Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8377476 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sutlas

Obitaş'ın alanı iyice genişledi, umarım yeni ekip getirirler.

Çevrimdışı megiddo

kamera ağır çekim yapıyor, çok geriden geliyor bize göstermiyorlar aslında inşaat çok ilerledi; yeni açık 1. kat betonu dökülüyor, eski açık-numaralı köşesi 2. loca katı demirleri örülüyor, kapalı 2.katın prekastları bitmek üzere, kesin bilgi yayalım :))

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Obitas cok temiz is cikartiyor bence. Bu ara hizlanirlarsa obitascilar cogalir :)

Çevrimdışı enisdindar

Kapalı ve Eski Açığa bakmak ve sonrası imrenmek,
Bir de Yeni Açık var , Obitaş yandaşlarını hiç anlayamıyorum  :ebebe: :biggrinking:
...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı baro19

Bende Obitaş'ı daha sempatik buluyorum.... Obitaş Gücünü Gösterecek İnanmayanlara :super: :super: 
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2014, 16:05:44 baro19 ]

Çevrimdışı zatoichi1903

Bugun köşe yazısında Vodafone Arena insaatına değinen bir yazar

Stada artı 1 koltuk konulsa haber oluyor.
Yer kaplıyor, mide bulandırıyor.
Stadın inşaatının canlı yayını da neyin nesi Allah aşkına.
Zannedersin ki
Uzayda yaşam ünitesi inşa ediyoruz.
Stadı çok merak eden gider bakar.

Bu yazıyı yazan kişi
a-stadı aylarca engellemeye calısan gs bozması radikal yazarı Omer Erbil ve tayfası
b-Radikal yazarı Eyup Can
c-Hıncal Uluç
d-sabah gazetesinde selale kadak (ertugrul gunayla defalarca roportaj yapıp yeşil alan isteyen yazar)
e-Alen Markaryan

Yazık Beşiktaşıma yazık.

Beşiktaştan menfaat bekleyen

Çevrimdışı Efe

Numaralı tarafından ve yeni acik tarafindan fotolar iyi olur mustafa aklında olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir de Yeni Açık var , Obitaş yandaşlarını hiç anlayamıyorum  :ebebe: :biggrinking:

hiç kimse yandaş değil orda bi sıkıntı var herkesin tek gayesi stadın bittiğini görmek.. kapalı eski açık yeni açık diye obitaş , çiçekler diye ayırmak pek doğru değil. onlarında tek amaçları bu projeyi en iyi şekilde teslim etmektir.

Çevrimdışı CanEmre

aza

her kör satıcının bir kör alıcısı vardır  :evillol:
şaka bir yana ben firma olarak Obitaş'ı değil bölüm olarak yeni açığı yavaş buluyorum. Sonuçta çalışan sayısı ile ilgili bir durum bence hız olayı. Artı tedarik, planlama, lojistik, vd. de etken herhalde tabii en önemlisi eleman sayısı herhalde. artır elemanı hızlan, azalt yavaşla  :D

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

vodafone su kamera işinde tam bir hayal kırıklığı bugün gerçekten illallah ettirdi..

Çevrimdışı Efe

Zannedersin ki

Bu yazıyı yazan kişi
a-stadı aylarca engellemeye calısan gs bozması radikal yazarı Omer Erbil ve tayfası
c-Hıncal Uluç
d-sabah gazetesinde selale kadak (ertugrul gunayla defalarca roportaj yapıp yeşil alan isteyen yazar)
e-Alen Markaryan

Yazık Beşiktaşıma yazık.
Bu tarz yazilari foruma tasimayalim herkesin sinirleri bozuluyor ve amaca ulasiyorlar birakin ne yazarsa yazsinlar biz isimize bakalim vodafone arenayi bitirelim hep birlikte :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

2 saatte numaralıyı güzel yemiş kepçe...komnine olayına gelince bizde hep var böyle acemilikler,hem para lazım diyorlar hem de kombine satmıyorlar,Beşiktaş nerde oynarsa oynasın,sadece forumdaki gibi arkadaşlar alsa 5-6 bin zaten satıyorsun,biz bi alalım sonra stadı,transferi,zartı zurtu bekleyen ne zaman alırsa alsın,kaç para gelirse gelsin,çorbada tuzumuz olur,zaten 19 tane forma olmuş evde,hanım başımın etini yiyor,bari kombineye basayım parayı cüzdanda saklarım :D
Abi vallahi ne diyeyim 19 tane forma almak,
Helal olsun , destek dediğin budur
:claps:

Sponsor olmuşsun Beşiktaş'a  :D
Helal olsun  :claps:
biraz öyle oldu :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı CanEmre

aza

her kör satıcının bir kör alıcısı vardır  :evillol:
şaka bir yana ben firma olarak Obitaş'ı değil bölüm olarak yeni açığı yavaş buluyorum. Sonuçta çalışan sayısı ile ilgili bir durum bence hız olayı. Artı tedarik, planlama, lojistik, vd. de etken herhalde tabii en önemlisi eleman sayısı herhalde. artır elemanı hızlan, azalt yavaşla  :D

Haa Çiçekler'e yaptığı ekstra işler, vd için ekstra bir sempatim var o ayrı ...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı melyet

vodafone bu akıllı stad işini kamera olayına benzetirse vay halimize :s20:
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Erdem Çözer

Zannedersin ki

Bu yazıyı yazan kişi
c-Hıncal Uluç
e-Alen Markaryan

Yazık Beşiktaşıma yazık.

karakterini bir kez daha ortaya koymuş.. beşiktaş ne çekiyorsa bunlardan çekiyor
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

Malum köşe yazarlarının yazısına kafayı takmayın bizm içimizdeki heyecanı bi an hissetseler evdeki kürek kazmayla stat inşaatında çalışmak icin totolarini yirtarlar onun icin paylasmayin su  yazıları nediceksinki anlayamazlarr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ERAY G

üçgenin de betonlanmış halini görebilseydik iyiydi...

Çevrimdışı ALI RIZA

mustafa 87 dedim eski açık uzaktan kulelere birlikte çekse diye sanırım mesajımı okumadı umarım çeker fırsatı olur güzel birkaç uzaktan fotograf şart

buradan fotoğraf çekip twitterda burada paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim arkadaşların emeklerine sağlık.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

kapalıdaki kiriş sayısı 15 miydi benmi yanlış hatırlıyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı zatoichi1903

Zannedersin ki

Bu yazıyı yazan kişi
c-Hıncal Uluç
e-Alen Markaryan

Yazık Beşiktaşıma yazık.
Bu tarz yazilari foruma tasimayalim herkesin sinirleri bozuluyor ve amaca ulasiyorlar birakin ne yazarsa yazsinlar biz isimize bakalim vodafone arenayi bitirelim hep birlikte :)

şu yazıyı herhangi biri yazsa cidden biraz kızar gecerdim ama bu yazıyı Beşiktaş Tribun Lideri diye gecinen, su an bulundugu konumu (yazarlık) tamamen Besiktas tribunlerine borclu bir amigo yazarsa taşımam gerekiyor.

Alen Markaryanın vodafone arena haberlerinden midesi bulanıyormuş, alen markaryan canlı yayından rahatsızmış.

Şu yazıda bir gram iyi niyet sezmiyorum, tamamen Yonetime vurayım da nasıl olursa olsun şeklinde yazılmıs bir yazı.
bu adamlar icin "beleşçi, menfaatci" diyenler bir kez daha haklı çıktılar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kapalıdaki kiriş sayısı 15 miydi benmi yanlış hatırlıyorum

14 olması lazım

Obitaşın bahanesi kalmadı artık :D Obitaş açılacak arap atı gibi sonradan :D Buakşam mustafa abinin fotolarını dörtgözle bekliyorumm :D
Biz boşuna imzamızı Obitaş yapmadık  :D
Ortadoğudan geldik, arap atı gibi açılacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın :)

Çevrimdışı zatoichi1903

Malum köşe yazarlarının yazısına kafayı takmayın bizm içimizdeki heyecanı bi an hissetseler evdeki kürek kazmayla stat inşaatında çalışmak icin totolarini yirtarlar onun icin paylasmayin su  yazıları nediceksinki anlayamazlarr
Köşe yazarı dediğimiz kişi Beşiktaşın eski tribun lideri :)
Bir tek bana mı garip geliyor Besiktas Tribun Liderinin vodafone arena yapımından rahatsız olması

Etiketler: