Kısaca Necmi abi diyorki yeni açığı çiçekler yapsaydı daha çok iş yapmıştı demek istiyor.yoksa Hrkz biliyor yeni açık devasa büyüklükte.
öyle bir şey demiyorum her işin kendine has durumları oluşur olmamış birşeyi olsaydı diye konuşamayız belkide daha yavaş olacaktı bilemeyizki
belki çiçekler kapasitesinin sonunu zorluyor yeni açıkta olsaydı patlayacaktı bunlar hiç bilinmez ben obitaşı kendi içinde eleştiriyorum çiçeklerle mukayese etmiyorum
sadece işi yeterli adamla yapmadığı ve ciddiye almadığı fikri bende hakim biraz ciddiye almış olsaydı şu an testere kirişleri yapıyor olurdu obitaşın bu işi hızlı
yapabilecek kapasitesi var tecrübeside var ama yapmıyor sıkıntı burda çiçeklerdeki iş sürekliliği iş disiplini obitaşta görünmüyor ama şu an iyiler tabiki eskiye göre
genede yeterli değil işçi sayısını arttırmadan numaralıyla birlikte bitirebilecekleri ihtimali hala zayıf çiçekler aralık ayında kabayı bitirir gibi görünüyor ama obitaş konusunda çok emin değilim üst testere kirişleri bir yapsınlar hızları belli olacak ama sonuçta kazasız belasız bitsinde biraz gecikmiş olmak sorun olmaz