Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316727 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı toedeyou

Yeni aciga fiskirtici girdi betonlamaya tum hiziyla devam bu gecede

Çevrimdışı asi_kartal

Alt kat tribun cikislarini iptal edip farkli bir cozum yapilabilir mi ? Ve su asamada bunun olma imkani nedir ? Taraftarin genel gorusu bu sekilde, bari bu konularda taraftar gorusu alinsaydi..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Anıl

Alt kat tribun cikislarini iptal edip farkli bir cozum yapilabilir mi ? Ve su asamada bunun olma imkani nedir ? Taraftarin genel gorusu bu sekilde, bari bu konularda taraftar gorusu alinsaydi..
Taraftarın istemesi birşeyi değiştirmez ki 2 kat loca olucaksa çıkışlar ancak böyle olabilir :)

Çevrimdışı Efe

Şuan stad sakin birax once yuklu bi kamyon cikis yapti icinde ne vardi acaba :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı saricasi

ne anlatıyorsun anlamadımki :alala: kapalıyla yeni açığımı mukayese ediyorsun niye :iscrewy:
Kısaca Necmi abi diyorki yeni açığı çiçekler yapsaydı daha çok iş yapmıştı demek istiyor.yoksa Hrkz biliyor yeni açık devasa büyüklükte.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Kısaca Necmi abi diyorki yeni açığı çiçekler yapsaydı daha çok iş yapmıştı demek istiyor.yoksa Hrkz biliyor yeni açık devasa büyüklükte.
Tabiki daha çok iş yapardı,  obitaş gibi yatmadılar onlar hep çalıştılar ama 2 aydır obitaş da arı gibi çalışıyor :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şuan stad sakin birax once yuklu bi kamyon cikis yapti icinde ne vardi acaba :alala:
demir hurdaları olabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

yapılamaz o stat bizim değil bizim olmayan birşeyde taraftar fikirlerine göre yapılmaz bu gün tutki bu yönde karar aldın zaten yıkılan bir duvarın yıkım iznini 8 aydır almaya uğraşıyoruz acaba proje değişince onay için kaç yıl bekleriz hiç düşünüyormusunuz biz sadece yapıyoruz ama stat devletin sen taraftardan ne onayı alacaksın tutki aldın devlet onaylamazsa ne olacak bunu taraftara nasıl anlatacaksın bu işlerin çok basit olduğunumu sanıyorsunuz bir kere uefa bu stadı şu kadar sürede boşaltacaksın diyor bunun için merdivenle taraftarı 4 metre aşağı indireceksin  sonra tekrar yukarı çıkaracaksın maç sonları o dört metrelik merdiven inişi kaç kişiyi sakatlar millet baskıyla merdivenden birbirlerini atar senin oturduğun koltuktan çıkışa olan mesafen bile bir standarta bağlanmışken öyle kafana göre yapamazsın tek yolu alt locaların iptalidir taraftarın bir kısmının göz zevki içinde milyonlarca doları kaybetmeyelim istersen birde statın yapılması için en çok paraya ihtiyaç duyulduğu zamanda sadece 10000 kombine alan taraftar hiç bir şeyi haketmiyor emin ol kendileri hiç bir şey feda etmezken kulüpten o kadar locanın iptalini isteme hakkı kimsede yok bu kulüp çakıl taşıyla dönmüyor biz harcayacağızki kulüp bizim istediklerimizi yapabilsin madem kombine alınmıyor o zaman sesimizi kesip oturacağız sadece istemeyi biliyoruz vermeye gelince deve kuşu gibiyiz 15 milyon taraftarı olan kulüpte 30000 kombine satılamıyorsa söylenecek bir şey yok

Çevrimdışı Efe

şuan vinçler malzeme taşıyorlar eski açıkta ve yeni açıkta :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

tabla betonu gelir bu gece @Efe

inşallah yeni açık hazır gibi ama bellide olmaz belki yarın dökerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

öyle bir şey demiyorum her işin kendine has durumları oluşur olmamış birşeyi olsaydı diye konuşamayız belkide daha yavaş olacaktı bilemeyizki
belki çiçekler kapasitesinin sonunu zorluyor yeni açıkta olsaydı patlayacaktı bunlar hiç bilinmez ben obitaşı kendi içinde eleştiriyorum çiçeklerle mukayese etmiyorum
sadece işi yeterli adamla yapmadığı ve ciddiye almadığı fikri bende hakim biraz ciddiye almış olsaydı şu an testere kirişleri yapıyor olurdu obitaşın bu işi hızlı
yapabilecek kapasitesi var tecrübeside var ama yapmıyor sıkıntı burda çiçeklerdeki iş sürekliliği iş disiplini obitaşta görünmüyor ama şu an iyiler tabiki eskiye göre
genede yeterli değil işçi sayısını arttırmadan numaralıyla birlikte bitirebilecekleri ihtimali hala zayıf çiçekler aralık ayında kabayı bitirir gibi görünüyor ama obitaş konusunda çok emin değilim üst testere kirişleri bir yapsınlar hızları belli olacak ama sonuçta kazasız belasız bitsinde biraz gecikmiş olmak sorun olmaz

Çevrimdışı asi_kartal

@Necmi

İyide necmi abi eski yönetim paraları har vurup harman savurup bu takımı borca soktuysa bunda taraftarın ne suçu var ? Peki ekonomik durumumuz çok kötü olmasaydı o zaman localar 1 kat olacaktı belki, ayrıca uefa krtiterleri yeni değil ki eskiden beri var yani taraftar çıkışları için öyle değil de böyle olsaydı denilse bile proje zaten uefa standartlarını göre yapılıyor burada izin için bir sıkıntı yok ki. Ayrıca hep taraftara dem vuruluyor ama 5 senede bir şampiyon oluyoruz, stadımız eski, derbilerde hep gerideyiz doğal olarak da kombine satışları az olacak forma satışları az olacak. Şimdi kimse kimseyi kandırmasın tamam beşiktaş taraftarı cefakardır her zaman her yerde desteğini verir ama sonuç da karşında ki insan hep en iyisi ister.Bizim isteğimiz stadın baştan aşşağı taraftara sorulması değil ki örnek koltuklar alındı taraftara halen sorulmadı nasıl dizayn olacak kimse bilmiyor.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ilhan mansız

Yönetim müthiş zorluklar altında stad yapıyor. Satılan kombine sayısı maalesef rezalet. Herkes yeni açık hakkında konuşuyor. Oysa yeni açıkta satılan kombine sayısı çok çok kötü. 14 milyonluk İstanbul da şu ana kadar sadece 11.000 kombine satmışız. Bahane çok bazıları passoligi boykot ettiğini söyler, bazıları yönetimi boykot eder, bazıları transferlere sallar vs.vs. maalesef rakiplerimizin sattığı kombinenin 1/3 ünü ancak satmışız. Hala konuşuyoruz stad şöyle olsa böyle olsa yazık gerçekten. Kombinesini bile almamışız neyini konuşuyoruz ki

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kapalıda kolon yanlış yere betonlanmadı içine beton girmedi vibrasyon sorunu yaşandı kırıldı yeniden aynı yere döküldü zaten orası uğursuz yer üstündede testere kirişi aynı sorunu yaşamıştı o teknik sebeplerden kaynaklanan bir hataydı bana göre işçilik kusuruda vardı sabaha karşı dökülmüştü kolon büyük ihtimal emekçilerin yorgunluğuna gelmiştir ama komik olan obitaşın hatasıydı bir kaç şey daha biliyorum ama hayatta söylemem :evillol: @mustafa_(87)

Abi testere kirişlere dayanılan kolonun bitanesini yanlış yere dikmişlerdi kapalıda özellikle oraya baktım.

Her zaman söylerim bizim taraftar sayımız 250bini  geçmez. Diğerleri sadece hayrandır. 

Çevrimdışı berk_bjk

arşivinde olmayanlar için proje görselleri kısmınada attım.

Abi bu görsellerde stad gerçekten inanılmaz tek sıkıntı alt kat çıkışları ama olsun o kadar da. Müthiş gözüküyo...  :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

acaba ? çünli genelde bu tür değişiklikler proejede gerekli revizyon için yapılır, projede değişen opsiyonlar vardır.. hatayı mimarmı kabul etti bilginiz varmı ?

Ya gelmişsin burada bi laf sokma tarzı uslüplar bilmem neler ya arkadaşım sen kimsin ? Sanki çok bilgin varmış gibi de bir de yorum yapmışsın ayrıca da gözünü sevdiğim Türkçemizi öğrende ondan sonra tekrar konuşalım.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ilhan mansız

Tayfun hocamın yaptığı sayımdan yeni açıkta satılan kombine sayısının 1.250 civarı olduğu anlaşılıyor. Bu da bin liradan bile düşünsek 1.250.000 ediyor. Şimdi yeni açığı nasıl yapacağımızı kime soralım???????

ysariusta

• Ziyaretçi

@Necmi

İyide necmi abi eski yönetim paraları har vurup harman savurup bu takımı borca soktuysa bunda taraftarın ne suçu var ? Peki ekonomik durumumuz çok kötü olmasaydı o zaman localar 1 kat olacaktı belki, ayrıca uefa krtiterleri yeni değil ki eskiden beri var yani taraftar çıkışları için öyle değil de böyle olsaydı denilse bile proje zaten uefa standartlarını göre yapılıyor burada izin için bir sıkıntı yok ki. Ayrıca hep taraftara dem vuruluyor ama 5 senede bir şampiyon oluyoruz, stadımız eski, derbilerde hep gerideyiz doğal olarak da kombine satışları az olacak forma satışları az olacak. Şimdi kimse kimseyi kandırmasın tamam beşiktaş taraftarı cefakardır her zaman her yerde desteğini verir ama sonuç da karşında ki insan hep en iyisi ister.Bizim isteğimiz stadın baştan aşşağı taraftara sorulması değil ki örnek koltuklar alındı taraftara halen sorulmadı nasıl dizayn olacak kimse bilmiyor.
Koltuk, çatı, giriş vb... Bu kadar "taraftara" sorulmaz. Çok saçma olur. Taraftar profilin vardır, alışkanlıkları vardır. Mimar projeye başlarken bunları gözetir. Ancak her şey her detay taraftara sorulmaz. Sorulamaz. "Taraftar" tek kişi değil ki. Grup grup, 7 milletten adam var aramızda. Burada bir mescit meselesi konuşuldu hatırlarsan; birimiz müslüman mahallesinde salyangoz dedi, bir arkadaşımız ben hristiyanım şapelde olsun dedi. Herkesin kişisel özelliklerine göre bir stat yapılamaz ki. Cep telefonu kılıfı değil bu. Bana sorarsanız stat olsun da, işte birazda çatı olsun hani ıslanmayalım falan amenna. Çok takılmamak lazım bana kalırsa. İnönüde çok futbolcunun diz bağlarını çözdük. Vodafone'da haydi haydi bütünleşiriz. 40 000 azmış, 55000 çokmuş. Teferruat bunlar.
Ayrıca kulübün rafahı iyi olsa bile localar bu kadar olacaktır. TEM manzarasında eğer loca satılıyorsa bu lokasyon haydi haydi satılır. Satıldı zaten.

Çevrimdışı Oktay

Her zaman söylerim bizim taraftar sayımız 250bini  geçmez. Diğerleri sadece hayrandır. 
@aktar_ismail biz 250 binle alayına gider yaparız 250 binin herbiri 100 yürek çarp bakalım kaç kişi ediyoruz  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

yeni açık kombine sayısı ortada, kuru gürültüye gelince herkes taraftar. Öyle olmuyor maalesef bu işler

Çevrimdışı sallapati

eski açıkla yeni açık neredeyse eşit alan.. perspektif sizi yanıltmasın :D

Etiketler: