığı için arızalanmış vinç

Çevrimdışı Altuğ

Mustafa teşekkürler fotoğraflar için. Yalnız mustafa'nın url mesajlarını alıntılama yapmazsak daha iyi olur.  Genel görünüm olarak pek hoş durmuyor.

Çevrimdışı CanEmre

@sadomi eline sağlık sadomi :)

Asıl senin ellerin ayakların dert görmesin mustafacığım. Bizim ki oturduğumuz yerden.  :s18:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı dogu1903

yeni açıktaki üçgenimsi yerin  nasıl değerlendirilmesi düşünülüyor ?? :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Kaygılarına katılıyorum ama  burdada söylediğimiz gibi kendi düşüncelerini söylemiş katılmasamda
saygı duyarım küfür hakaret gibi saygısızca konuşulmadığı sürece her Beşiktaşlı fikrini söyleyebilmeli
herkes aynı fikirde olacak değil size göre yanlış olabilir bazılarına görede doğrudur birde her insan bildiği
işi yapmalı bazen kullandığın kelimeleri yanlış seçersen yazdığın farklı anlamlar ifade eder Gazetecilik
zor meslektir
@hic2222

Çevrimdışı hic2222

Salla Patiden (tabiki şili ispanya maçından zaman bulabilirse) ateş topuyla
<<Şok Şok Şok Obitaşın bu defa da vinci bozuldu>> isteğinde bulunsak olur mu aceba ? :)

Bu arada kapalıda kalıplar sökülmeye başlamış.Hayırlı olsun..
Dostlar daha önce paylaşılmışmıydı anımsayamadım. Kalıpları sökme başka bir ifadeyle mukavemet süresi belirtilmişmiydi, yada konumuna niteliğine vesair değişkenlik gösteriyormuydu ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

@sadomi eline sağlık sadomi :)

Asıl senin ellerin ayakların dert görmesin mustafacığım. Bizim ki oturduğumuz yerden.  :s18:

resimler için sağolun.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çok şey istiyoruz gibi olacak ama, aylık değişimlerle ilgili çalışmalar vardı. Yenileri var mı?

Çevrimdışı yash26

mustafa oncelikle resimler icin tesekkurler! abi konteynirin icine kacsaydin kocaman kocaman yeni acik ve stadin kesitleri var :)
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimiçi Necmi

yalnız bugün birşeyler duyduj Mustafa ve Kerem ile yeni açık kısmında ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemeyiz ama yeni açık şuan perde atılan yerde süzerin şikayeti varmış kayma yapma tehlikesi yüzünden oraya ağırlık verilmiş obitaş tarafından hatta otel sallanmış falan dediler de pek inanamadım.. Bu arada obitaşın üst tabladaki sıkıntısı vinci çalışmadığı için arızalanmış vinç
palavradır süzerle stadın arasında yeraltından geçen bir yol var o yolun çift tarafıda fore kazıkla sabitlenmiş ve süzerinde bayağı derinde sağlam temelleri var stad inşaatı süzeri etkilemez. Ama alttan 1/3 katların manzarasını kapatıyor belki
ona sıkıntı yapıyorlardır süzerde herhalde şikayet edip Beşiktaş taraftarını karşısına alacak kadar kıt düşünceye sahip kimse
yoktur :bandit:
irtibat sen toplantıya geç geldiğin için herhalde gerçek nedeni öğrenemedin  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

mustafa oncelikle resimler icin tesekkurler! abi konteynirin icine kacsaydin kocaman kocaman yeni acik ve stadin kesitleri var :)
onları görüyoruz ama olmaz ki öyle   saolsunlar bazen oraya alıyorlar :)

Etiketler: