Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8317134 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yok renk verilmiş fiyat ta konmuş ama passodaki bundan farklı o şaşırttı beni

Değiştirilmiş Faruk büyük ihtimalle eski açığa verilmiş olabilir Deplasman tribünü.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Değiştirilmiş Faruk büyük ihtimalle eski açığa verilmiş olabilir Deplasman tribünü.
Yok yeni açığa verildi. Yeni açık ile kapalının birleşim tarafındaydı diye hatırlıyorum ama konuyla ilgili arkadaşlar daha net bir şey söyleyebilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

Şaka maka deplasman tribünün yeri değişmiş yine  :ebebe: :ebebe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yok yeni açığa verildi. Yeni açık ile kapalının birleşim tarafındaydı diye hatırlıyorum ama konuyla ilgili arkadaşlar daha net bir şey söyleyebilir.

Serhat kardeşim evet yeni açığa verildi doğru ama burada dikkat edersen değişmiş görülüyor.

Çevrimdışı Deniz

Kapalı-Yeni açık arasına deplasman taraftarını koyarlarsa kan çıkar yemin ediyorum..Umarım böyle birşey yapmazlar stadda konulabilecek en son yer orası
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat kardeşim evet yeni açığa verildi doğru ama burada dikkat edersen değişmiş görülüyor.
404-405-406 ya mı alınmış?
Korku akıl katilidir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Satır aralarında ince ince hükümet yanlısı mesajlar veriyorsunuz sonra da siyasi söylem yapmayın diyorsunuz. Şaka mısınız siz? Gidin bilmem ne gençlik kollarına üye olun ne yapıyorsanız yapın ama forumun suyunu çıkarmayın.

Burada kimin forumun suyunu çıkardığı belli oldu arkadaşım haydi güle güle.

Çevrimiçi Necmi

bu sıralar inanılmaz arastırmalar yapıyorum,,,
şuna rastladım,, biz diyordukya inönünün baz aldıgı tasarım hitler,,,ben onunda gerisine gittim yani hitlerin bu tasarımı nereden aldıgına mısırdanmıs,, yani aslında biz mısır yapılarına daha yakınız :bandit:
nazi mimarisinin mısırlılardan etkilendiği konusu tartışmalıdır ona bakarsan her mimari tarzın birbirinden etkileşimi vardır
nazi mimarisi ana temelde hakimiyet üzerine kuruludur genelde yüksek sade bir yapıda olup insanların üstünde üstünlük kurmaya yönelik
bir tarz zaten statlardada bu sebeple tercih konusu oluyor  :D @ozan062

Çevrimdışı Deniz

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Sedat

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ozan062

nazi mimarisinin mısırlılardan etkilendiği konusu tartışmalıdır ona bakarsan her mimari tarzın birbirinden etkileşimi vardır
nazi mimarisi ana temelde hakimiyet üzerine kuruludur genelde yüksek sade bir yapıda olup insanların üstünde üstünlük kurmaya yönelik
bir tarz zaten statlardada bu sebeple tercih konusu oluyor  :D @ozan062

cok mantıklı,, biz birde ısık oyunlarıda yapıcaz efsanee,,, nerden cıktı bu dersek aytunc altındal ustattan,, onun calısmalarını okurken boyle birseye rastladım,, yani mısırın geçmişi yaptıkarını dusunursek onların tercihini kullanmak cok ayrı bir nokta,, bence abi seninde dedigin gibi dıs yapıyıda etkilemeden  cok temiz ama  bilinc altında farklı etkiler yaratıcaz:)) beklediğimiz o cıkısı bu sekilde yapabiliriz,, bunun üstüne gidersek cok gzl olur bi60yılda biz damga vururuz dünya spor tarihine:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o konuda bilgim yok yazmıyor çünkü  :D
Passo da farklı bi düzen var bizim sitede farklı bi düzen var. İyice çorba oldu. Passodaki geçerliyse 404-405-406 ya kombine alan arkadaşların durumu ne olacak merak içerisindeyim :)
Korku akıl katilidir.

bu grafik ilk çıkan idi hatta 3 yer boş neresi deplasman olur diye düşünüyorduk yeni değil

Çevrimdışı dorukkaymak

fb amigolari ve gs amigolari birlesse

"Yahu su Besiktasin taraftari cok etkili, tribun butunlugunu bozacak bir yere gecelim, her mac olayda cikartiriz , hadi yeni acik ile kapali arasinda oturalim 2-3bin kisi "

diye dusunse,

digeride " Manyakmisin o kadarda degil yahu"

Der ama bizim yonetim tutmus deplasmani orayami koymus yuh artik yahu!

Stadda konulmayacak TEK yer varsa orasida KAPALI ve YENI ACIK ARASI!!

ne yapmaya calisiliyor? Bence KAPALI ORTA USTU verelim deplasmana kurtulalim !!!!

Çevrimdışı Efe

passodaki geçerli 404-405-406 kapalı durumda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Buraya koymazlar dimi ??inanmak istemiyorum..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

404-405-406 ya mı alınmış?

ilk önce oraya verilmisti, ama o bloklara numara verildiyse bu demekdirki orasi kombinelere acik bloklar. bence en mantiklisi ve bizi en az rahatsiz edecek olan sekil, eski acik numarali arasi.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Oktay

@Efe eladının dürbünü taa bursadan stadı görüyo :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

eski açık,numaralı köşesi olabilir,dolmabahçeden hızlıca fıysınlar diye  :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

stadyum sıcacık olur işte ne güzel  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar bugün kuleye çıkamıyoruz olmadı iş  :) Hanımefendi yokmuş müsait zaman da çağıracak büyük ihtimal yarın

Çevrimdışı SDemirsoy

abi orası çok sakat kapalı yeni açık düşünemiyorum umarım böyle bir hata yapmazlar hemde kamera direkt orayı çekiyor..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Arkadaşlar bugün kuleye çıkamıyoruz olmadı iş  :) Hanımefendi yokmuş müsait zaman da çağıracak büyük ihtimal yarın

UMUTLANDIRIP UTANDIRMAYIN BİZİ :) :)

Çevrimdışı Deniz

stadyum sıcacık olur işte ne güzel  :D
o kadar sıcak kalbe iyi gelmez  :evillol: :evillol: her maç 2 ölü 3 yaralı :D

Etiketler: