Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8318890 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Efe sırf beton kamyonları için stada kamera bağlatmış olabilir :)

yok bağlatmadım ama yapılan işten az çok ne olacağını kestirebiliyorum artık tecrübelendik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mhmtkartal

Arkadaş eski açıkta seyirci girişinin en üst kısımdan olmasını istiyor
özür dilerim msj ınızı tamamen yanlış okudum ama beni haklı çıkarır bi yorum yapmışssınız size karşı yazdığımı da sildim tekrar özür dilerim eski açık üst kat sinirlerimi bozdu  :s20:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz Sezgün

foto gelsin yeni açığı göreceksiniz üstün güçlerim sayesinde iskele kurdurdum bügün testereler için :lol:
Bütün hepsine kurduramazsın @Efe sadece biri yapılmış diğeri tamamlanmamış üçüncüyü zaten kuramazlar önce kolonla birleşik bir perde vardı onu daha betonlamadılar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

Bütün hepsine kurduramazsın @Efe sadece biri yapılmış diğeri tamamlanmamış üçüncüyü zaten kuramazlar önce kolonla birleşik bir perde vardı onu daha betonlamadılar.

olsun 2-3 tane yeter en azından dönüş bölümüne başladılar artık bu sevindirici bayrama kadar iyi yol alırlar artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

konuyu açan kişi yönetici değil burda yönetici arkadaş yanlış bilğiyi düzelmeye çaliştı ...

hocam ortamın bozulmasını sağlayan kişi: @mustafa_(87)

birisi siyasi yazı yazdı ve mustafa o yazıyı silmek yerine cevap verdi ve sonra bizim yazdıklarımızı sildi. olay böyle başladı. eğer ilk o cevap vermek yerine silseydi mesajı bu kadar kargaşa olmayacaktı. bu da son cevabım. artık konu dışı yazmak istemiyorum buradan. eğer saygılı, insanca konuşmak isteyenler olursa bu konuyu özelden yazabilir.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Efe

kamyonlar jetgillerdeki uçan arabalar gibi hareket ediyorlar kapatıp açıyorum yayını hep başka bi alandalar :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

özür dilerim msj ınızı tamamen yanlış okudum ama beni haklı çıkarır bi yorum yapmışssınız size karşı yazdığımı da sildim tekrar özür dilerim eski açık üst kat sinirlerimi bozdu  :s20:
bende tam önceki mesajına cevap yazacaktım silinmiş.arkadaşlar eminimki birbirinizi tanısanız yazılan yazıları okurken farklı algılarsınız.yazılarınızı yazarken karşınızdakininde iyi bir beşiktaşlı olduğunu birebir konuşma gibi klavyenin gerçeği yansıtmadığını göz önünde bulundurun.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hocam ortamın bozulmasını sağlayan kişi: @mustafa_(87)

birisi siyasi yazı yazdı ve mustafa o yazıyı silmek yerine cevap verdi ve sonra bizim yazdıklarımızı sildi. olay böyle başladı. eğer ilk o cevap vermek yerine silseydi mesajı bu kadar kargaşa olmayacaktı. bu da son cevabım. artık konu dışı yazmak istemiyorum buradan. eğer saygılı, insanca konuşmak isteyenler olursa bu konuyu özelden yazabilir.

arkadaşım başından beri siyaset yapmayan tek kişi benim o zaman size göre Fikret Ormanda siyaset yaptı doğru mu ?

Çevrimiçi Necmi

Abi size söyleyim dediğim şu hükümet bütün kolylıkları sağlamıştır denmiş
10 Küşür stad beleşe yapılıyor bu cümle bu stada söyleniyor hükümetin bütün kolaylıkları sağladığı stat forumu bu değil dedim varsa hatam özür dilerim
yok senin fikirlerine katılıyorum sadece üslup olarak karşımızdakinin Beşiktaşlı olduğunu unutmayalım bütün kolaylıklar sağlanmadı ama bize lazım olan tek izindi bunu aldıktan sonra gerisi hiç önemli değil biz Beşiktaşız zoru severiz statımızda kolay yapılacak değil herhalde zaten bizi Beşiktaşa bu kadar bağlayanda sürekli zorluklarla savaşarak sertleşmemizde olmuyormu sürekli mücadele eden bir kulüptede mücadeleye hazır aktif taraftarlar ortaya çıkar hep isyana hazır bir Beşiktaş taraftarı var bunu kendi içimizde birbirimize karşı bile yapıyoruz birbirimizle uğraşmayı bıraksak bu asi ruhumuzu takımımızın başarısına kanalize etsek bence daha iyi olacak :D kim izin verdiyse verdi yok izin verilmedide kaçak yapıyoruz onada kabulüm yeterki statımız yükselsin burda esas önemli olan statımızın yapılması gerisi boş şeyler bu başarı camiaya aittir nedenide bu konuda bazıları gibi eğilip bükülmeden camia olarak dik durmasından kaynaklanıyor @ercan

Çevrimdışı Deniz

Vinçlere bak maşallah pır pır dönüyor  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mhmtkartal

bende tam önceki mesajına cevap yazacaktım silinmiş.arkadaşlar eminimki birbirinizi tanısanız yazılan yazıları okurken farklı algılarsınız.yazılarınızı yazarken karşınızdakininde iyi bir beşiktaşlı olduğunu birebir konuşma gibi klavyenin gerçeği yansıtmadığını göz önünde bulundurun.
haklısın abi

Çevrimdışı Efe

numaralıda işler biraz yavaş bugün eski açığa ağırlık verilmiş  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Spiderman değil Aktarman yani aktarıcı  :evillol:
@aktar_ismail bu çatıda korkusuzca çalışan dayılar sence ne karışımı almış olabilir .. böyle bir karışım sendede varmı :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

tam karşıdan foto bulduk sonunda
Gökhan TÜRKMEN @GkhnTRKMN7 hesabından alıntı

iskeleler @Efe :)

Çevrimdışı ahmetx

Tamam mesele anlaşılmıştır,dayımız sen çok yaşa :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

'2 şey halkın önünde yapılmaz çünkü yapıldığında mide bulandırır:birincisi sosis ikincisi politikadır. en azındn biz forum olarak uzak duralım

Çevrimdışı ahmetx

@aktar_ismail bu çatıda korkusuzca çalışan dayılar sence ne karışımı almış olabilir .. böyle bir karışım sendede varmı :evillol: :evillol:
Türkiye ve iş güvenliği
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

arkadaşlar ben @mustafa_(87) ye kefilim çok uzun zamandan beri kendisini bilirim siyaset gibi konulara girmez neticede burası bir sosyal ortam jest mimik gibi kavramlar yok insanlar demek istediklerini tam olarak anlatamıyor.Mustafa forumdaki en uyumlu ve yapıcı üyelerin başında gelir.Yukardaki mesajlarda bir yanlış anlaşılma oldu ve ortalık gerildi.Tartışmaları bırakalım ufak şeyler için birbirimizi kırmayalım ve stad konusuna dönelim  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

KAP' da Bildirelim mi  :evillol: Şirketimiz Vodafone Arena'nın kapasitesinin 48.000 olacağını Borsaya bildirdi...  :D mi diyelim illa ki  :evillol: @yigitcan1903
KAP güzel fikir :D

Etiketler: