Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319398 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mesut

hatam varsa düzeltin. burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla zemin için iki farklı drenaj yapılıyor. biri daha derinde ki bunun yapıldığını önceki fotoğraflarda gördük. birde üst kısımda ikinci bir drenaj yapılacak.

daha saha zemini topraklanacak vs. yani şu anki zeminden yüksek olacak. doğru mudur? bu yükseklik tahmini ne kadar olur.
bir de linkteki fotografta çıkış kısmı kapalı. yani zemin oraya kadar yükselecek mi yoksa orası sonradan açılacak mı?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok yanlışın var hocam Başbakan buraya bizzat kendisi istedi stat yapımını oraya sadece karşı çıkan Ertuğrul Günaydı. Anıtlar kurulu zaten hep karşı hala da karşı.

Edit: Ertuğrul Günay kullanılacak bi adama benziyor mu ? Açıklamalarını bir gözden geçir bakanlıktan alındıktan sonraki açıklamalarına bak derim neyse konuyu çarpıtmayalım. Ama teşhislerin tamamen yanlış.
Düşüncelerine saygı duyuyorum ama ben kapalı kapılar ardında çok daha farklı şeylerin olduğunu düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

hocam ilk bu üst testereleri taşıyacak kolon filizini işaretedim
çelik destek başlangıcından bir önceki sütundan itibaren bağlanmayacak artık sanırım

burda mustafanın fotosunda işaretlediğim yere denk geliyor yani 8. de arkadaki kolona bağlanır sonrası alttan destekle devam eder

Çevrimdışı Deniz

Bugün çalışmalar çok mu yoğun bana mı öyle geldi? :iscrewy:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Özellikle yeni açık baya aktif gördüğüm kadarıyla. Arada Mabetin iç kısımdan attığı fotolarda olmasa içimiz rahat etmeyecek, anladığım kadarıyla iç kısımda da yoğun şekilde mekanik tesisat işleri devam ediyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

stat konusunda gerek hükümet gerek belediye gerekse bürokrasi gereken bütün kolaylıkları ve yardımları beşiktaş kulubüne göstermiştir(bjk yönetim kurulu başkanı FİKRET ORMAN)... bu konuyu burda kapatıyorum bundan sonra yazılanları konu dışı kategorisine sokacağım bunuda belirteyim...

Çevrimdışı Tolga

eski açık köşede ve rampada çalışmalar iyi gidiyor yeni açık tarafında maalesef kameranın yerinden dolayı neler yapılıyor göremiyoruz doğal olarak bu arada geçen gün de sormuştum cevap alamamıştım kameranın yerinin değişmesi ile ilgili yeni bir gelişme var mı  :alala:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmett.67

Öyle ya da böyle stadımızın aynı yerinde kalmasını sağlayan kişilere, kurum ve kuruluşlara  Beşiktaşlılar olarak Allah razı olsun demek düşüyor. Zira şu anda görüldüğü üzere yeni yapılan ve yapılması planlanan tüm sehir statları hep şehir merkezinden uzağa , periferik yerleşim alanlarına inşaa edilmektedir. Biz bu akımdan yara almadan sıyırdığımız için ne kadar övünsek azdır.

Çevrimdışı Deniz

eski açık köşede ve rampada çalışmalar iyi gidiyor yeni açık tarafında maalesef kameranın yerinden dolayı neler yapılıyor göremiyoruz doğal olarak bu arada geçen gün de sormuştum cevap alamamıştım kameranın yerinin değişmesi ile ilgili yeni bir gelişme var mı  :alala:
yok sanırım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Öyle ya da böyle stadımızın aynı yerinde kalmasını sağlayan kişilere, kurum ve kuruluşlara  Beşiktaşlılar olarak Allah razı olsun demek düşüyor. Zira şu anda görüldüğü üzere yeni yapılan ve yapılması planlanan tüm sehir statları hep şehir merkezinden uzağa , periferik yerleşim alanlarına inşaa edilmektedir. Biz bu akımdan yara almadan sıyırdığımız için ne kadar övünsek azdır.
:ok:

Çevrimiçi Kartal Ç

hatam varsa düzeltin. burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla zemin için iki farklı drenaj yapılıyor. biri daha derinde ki bunun yapıldığını önceki fotoğraflarda gördük. birde üst kısımda ikinci bir drenaj yapılacak.

daha saha zemini topraklanacak vs. yani şu anki zeminden yüksek olacak. doğru mudur? bu yükseklik tahmini ne kadar olur.
bir de linkteki fotografta çıkış kısmı kapalı. yani zemin oraya kadar yükselecek mi yoksa orası sonradan açılacak mı?

direnajla ilgili olanlar doğru. çim de gri betonun bitip beyaz prekastın başladığı hizada olacak yaklaşık.

fatihalhan

• Ziyaretçi

stat konusunda gerek hükümet gerek belediye gerekse bürokrasi gereken bütün kolaylıkları ve yardımları beşiktaş kulubüne göstermiştir(bjk yönetim kurulu başkanı FİKRET ORMAN)... bu konuyu burda kapatıyorum bundan sonra yazılanları konu dışı kategorisine sokacağım bunuda belirteyim...
siz bu konuda istediğini yazıp ondan sonra konu dışı kategorisine sokmakta enteresan.konu dışı ise bu mesajı neden yazıyorsunuz.fikret ormanın ne demesini bekliyordunuz.şu anda mecbursun bunlara.inşaat yapıyorsun.ve tüm izinleri buralardan alacaksın.stad bittiğinde tekrar sormak lazım başkana.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gaziantep stadının yapıldığı yerin fotosunu görmüştüm dağ başı gibi bi yerdi. Yanılıyor da olabilirim çok uzak açıdan çekilmemişti foto. Şu an Türkiye'de şehirlerde yapılan statların yapımın hepsi Olimpiyat stadıyla paralellik gösteriyor gözlemlediğim kadarıyla. Önümüzdeki dönemde ulaşım v.b sıkıntılarla ilgili haberleri duymaya başlarız :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

yok sanırım
bu şekilde stadın bazı yerlerindeki çalışmaları göremiyoruz
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

:claps: :ok:

Çevrimdışı Efe

eski açık üst 4 testere kirişi hazır kameradan görünüyorlar kalıpları çıkarıldı hafriyat sürüyor eski açık arka bölüm temel yaklaşıyor numaralı ve eski açık dönüş bölümünde demirleme ve kalıplama işi çok hızlı şekilde sürüyor gece belki eski açık dönüşte bir bölümde beton görebiliriz yeni açık görünmüyor foto lazım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

siz bu konuda istediğini yazıp ondan sonra konu dışı kategorisine sokmakta enteresan.konu dışı ise bu mesajı neden yazıyorsunuz.fikret ormanın ne demesini bekliyordunuz.şu anda mecbursun bunlara.inşaat yapıyorsun.ve tüm izinleri buralardan alacaksın.stad bittiğinde tekrar sormak lazım başkana.

degerli arkadaşım ben istediğimi yazmandım FİKRET ORMANIN dediğini alıntıladım
stat yapılıyor herşey yolunda giderken sen bizi hangi tartışma konusuna çektiğini çok iyi biliyorum ama ben o topa girmem
illaki tartişaçaksan gidelim hep beraber genel sohpet konusuna orda senin tezlerini tek tek çürüteyim

Çevrimdışı yldrmaydn

arkadaşlar devlet kaz gelmeyecek yerden tavuğu esirger. toki mantığı bunu gerektirir. o yüzden kendi stadımızı kendimiz yapıyoruz. en basit örnekleri kayseri'nin merkezin dışına atılan stadyumu, samsun'un merkezden çıkıp etrafında yerleşim olmayan yere yapılan yeni stadı, antalya'nın deniz kenarı stadı yerine yapılan yeni stadı. devlet bize de stat yapardı tabi kendilerine daha çok kazandıracak bir projemiz olsaydı. mesela fulya yapılmamış olsaydı fulyadaki arsanın devlete devriyle stadı yaparlardı hiç de hayır demezlerdi. o yüzden çok problem değil kaz da bizim olsun tavuk da. çok da muhattap olmamak lazım bu tip bürokratik işlerle. gs işte yerini verdi hala sıkıntıları sürüyor. bunlar öldürmezler sıtmaya razı ederler. bırakın biz kendi kendimize kaba kulak su çiçeği falan olalım elbet iyileşir yolumuzu buluruz.

betonlama sabah 7lere kadar sürdü herhalde sabah işe giderken stattan dönen beton mikseriyle denk geldim yolda.
Seninle Başladı Hayat..

fatihalhan

• Ziyaretçi

bu stadların hepsini devletin stadların arazilerini alması karşılığında yapıldığını biliyorsunuzdur.stadlar merkez de kaldığından ve de arsa değerleri çok yükseldiğinden toki arsayı alıyor(Genelde avm yapılıyor tabii).tabii ki daha değersiz olan şehir dışına yapılması normal.bizim ise bu borç altında kendi stadımızı yapmamıza bırak engel olmayı aksine para yardımı bile yapmaları lazım.

Çevrimdışı FARUK

yok sanırım

mabet kapalının prekastları bitmesi lazım gibi birşey söylemişti
yani bir tarih yok ama
kapalı prekastının bitmesi daha zaman alacak gibi duruyor

Çevrimdışı Efe

yanlış görmüyorsam yeni açıkta numaralı dönüş bölümünde ilk testere kirişleri için iskele kurulumu var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Deniz

mabet kapalının prekastları bitmesi lazım gibi birşey söylemişti
yani bir tarih yok ama
kapalı prekastının bitmesi daha zaman alacak gibi duruyor
Kapalının prekastlarının bitmesi için paletli vinç gelecektir.O da hemen gelmez eski açıkta üst kat kirişlerinin ilerlemesi lazım o vinç geldi mi pat pat hepsini koyup gidecektir ama kirişler bitmezse boşta bekletilemez

Çevrimdışı Oktay

yanlış görmüyorsam yeni açıkta numaralı dönüş bölümünde ilk testere kirişleri için iskele kurulumu var
@Efe nerden gördün dürbünlemi baktın :captain: :captain:

Çevrimdışı ercan

Hükümetin gerekli bütün kolylıkları sağladığı stat forumu burası değil sanırım yanlış yere yazdınız  :evillol: ewet yıkma kararı çıkmayabilirdi bizde o zaman inönüde oynamaya devam edecektik bu konuda beşiktaş camiası kararlıydı. amaç olan araziden ekmek çıkmayınca bari yenisi yapın dediler yardım bu.bizim için yeterli yardımdır eyvallah öyle rte yapılsın istedi falan bunlar işin traş kısmı

Etiketler: