Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8312955 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bugün calismalar normale donmus heryerde calisma var :)

Eski açıkla Numaralı birleşseydi çok iyiydi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu Obitaş beni öldürecek. Yok alan büyük yok çok kompleks bir yapı yok bilmem ne kaç ay geçti daha yarısı bitmedi bu gidişle de bitecek görünmüyor. Bu stad Ağustos ayında açılmazsa tek sebebi obitaş ve bugüne kadar bu kadar işi savsaklamasına izin veren kişilerdir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Eski açıkla Numaralı birleşseydi çok iyiydi.

O daha sonra yapılacak heralde zaman var gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O daha sonra yapılacak heralde zaman var gibi gorunuyor
Kimse net bir şey söylemiyor bu konuda ama bence en önemli noktalardan birisi. Mabet açıklık getirse bizler gibi merak edenler için iyi olur  :) Ben dahil çoğu kişinin merak ettiği nokta orası.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

Kimse net bir şey söylemiyor bu konuda ama bence en önemli noktalardan birisi. Mabet açıklık getirse bizler gibi merak edenler için iyi olur  :) Ben dahil çoğu kişinin merak ettiği nokta orası.
Mabet söylemisti zaten en son yapılacak diye degisirse diye net konusmuyoruz gun icerisinde bile degisimler oluyor sıkıntıları asmak icin is önceligini degistirebiliyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

faruk nerelerde .yeni açık betonlanan bölgenin bi fotosunu bulsada paylaşsa.o beceriyor böyle işleri .instagramdan falan bulup buluşturuyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

Vodafonearena İnstagram hesabından 45 dk önce :

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

deniz dünkü resim sanırım bu.betonlamanın bitmiş olması lazım yeni açıkta...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Deniz

deniz dünkü resim sanırım bu.betonlamanın bitmiş olması lazım yeni açıkta...
45 dk önce koymuşlar abi ama dünkü de olabilir ben onların yalancısıyım :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Vodafone Arena 08.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse: Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı berk_bjk

Bizim çıkış merdivenlerinin de San Mames gibi çatalsız olma şansı var mıdır? Bir de San Mameste  çatı ile tribün arası kapatılmış nasıl hava alacak o çimler.

Çevrimdışı Deniz

koltuklar direk prekastlara mı monte edilecek yoksa bir ray sistemine mi ?

Çevrimdışı ahmetx

koltuklar direk prekastlara mı monte edilecek yoksa bir ray sistemine mi ?
Maalesef prekastlara
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdinç

kapalı üst prekastları için paletli vinç gelecekti ne zaman gelir bilgisi olan varmı. birde bu vinçin gelmemiş olmasının sebebi diğer trübünlerin üst katlarının bitirilmesininmi beklenmesi. umarım derdimi anlatabilmişimdir :(  :s20: :s20:  :by2:

Çevrimdışı ahmetx

Bizim çıkış merdivenlerinin de San Mames gibi çatalsız olma şansı var mıdır? Bir de San Mameste  çatı ile tribün arası kapatılmış nasıl hava alacak o çimler.
Bir umutla bekliyoruz,san mameste çimler sorun yaşayabilir,ayrıca dessoda değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Paletli vinç tüm tribünler bittikten sonra gelebilir,bence.

Çevrimdışı UU1903

Dis cephe kufeki tasi kaplamasi baslamisti bir ara, ne oldu devam ediyor mu?
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı ahmetx

İçimden bir his Fikret Ormanın Hibrit çime o kadar parayı vermeyeceğini söylüyor.Kaldı ki başka firma olmadığından anlaşmayı şimdiden yapmalı aksi takdirde bize sıra gelmeyebilir.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yeni açık ikinci kat testere kirişleri ne zaman görmeye başlarız..

Çevrimdışı Deniz

kapalı üst prekastları için paletli vinç gelecekti ne zaman gelir bilgisi olan varmı. birde bu vinçin gelmemiş olmasının sebebi diğer trübünlerin üst katlarının bitirilmesininmi beklenmesi. umarım derdimi anlatabilmişimdir :(  :s20: :s20:  :by2:
ona daha var hocam vinci getir götür olmuyor hele paletlisini getirmek çok daha zor diğer tribünlerde de üst katlar ilerleyince gelir muhtemelen

Çevrimdışı ONUR KOLCU

çiçeklermi obitasmı  muhabbetinden hiç hazetmem ama çiçekler bir gün boş durmuyor ye beton döküyo ya kolonları dikiyor ya testere girişleri yapıyo adamlarda hergün bi değişiklik. söz konusu..

obitaş ta yavas yavas bu düzeye gelmeye başladı..

hayırlısıyla ocak gibi subat gibi kaba işler kesin biter.

Bu Obitaş beni öldürecek. Yok alan büyük yok çok kompleks bir yapı yok bilmem ne kaç ay geçti daha yarısı bitmedi bu gidişle de bitecek görünmüyor. Bu stad Ağustos ayında açılmazsa tek sebebi obitaş ve bugüne kadar bu kadar işi savsaklamasına izin veren kişilerdir.
Ya obitaş çiçeklerden önce bitirirse? 

Çevrimdışı FARUK

faruk nerelerde .yeni açık betonlanan bölgenin bi fotosunu bulsada paylaşsa.o beceriyor böyle işleri .instagramdan falan bulup buluşturuyor...

yetiştim hocam :) başlıyorum taramaya bu 1

Çevrimdışı ozan062

artık zamanı dusunmez oldum ne zaman biterse bitsinde demiyorum ama ikinci yarıda en azından sampiyonluk kutlamamızı yapıcagımız bir yuvamız olsun istiyorum,, inş problemsiz sekilde gireriz kutlarız cıkarız gideriz:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Etiketler: