Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8309028 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mhmtkartal

benim soruma mı cvp verdiniz fabian kynak kim mabet mi

Çevrimdışı Efe

benim soruma mı cvp verdiniz fabian kynak kim mabet mi

satdın ebatlarına bakarsanız fb şükrü saraçoğluyla hemen hemen aynıdır bu ebatta bi stadın 41 bin kapasiteli olması zaten mümkün değil stad istenirse kapasite olarak belli sayıda tutulabilir 2 sıraya koltuk koymazsın olur biter ama 50 bin koltuk istiyorsanda oda mümkün ebatlar kurtarıyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mhmtkartal

satdın ebatlarına bakarsanız fb şükrü saraçoğluyla hemen hemen aynıdır bu ebatta bi stadın 41 bin kapasiteli olması zaten mümkün değil stad istenirse kapasite olarak belli sayıda tutulabilir 2 sıraya koltuk koymazsın olur biter ama 50 bin koltuk istiyorsanda oda mümkün ebatlar kurtarıyor :)
teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur çünkü kendi semtimizde ben inanıyorum 50.000 kişi doldururuz

Çevrimdışı Anıl

Zaten dünya üzerindeki diğer 40-45 binlik statların sıra sayılarına bakarsanız eğer bizim stadımızın maksimum kapasitesini az çok tahmin edersiniz. Bence izin sorunu olmadığı anda 48-50 bin arasında olur kapasitemiz :ok:

Çevrimdışı Efe

teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur çünkü kendi semtimizde ben inanıyorum 50.000 kişi doldururuz

sınırlamalardan dolayı 41.903 deniyor ama stad açıldığında 44-45 bin bandında olacak tahminimiz bu kesin sayıyı kimse net olarak bilmiyor o koltuklar konduğunda belli olacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Cümleten iyi geceler.. Muhabbetiniz bol olsun..  :drunkard:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Haldun

Su passolig seyirci sayisini baya etkileyecek eskiden millet biletini alir girerdi hadi biz eyvallah da en basidinden buyukler nasil gidecek en basidinden babam birak netten bilet almayi bilgisayari acmasini bilmiyor

Çevrimdışı Haldun

sınırlamalardan dolayı 41.903 deniyor ama stad açıldığında 44-45 bin bandında olacak tahminimiz bu kesin sayıyı kimse net olarak bilmiyor o koltuklar konduğunda belli olacak  :ok:
ilk yil sanmam ilk once bi olcerler bicerler bilete olan talebe bakarlar talep kapasiteden az hic ugrasmazlar

Çevrimiçi Necmi

Su passolig sryirci sayisini baya etkileyecek eskiden millet biletini alir girerdi hadi biz eyvallah da en basidinden buyukler nasil gidecek en basidinden babam birak netten bilet almayi bilgisayari acmasini bilmiyor
ne demek istiyorsun :bandit: kullandığın bilgisayarı programları o büyükler yapıyor :evillol:

Çevrimdışı Haldun

ne demek istiyorsun :bandit: kullandığın bilgisayarı programları o büyükler yapıyor :evillol:
yok abi buyuklerden kasitim babam mesela 60 yasinda eline daha bilgisayar almamis ama gecen sene cani sikildiginda pazar gunleri giderdi maca simdi oyle bi imkani kalmadi evde cocuk da kalmayacak 2 haftaya netten alacak kimse de yok

Çevrimdışı Efe

ilk yil sanmam ilk once bi olcerler bicerler bilete olan talebe bakarlar talep kapasiteden az hic ugrasmazlar

olurmu bi sınırlar kalksın başkan koltukları yığar yemen stada :icool: 1 koltuk için bile pazarlık yapar bizim başkanı bilmiyomusun :icool: stadı 50 bin açarız her bilet para demek beşiktaşın 3-4 sene dolu tribüne oynaması lazım şuanki sınır sadece birileri istiyor diye hiç bir dayanakları yok bu stad 45 binden az açılırsa birileri kendini tatmin edecek o kadarr
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İrfan

Herkese iyi geceler.. Kombineleri alabilecegimiz son tarih nedir bilgisi olan var mi ?
We are Electric..!

Çevrimdışı Gokhan_1903

yok abi buyuklerden kasitim babam mesela 60 yasinda eline daha bilgisayar almamis ama gecen sene cani sikildiginda pazar gunleri giderdi maca simdi oyle bi imkani kalmadi evde cocuk da kalmayacak 2 haftaya netten alacak kimse de yok
ben bilecikte yaşıyorum burda kolay nokta diye bir yer var gidip biletini oradan yükletebiliyorsun. 50000 nüfuslu yerde böyle bir imkan varsa istanbulda neler vardır passo lig maçlara gitmemek için bahane olmamalı bence.

Çevrimiçi Necmi

sen ne işe yarıyorsun babana bir bilet alamayacak kadar meşgulmüsün internetten passosuna yüklüyeceksin onun bir şey yapmasına gerek yok :D
onun açısından eskisine göre daha rahat olacak bir durum yetişkin insanlar yaşadıkları tecrübelerle kendi çözümlerini üretirler o 60 yıl nelere uyum sağladığını bilsen şaşarsın ben yaşlandıkça Annemin Babamın tecrübesine ve bilgisine daha fazla güvenmeye başladım

Çevrimiçi Necmi

olurmu bi sınırlar kalksın başkan koltukları yığar yemen stada :icool: 1 koltuk için bile pazarlık yapar bizim başkanı bilmiyomusun :icool: stadı 50 bin açarız her bilet para demek beşiktaşın 3-4 sene dolu tribüne oynaması lazım şuanki sınır sadece birileri istiyor diye hiç bir dayanakları yok bu stad 45 binden az açılırsa birileri kendini tatmin edecek o kadarr
valla kenardaki altı metrelik boşluğa tabure bile koyar her tabureyede iki kişi oturtur :kop:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ALI RIZA

sen ne işe yarıyorsun babana bir bilet alamayacak kadar meşgulmüsün internetten passosuna yüklüyeceksin onun bir şey yapmasına gerek yok :D
onun açısından eskisine göre daha rahat olacak bir durum yetişkin insanlar yaşadıkları tecrübelerle kendi çözümlerini üretirler o 60 yıl nelere uyum sağladığını bilsen şaşarsın ben yaşlandıkça Annemin Babamın tecrübesine ve bilgisine daha fazla güvenmeye başladım
bizde senin tecrübelerini dinliyoruz ona göre geleceğe sağlam adımlarla yürüyoruz  :sevinc

Çevrimdışı Haldun

oyle de abi cogu eriniyor iste ben il disinda olacam mesela sanmiyorum ki babam bana telefon acip da su maca bilet yuklettir diyecegini , istanbul metropol bi sekilde hallonulur ama anadolu bu konuda daha usengec be pasif o yuzden anadoluda cogu tribun bosa oynar necmi abi

Çevrimdışı Haldun

keske dedigin gibi olsa o kadar besiktasli devlet buyugu var fikret baskan dedigin gibi 1 haftada hallediverir o isi isin uzerine duser pazarligini yaparsa, gokhan tore transferinde bile tataristan cumhurbaskanini devreye sokmus  :D

Çevrimdışı Efe

oyle de abi cogu eriniyor iste ben il disinda olacam mesela sanmiyorum ki babam bana telefon acip da su maca bilet yuklettir diyecegini , istanbul metropol bi sekilde hallonulur ama anadolu bu konuda daha usengec be pasif o yuzden anadoluda cogu tribun bosa oynar necmi abi

onuda stad bilet satış yerlerine passolig satış yerleri açarak çözerler passolig kartı almak çok koloy hem kartı alırlar ordan hemde bileti yükletirler hatta bileti yükletmek için bi internet cafe yaterlidir ama emin olmak isteyenler passolig satış ofisinden gidip yükletir sadece yaygınlaşması lazım  bunu no pasaran daha iyi anlatır o satıyor passolig passolig başlığında açıklar sizlere :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

onuda stad bilet satış yerlerine passolig satış yerleri açarak çözerler passolig kartı almak çok koloy hem kartı alırlar ordan hemde bileti yükletirler hatta bileti yükletmek için bi internet cafe yaterlidir ama emin olmak isteyenler passolig satış ofisinden gidip yükletir sadece yaygınlaşması lazım  bunu no pasaran daha iyi anlatır o satıyor passolig passolig başlığında açıklar sizlere :ok:
@Efe abi senin kartın geldi mi :ssss:

Çevrimdışı Efe

@Efe abi senin kartın geldi mi :ssss:
benim kartı sistemden düzletmişler aradılar artık kullanbilirsiniz dediler ç.rize maçında göreceğiz bakalım çalışacak mı :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

valla kenardaki altı metrelik boşluğa tabure bile koyar her tabureyede iki kişi oturtur :kop:

yapsın valla ne kadar tabure o kadar para :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Kameralar ne zaman yer değiştirecek bilgisi olan var mı ? :alala:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Gokhan_1903

canlı yayında mı problem var benim internette mi  :alala:

Etiketler: