Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310928 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Üye olmayan cimbomlu olsun  :evillol:
Şaka yapıyorum statda bagırmayan cimbomlu olsun derlerya ondan esinlendim kimse üzerine alınmasın  :evillol:
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 00:09:38 Oktay ]

Çevrimdışı Efe

129 tl den 41 tl yani yaklaşık %30u kalıyor gibi düşününce az gibi geldi başta ama formaların stoklama masrafları kartal yuvası masrafları falan düşünce iyi para. işte her bir forma vodafone arenamıza tuğla çimento demir olarak geri dönüyor. adidas mağzalarından alınca ne kadar kar kalıyor acaba? ona göre kartal yuvası olmayan illerdeki arkadaşlar adidas mağzasında deneyip kartalyuvası sitesinden satın alabilir. stadın masrafları için sineğin yağını çıkarmak lazım :)
hemen hemen kalmıyor diye biliyoruz emin olmamakla beraber deneyip kartal yuvalarından alsınlar garanti para nasıl olsa kargo getiriyor eve kadar aynı şey kulübe daha fazla para demek vodafone arenaya nakit para demek :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Engin

Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Sahin53

http://besiktasarena.com/index.php?action=dlattach;topic=2.0;attach=10547;image

burada çizdiğim yeşil alana denk geliyor o arada kalan oval kolonlar yani o kolonlar için son kat orası onun için filiz yok
Hocam yeni girebildim nete teşekkür ederim aydınlattığın için
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı mhmtkartal

daha önce çok söylendi stadımız 50.000 koltuk kapasitesine göre yapılıyor gerekli izinler alındığı takdirde kapasiteyi yükseltebiliriz diye ancak neye dayanarak söylendiğini bilen bi arkadaşımız abimiz açıklarsa çok sevinirim bu forumda hep doğru ve gerçek bilgilere ulaştık ama bu konuda pek açıklama yapılmadı ya da ben görmedim ( önceki sayfaya yazdım ama soru görülmedi sanırım )

Çevrimdışı Anıl

Eski açıktan kombine almakla iyi etmişsin yeni açığın muazzam işçiliğini her an tam karşında görme şansın var  :bandit: :bandit:
Bitmiş olursa seve seve izlerim :evillol:

Çevrimdışı Engin

Milleti gaza getireyim derken fırça yemede :evillol:
:) tirübünde böyle dendiğinde kırık bacakla bile ayağa kalkardık, ben olsam şimdiye ikikere üye olmuştum  :)  takılıyoruz tabiki bu saatte burada olduklarına göre iyi beşiktaşlılardır ama gerçekten üye olmak çok kolay çekinmesinler onlarda sohbete katılsınlar. Hepinizi bekliyoruz arkadaşlar buyrun sizde katılın.

Çevrimiçi Necmi

Hocam yeni girebildim nete teşekkür ederim aydınlattığın için
şahin geçen verdiğim bilgilerin bir kısmı yanlışmış :D kusura bakma @Sahin53 evet bizzat baktım gösterdiğin o kolonlar kör kapatılmış üstüne başka kolon gelmeyecek eski açıktada kafanın takıldığı konuda seni yanlış bilgilendirmişim

Çevrimdışı ALI RIZA

129 tl den 41 tl yani yaklaşık %30u kalıyor gibi düşününce az gibi geldi başta ama formaların stoklama masrafları kartal yuvası masrafları falan düşünce iyi para. işte her bir forma vodafone arenamıza tuğla çimento demir olarak geri dönüyor. adidas mağzalarından alınca ne kadar kar kalıyor acaba? ona göre kartal yuvası olmayan illerdeki arkadaşlar adidas mağzasında deneyip kartalyuvası sitesinden satın alabilir. stadın masrafları için sineğin yağını çıkarmak lazım :)
41 tl ise boş verin forma işini 90 tl hibe oluyor pehh 1 formadan kazanca bak zarar ediyorsun
129 -41 = 88 den formadın maliyeti _? kumaş biriminden  dikim ipinden adidas markası 88 tl veriyorsan pazarlamanda problem var demektir...
neyse konuyA alttaki linkten devam edelim
http://besiktasarena.com/index.php?topic=27.msg60836
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 00:56:08 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Efe

şahin geçen verdiğim bilgilerin bir kısmı yanlışmış :D kusura bakma @Sahin53 evet bizzat baktım gösterdiğin o kolonlar kör kapatılmış üstüne başka kolon gelmeyecek eski açıktada kafanın takıldığı konuda seni yanlış bilgilendirmişim

necmi abide hata yapmış :locked:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Bu saatte bile Kule Vinç çalışıyor helal olsun. Kule Vinç demişken, arkadaşlar bu prekastları Kule Vinçler yerleştiremez mi neden  Vinç kirası ödüyorlar ki,
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 00:25:01 ÇİÇEKDAĞLI ]

Çevrimdışı Efe

41 tl ise boş verin forma işini 90 tl hibe oluyor pehh 1 formadan kazanca bak zarar ediyorsun
129 -41 = 88 den formadın maliyeti _? kumaş biriminden  dikim ipinden adidas markası 88 tl veriyorsan pazarlamanda problem var demektir...
neyse konuyA alttaki linkten devam edelim
http://besiktasarena.com/index.php?topic=27.msg60836

salvador sen nediyon 4 milyon tl kazamca bakarım ben dünyadaki forma anlaşmalrı bu şekilde yapılıyor adam sana direk para veriyor onu çıkarmazsa nasıl vercek sana sponsorluk parasını yorumları yaparken biraz daha düşün bence :s20:
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2014, 00:56:25 SaLVaDoR ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Anil

Atletico Madrid stadının proje resimlerini gören var mı ? Gayet iyi görünüyor bence  :) Bu arada merak ettiğim birşey
-Trabzonspor un stadı ingiliz stadyumları gibi trbünleri neredeyse dümdüz.Sizce orada maç oynanırken birazda olsa Premier lig atmosferi ortaya çıkar mı ?
-Bizim stadı San Mames ile karşılaştırırsak saha yakınlık ve diklik açısından durumlar nedir ?
-Stadın çatısında iki taraftada Vodafone mu yazacak yoksa videolarda mı öyle ?
-Son olarakta 15/16 sezonunda en kötü ihtimalle açılışımızı yapıcaz..Açılışta çevre düzenlemeleri de bitmiş olacak mı yoksa sadece stad mı ?
Çok detay sorduğumun farkındayım ama ne kadar öğrensem kafi :D şimdiden teşekkürler cevaplar için :D

Çevrimiçi Necmi

Bu saatte bile Kule Vinç çalışıyor helal olsun. Kule Vinç demişken, arkadaşlar bu prekastları Kule Vinçler yerleştiremez mi neden  Vinç kirası ödüyorlar ki,
o ağırlığı kule vinçler kaldıramıyor denerse operatörü yoldan toplarız :D

Çevrimdışı Sahin53

Olur abi öyle arada sıkıntı yok ama eski açığı çözüme kavuşturamadık  :)

Çevrimiçi Necmi

Olur abi öyle arada sıkıntı yok ama eski açığı çözüme kavuşturamadık  :)
kavuşur yakında :D :tabe:

Çevrimdışı ilhan

o ağırlığı kule vinçler kaldıramıyor denerse operatörü yoldan toplarız :D
Aman kalsın o zaman abi önce can güvenliği.

Çevrimdışı Sahin53

Çevrimdışı Engin

daha önce çok söylendi stadımız 50.000 koltuk kapasitesine göre yapılıyor gerekli izinler alındığı takdirde kapasiteyi yükseltebiliriz diye ancak neye dayanarak söylendiğini bilen bi arkadaşımız abimiz açıklarsa çok sevinirim bu forumda hep doğru ve gerçek bilgilere ulaştık ama bu konuda pek açıklama yapılmadı ya da ben görmedim ( önceki sayfaya yazdım ama soru görülmedi sanırım )
Soran olursa 41.903 söyleriz diye biliyorum ben  :) belki @Necmi abi bilir.

Çevrimiçi Necmi

Atletico Madrid stadının proje resimlerini gören var mı ? Gayet iyi görünüyor bence  :) Bu arada merak ettiğim birşey
-Trabzonspor un stadı ingiliz stadyumları gibi trbünleri neredeyse dümdüz.Sizce orada maç oynanırken birazda olsa Premier lig atmosferi ortaya çıkar mı ?
-Bizim stadı San Mames ile karşılaştırırsak saha yakınlık ve diklik açısından durumlar nedir ?
-Stadın çatısında iki taraftada Vodafone mu yazacak yoksa videolarda mı öyle ?
-Son olarakta 15/16 sezonunda en kötü ihtimalle açılışımızı yapıcaz..Açılışta çevre düzenlemeleri de bitmiş olacak mı yoksa sadece stad mı ?
Çok detay sorduğumun farkındayım ama ne kadar öğrensem kafi :D şimdiden teşekkürler cevaplar için :D
:alala: :alala: bir puntuna getirip başkanla karşılaşırsan ona sor :D çevre düzenlemesi hiç bir koşulda bitmez o birazda belediyelik sorun biz yapacağız ama belediyeninde halletmesi gereken şeyler varki bu iş uzarda uzar yazı bir tarafta vodafone bir tarafta Beşiktaş olacakmış diye bilgi aldık diğer sorularında yorum
kişiye göre değişir

Çevrimdışı mhmtkartal

Soran olursa 41.903 söyleriz diye biliyorum ben  :) belki @Necmi[/mem
Soran olursa 41.903 söyleriz diye biliyorum ben  :) belki @Necmi abi bilir.
valla necmi abiden de ses çıkmadı :alala:

Çevrimdışı Furkan Sarper

Çokta ustelememek lazim ama kaynak guvenilir emin olun :))

Etiketler: