Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317104 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

bence xxxxxxx markasını değerlendirmek için henüz geç kalınmış değil.  :)

yarın alacağım buraya yönlendireceğim sen dillendirme mesajınıda sil başkası gider alır
[ Son Düzenleme: 11 Haziran 2014, 01:38:38 Necmi ]

Çevrimdışı BesiktasLee

Bizi dövecekmiş gibi anlattın :D :D Teşekkür ederiz
Ds

Çevrimdışı Darkeagle

Forum arka alan rengi Türkeyforum gibi sarı renkte olsa daha iyi olmaz mı. Biryerde o rengin gözü en az yoran renk olduğunu okumuştum. Eski MIRC sayfaları gibi hey gidi eski günler.:) Galiba konu dışı yalnış yere yazdım. Ban falan yemeyelim :)
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı Efe

eski açık sendromu depreşti yine bende bu fotoyu görünce gerçekten yükselmesi gerek  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

salvador hocam anladım bende
çok fazla foto yüklücegimiz zaman biraz yorulcaz anladıgım kadarıyla hızlı erişimden
link alcaz ordan buraya kısaca ölme eşşeğim ölme  ;D
onuda yaparız sıkıntı yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Forum arka alan rengi Türkeyforum gibi sarı renkte olsa daha iyi olmaz mı. Biryerde o rengin gözü en az yoran renk olduğunu okumuştum. Eski MIRC sayfaları gibi hey gidi eski günler.:) Galiba konu dışı yalnış yere yazdım. Ban falan yemeyelim :)

sarı bizi bozar kardeşim merak etme burda o kadar kolay ban yemezsin
yeterki küfür hakaret olmasın

Çevrimdışı enisdindar

Alacalı Prekastları oldukça hızlı yerleştiriyor.Bu işlemlerden sonra üzerlerinde oynanacak mı ?
Bu arada Alacalı resmi sitesinde referanslarına Vodafone Arena'yı da eklemişler fakat ilk sırada Toki Tepe var sinirlenmemek elde değil...
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ALI RIZA

yazılar büyütüldü umarım sorun yoktur _?

Çevrimdışı secospat

Alacalı Prekastları oldukça hızlı yerleştiriyor.Bu işlemlerden sonra üzerlerinde oynanacak mı ?
Bu arada Alacalı resmi sitesinde referanslarına Vodafone Arena'yı da eklemişler fakat ilk sırada Toki Tepe var sinirlenmemek elde değil...

Hocam firmayı tanımıyorum da muhtemelen alfabetik sıraya göre koyuyorlardır  :o TT Arena Vodafoe Arena'dan önce gelir gayet normal  ;D
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı enisdindar

...

...

Çevrimdışı mert_

yazılar büyütüldü umarım sorun yoktur _?
eline sağlık hocam böyle daha iyi oldu.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı mstfztrk

Abiler sizlerin sohbetini wow'da da dh'de de takip ediyordum bence en iyisini yaptınız, bize de üye olmak buraya kısmetmiş tekrar merhabalar.

Çevrimdışı ALI RIZA

Abiler sizlerin sohbetini wow'da da dh'de de takip ediyordum bence en iyisini yaptınız, bize de üye olmak buraya kısmetmiş tekrar merhabalar.
hoş geldin , merhabalar

Çevrimdışı Deniz

hocam yazıları biraz daha büyütme ihtimali var mı?Bir de avatarları.Forzadaki gibi olsa çok iyi olur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Darkeagle

Buradan artık en doğru haberlere en hızlı şekilde ulaşabiliriz. Biri de kayar sistem ile ilgili tiyo verse. Bi zamanlar öyle bi ihtimal vardi sanki ama sonra ses seda çıkmadı. Hani sahaya futbolculardan başka kimse basamayacak ama aynı zamanda konser alanı olarak ta kullanılabilecek zemin hakkında.
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı Dolmabahce1903

hayirli ugurlu olsun.. necmi bey den sonra en yasli üyeyi kabul edersiniz daima burada olurum..  :)

Çevrimiçi murat

hocam yazıları biraz daha büyütme ihtimali var mı?Bir de avatarları.Forzadaki gibi olsa çok iyi olur
katılıyorum

Çevrimdışı enisdindar

Hocam firmayı tanımıyorum da muhtemelen alfabetik sıraya göre koyuyorlardır  :o TT Arena Vodafoe Arena'dan önce gelir gayet normal  ;D
Alfabetik sıra söz konusu değil ;D Fakat benim fazla takıntılı olmam böyle durumları ortaya getirebiliyor :)
Bu arada Alacalı'nın Twitter adresi mevcut , oradan da bilgilenebiliriz.
Söz konusu referanslar şurda :) http://pic.twitter.com/9hnKfNA8L2
...

...

Çevrimdışı mert_

kceptel küçük enişteyi koymuşsun ;D
aynen efe hocam, çalışmaların en sempatik iş makinesi :)

Çevrimiçi murat

Alfabetik sıra söz konusu değil ;D Fakat benim fazla takıntılı olmam böyle durumları ortaya getirebiliyor :)

o çok önemli değilde acaba tt arenaya yaptığı prekastlarda bu kadar beyazmı yoksa bize özelmi .

Çevrimdışı Deniz

o çok önemli değilde acaba tt arenaya yaptığı prekastlarda bu kadar beyazmı yoksa bize özelmi .

Murat Abi avatarındaki yavru kartal çok tatlı maşallah :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

kceptel küçük enişteyi koymuşsun ;D
aynen efe hocam, çalışmaların en sempatik iş makinesi :)

bende küçük enişte arıyorum. ;D avatar güzel olmuş

Çevrimiçi Necmi

hayirli ugurlu olsun.. necmi bey den sonra en yasli üyeyi kabul edersiniz daima burada olurum..  :)

hoşgeldin

Etiketler: