Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316565 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

eski açıkla yeni açık neredeyse eşit alan.. perspektif sizi yanıltmasın :D
Sen yarın göz doktoruna bi git :kop:

Çevrimdışı kyiv

Ben bildim bileli Beşiktaş taraftarının çok önemli bir kısmı " pintidir ". İş eleştirmeye gelince hep eleştirecek bir şey bulur ama gel şu taşın altına sende elini koy desen asla gelmez. Yönetime kızar, futbolcuya kızar, teknik direktöre kızar fakat hiç kendi özeleştirisini yapmaz.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 20:57:22 kyiv ]

Çevrimdışı Oktay

Ben bildim bileli Beşiktaş taraftarının çok önemli bir kısmı hatta  " pintidir ". İş eleştirmeye gelince hep eleştirecek bir şey bulur ama gel şu taşın altına sende elini koy desen asla gelmez. Yönetime kızar, futbolcuya kızar, teknik direktöre kızar fakat hiç kendi özeleştirisini yapmaz.
Pinti demiyelimde imkanı yok diyelim :busted_cop:

Çevrimdışı ZEKI

eski açıkla yeni açık neredeyse eşit alan.. perspektif sizi yanıltmasın :D
Eşit alan değil elimizde rakam var,  1.5 katı daha büyük yeni açık.  Algı yönetimi yapmayın  :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Yok yok pinti diyelim. İmkanı olmayana zaten ne benim ne de başkasının söz söyleme hakkı yoktur. Benim kastettiğim imkanı olan çoğunluk.

Çevrimdışı ZEKI

Ben bildim bileli Beşiktaş taraftarının çok önemli bir kısmı " pintidir ". İş eleştirmeye gelince hep eleştirecek bir şey bulur ama gel şu taşın altına sende elini koy desen asla gelmez. Yönetime kızar, futbolcuya kızar, teknik direktöre kızar fakat hiç kendi özeleştirisini yapmaz.
Pinti degil cakma gider formada alir atkida alir ama kartal yuvasina gidip almaz..

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı asi_kartal

Yav arkadaş bu klup bu durumdaysa bunun tek suçlusu taraftarmış gibi niye gösteriyorsunuz. Şunu anlarım koskoca istanbul da 30.000 kombine alacak beşiktaşlı yok mu eyvallah ama yok orası nasıl yapılacak yok şu yüzden bundan vazgeçildi zamanında iyi yönetemezsen kulubu borca sokarsan başarı yakalayamazsan kimse yanında durmaz kusura bakmayın ancak bu takıma içten gönül veren çekirdek tayfa kalır oda zaten satılan kombine ile belli ayrıca passolig olayıda kombine satışını %40-45 etkiledi. Son olarak beşiktaş taraftarını yenilenen stad ile pozitif anlamda kabuk değiştirecek bunu forma satışlarında görüyoruz zaten..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Oktay

Yok yok pinti diyelim. İmkanı olmayana zaten ne benim ne de başkasının söz söyleme hakkı yoktur. Benim kastettiğim imkanı olan çoğunluk.
Doğru diyosun vermeye gelince iskoçlar bile pintilikte elimize su dökemez :s20:

Çevrimdışı ilhan mansız

800-900 liralık ve 2 yıl geçerli biletlerden özellikle yeni açıkta kapasitenin yüzde 10 U bile satılmamış. Hala deniyor ki deplasman tribünü orada olmasın. Bunu diyebilmek için yeni açıktaki kombineleri tüketmiş olmak gerekirdi bence. Yoksa tamamen boş laftır bu. Şaka gibi hem bilet almıyoruz hem de stad inşaatı hakkında atıp tutuyoruz. İyi de arkadaşım zaten bilet almamışsın niçin kafana takıyorsun bu kadar. Kaldı ki mevcut şartlar altında maşallah mükemmele yakın bir inşaat yapılıyor

Çevrimdışı ilhan mansız

nasıl imkanı yok, rakipler çok mu zengin. 14 milyonluk İstanbul da 800-900 liralık 15.000 kombine satamamışız. Üstelik 2 yıllık yaklaşık 50 maç

Çevrimdışı ibrahmsr

Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Oktay

Yav arkadaş bu klup bu durumdaysa bunun tek suçlusu taraftarmış gibi niye gösteriyorsunuz. Şunu anlarım koskoca istanbul da 30.000 kombine alacak beşiktaşlı yok mu eyvallah ama yok orası nasıl yapılacak yok şu yüzden bundan vazgeçildi zamanında iyi yönetemezsen kulubu borca sokarsan başarı yakalayamazsan kimse yanında durmaz kusura bakmayın ancak bu takıma içten gönül veren çekirdek tayfa kalır oda zaten satılan kombine ile belli ayrıca passolig olayıda kombine satışını %40-45 etkiledi. Son olarak beşiktaş taraftarını yenilenen stad ile pozitif anlamda kabuk değiştirecek bunu forma satışlarında görüyoruz zaten..

Sen inceden yönetime söyleniyorsun ama yılların birikmiş borç alışkanlığı bu yönetimin sucu değil

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

İyide necmi abi eski yönetim paraları har vurup harman savurup bu takımı borca soktuysa bunda taraftarın ne suçu var ? Peki ekonomik durumumuz çok kötü olmasaydı o zaman localar 1 kat olacaktı belki, ayrıca uefa krtiterleri yeni değil ki eskiden beri var yani taraftar çıkışları için öyle değil de böyle olsaydı denilse bile proje zaten uefa standartlarını göre yapılıyor burada izin için bir sıkıntı yok ki. Ayrıca hep taraftara dem vuruluyor ama 5 senede bir şampiyon oluyoruz, stadımız eski, derbilerde hep gerideyiz doğal olarak da kombine satışları az olacak forma satışları az olacak. Şimdi kimse kimseyi kandırmasın tamam beşiktaş taraftarı cefakardır her zaman her yerde desteğini verir ama sonuç da karşında ki insan hep en iyisi ister.Bizim isteğimiz stadın baştan aşşağı taraftara sorulması değil ki örnek koltuklar alındı taraftara halen sorulmadı nasıl dizayn olacak kimse bilmiyor.
artık bırakalım eski yönetimi geçmiş geçmişte kaldı bu saatten sonra geriye dönme imkanı yok biz bu güne bakalım taraftarın çok suçu var taraftarın bu kulübe katkısından çok zararı var biz tarihimizde en fazla kombine sattığımız dönem 14000 sattık bu kadar basit Beşiktaş taraftarının kulübüne katkısı yok şampiyon oluncamı taraftar olacaksın öyle taraftar lazım değil taraftarlıkta o değil sen takımına destek vermezsen takımın başarıyı nasıl yakalayacak bizim tek yaptığımız kendi oyuncumuzu kötülemek maçlarda birbirimize bakıp laylaylom yapmak açık söylüyorum Beşiktaş taraftarının hiç bir şey istemeye hakkı yok kıstas şampiyonluksa git o zaman her sene şampiyon olan takımı tut taraftar olmak bu değilki hep avrupayı örnek veriyoruz hayatlarında hiç şampiyon olmamış takım taraftarları tribünleri dolduruyur bizde taraftarın derdi takım tutmak değil başkalarıyla sidik yarıştırmak birde sürekli istemek sırtında giydiği formayı karaborsadan alıp maça gelirsen oturduğun koltuğun rengini seçemezsin demezlermi ne veriyorsunda ne istiyorsun Beşiktaşı seviyorsun karaborsacıları zengin ediyorsun karaborsadan alınan her ürün
onların iştahını kabartır ve daha fazla ürün çıkartırlar ve sürekli kulübüne zarar verirsin ben konbine transferinede karşıyım maça gitmek isteyen bir zahmet biletini alsın
ancak yurt dışından şehir dışından gelir bilet bulamaz o zaman destek olunur onun dışında transfer ettiğin her kombine kulübün para kaybıdır

Çevrimdışı ilhan mansız

senin yazdıkların durumu düzeltmeye yetiyor mu? Bu klübü tabi ki taraftar düzeltecek. Taraftarın desteği ayağa kaldıracak. Başka bir ihtimal var mı?

Çevrimdışı Oktay

nasıl imkanı yok, rakipler çok mu zengin. 14 milyonluk İstanbul da 800-900 liralık 15.000 kombine satamamışız. Üstelik 2 yıllık yaklaşık 50 maç
Doğru söylüyorsun malesef  :iblush:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı asi_kartal

İlhan arkadaş sen hiç inönüye gittin mi bilmiyorum bizim taraftarımız daha düne kadar maçlarda forma giymiyordu renga renkti tribünler yeni yeni formalar giyiliyor. Yani her takımın taraftar yapısı aynı değil bu konuda bizim taraftarımız ne yazık ki geri planda burdan yola çıkarak kombinelerin satılamaması gibi konular taraftar yapısıyla ilgili ama ben inanıyorum yeni stad ile bu kırılacak.. Şuan ki durum bizim taraftarımız için anarmol değil ki sanki geçen senelerde 30.000 kombine satmışız bu sene niye almıyolar gibi konuşuluyor açık ve net olmak gerekirse biz buyuz arkadaş önemli olan bunu yıkmak forma satışları gösteriyor ki iyi yoldayız bir anda olmaz bu işler..

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

09.09.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimiçi Necmi

yok be oktay maç zamanı gitte restoranlara bir bak tıklım tıklım imkanı olmayan onuda yapmaz bir gecede kombinenin yarısını bırakıyorsun gerçekten imkanı olmayanlara sözümüz yok ama 15 M içindede bir 30000 imkanı olan çıksın gerçek anlamda takımına bağlı taraftarımız 20000 i geçmez gerisi iyi gün dostu bir çok insan vay efendim olimpiyatta maç izlenirmi diyor o diyenlere sor olimpiyatın yolunu bilmez izleyenler nasıl izliyor Efeye bak adam bursadan geliyor Ankaradan gelenler var Türkiyenin bir çok yerinden kombine alan var ben onlara saygı duyuyorum onlar bunu yaparken ben burdan gitmezsem kendi Beşiktaşlılığımı sorgularım özveriyi biz değil onlar yapıyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

800-900 liralık ve 2 yıl geçerli biletlerden özellikle yeni açıkta kapasitenin yüzde 10 U bile satılmamış. Hala deniyor ki deplasman tribünü orada olmasın. Bunu diyebilmek için yeni açıktaki kombineleri tüketmiş olmak gerekirdi bence. Yoksa tamamen boş laftır bu. Şaka gibi hem bilet almıyoruz hem de stad inşaatı hakkında atıp tutuyoruz. İyi de arkadaşım zaten bilet almamışsın niçin kafana takıyorsun bu kadar. Kaldı ki mevcut şartlar altında maşallah mükemmele yakın bir inşaat yapılıyor
imzamı atıyorum..  :claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

Çiçekler stadın bitimine 5 ay kala puan farkını açarak şampiyonluğunu garantiliyor.  :bandit: Tebrikler Çiçekler , Tebrikler Şampiyon!  :sevinc

Etiketler: