Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310749 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal26

sınırlamalardan dolayı 41.903 deniyor ama stad açıldığında 44-45 bin bandında olacak tahminimiz bu kesin sayıyı kimse net olarak bilmiyor o koltuklar konduğunda belli olacak  :ok:
Efe peki Bursa stadının hacmi ne kadar? O da Saraçoğlu kadar var mı? Yani onların da ilerde kapasite arttırabilecek marjları var mı acaba?

Bu arada GS, TT Arena'yı çok yüksek kombine satışı sebebiyle geçen sene 60 bine çıkarmak istedi fakat izin alamadı sanırım. Yani onlar da da teorik bi +kapasite imkanı var.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ozan062

@bjk_mabet  hocam nerde bizim çarsambadan kalan mimari çizimlerimiz:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

İçimden bir his Fikret Ormanın Hibrit çime o kadar parayı vermeyeceğini söylüyor.Kaldı ki başka firma olmadığından anlaşmayı şimdiden yapmalı aksi takdirde bize sıra gelmeyebilir.

Bende tam tersi Fikret Ormandan başkası Hibrit çim yapmaz diye düşünüyorum o nedenle şanslıyız böyle bir başkanımız var.

Çevrimdışı brci

Bende tam tersi Fikret Ormandan başkası Hibrit çim yapmaz diye düşünüyorum o nedenle şanslıyız böyle bir başkanımız var.

katılıyorum Fikret Orman stada çok önem veriyor daha iki gün önce milli maçlar burda oynanır diyordu kesinlikle hibrit yapar :)

Çevrimdışı quentine83

yetiştim hocam :) başlıyorum taramaya bu 1
eyvallah kardeşim.biliyordum senin bişeyler araştırıp bulacağını.sağol emeklerin için.
İsmet Yarkın ONUR

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

yetiştim hocam :) başlıyorum taramaya bu 1

Faruk bu arkadaşla konuşabiliyorsan watermarkı transparan yapsın. Birde yeni açıktan geniş açılı bi foto alalım ah şuraya çıkamadım ki bi türlü  :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya obitaş çiçeklerden önce bitirirse?
Firma mukayesesi yapmıyorum, sadece her gün gözlemlediğim ve izlediğim kadarıyla çok ağır çalışıyorlar hatta bazı dönemler hiç çalışmıyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı murat

Dis cephe kufeki tasi kaplamasi baslamisti bir ara, ne oldu devam ediyor mu?
küfeki için daha zaman var onlar sadece fikir edinmek için döşenmişti.

Çevrimdışı FARUK

Faruk bu arkadaşla konuşabiliyorsan watermarkı transparan yapsın. Birde yeni açıktan geniş açılı bi foto alalım ah şuraya çıkamadım ki bi türlü  :s20:

o işlerle @SDemirsoy ilgileniyor :)

Çevrimdışı FARUK

sinan hacıoğlu ‏@seinan39 twitter hesabından alıntıdır.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

@snltncr instagram hesabından alıntı

eski açık üst testereye beton atılacak sanırım

Çevrimdışı umit

Obitaş numaralı yeni açık köşedeki testereleri nezaman yapar?

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Trabzon Akyazı neredeyse bitmiş kabası darısı bizim başımıza inşallah.

Çevrimdışı umit

Kapalı prekastların montajı durdu. Ne zaman biter prekast dizimi?

Çevrimdışı Efe

Efe peki Bursa stadının hacmi ne kadar? O da Saraçoğlu kadar var mı? Yani onların da ilerde kapasite arttırabilecek marjları var mı acaba?

Bu arada GS, TT Arena'yı çok yüksek kombine satışı sebebiyle geçen sene 60 bine çıkarmak istedi fakat izin alamadı sanırım. Yani onlar da da teorik bi +kapasite imkanı var.

onların hacmi tt arenaya yakın 43 metreye yakın yüksekliği var ancak büyütmek çok zor olur locaları en üste yaptılar o yüzden enden ve boydan büyüdü stad tribün boyutları bizden biraz büyük ve kapasite 45 bin sıra sayısı olrak ortalamada bize yakındırlar bide onların numaralı tribününde çok sıra kaybı var 3 kat ve sıra aralıkları normal tribünlere göre fazla sıra sayısı düşmüş bizle aynı koltuk kapasitesinde olacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada kapalının en üstün de sökülmeyen tahtalar vardı onları söküyorlar galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@snltncr instagram hesabından alıntı

eski açık üst testereye beton atılacak sanırım
evt
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açık numaralı ve yeni açık arka tabla bölümlerinde demirleme sürüyor yeni açık arkayı görmeden söylüyorum sadece his :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

eski açık numaralı ve yeni açık arka tabla bölümlerinde demirleme sürüyor yeni açık arkayı görmeden söylüyorum sadece his :D

tabla betonunu daha dün attılar arka kısımdaki demirler için bikaç gün beklerler bence huyu onların :)

Çevrimdışı Anıl

Zemin bence kesinlikle hibrit çim olacaktır, çünkü konserlere çimin dayanması gerekiyor. Hibrit çimin en önemli özelliği zaten konserde bozulmaması ve organizasyonlara geçişte çabukluk sağlaması. Konser için sahayı koruyacak ekstra bir sistemde olmayacağına göre konser için önlemi sadece zemin yoluyla alabilirler, bu da = Hibrit Çim :)

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

tabla betonunu daha dün attılar arka kısımdaki demirler için bikaç gün beklerler bence huyu onların :)

yok arka tablada baya demirlemişlerdi bitrirler bugün o bölümü yani bitirmeleri lazım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

eski açıkda kolon filizleri görülüyor kameradan var mıydı onlar acaba testere kirişlerin dayanacağı kolonlardan bahsediyorum.

Etiketler: