Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8309357 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Yeni inönü tribünleri ayrı ayrı çektiği fotoları paylaşınca onlara da tek tek gif yaparım arkadaşlar  şimdilik eldeki bu :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Twitter kullanıcısı arkadaşlar lütfen sizde gönderin #Çarşıyalnızdeğildir
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 19:59:25 ekrem86 ]

Çevrimiçi murat

firma çarpıştırmak gibi bir niyetim yok sadece 2. resimde gördüğüm bariz bir şey var çiçekler inşaatta başıboş bir halde bırakılmış kolon göze çarpmıyorken yeni açık kolon tarlası gibi.

Çevrimdışı Haldun

bak bakalım forzanın stat başlığında konuşuluyormu her şeyin konuşulma yeri vardır ve yeri dışında yaptığın konuşma ilgi değil tepki toplar
zaten ilk sallapati yazdığında silmem gerekiyordu ama bıraktım mesajı ama bırakmış olmam bu sayfada bir tartışma açılmasına müsade edeceğim anlamınada gelmez
bir şeyi kesinlikle unutmamak gerekir forzanın siyasi çizgisi forzanın duruşudur her ne kadarda benim çizgimde bu yönde olsada burası forza değil ve tarafsız tutmak durumundayız
burda her düşünceden insan var ve onların Beşiktaşlılık yanları burda önemlidir birinin düşüncelerine buyur dediğinde diğerlerininkinede buyur dersin böyle bir
platformda bu olmaz
aynen oyle abi her siyasi goruste insan var burda ne forumda ne de tribunde siyaset istemiyoruz

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi benim fotoğraflar neden yan yan çıkıyor; tepe taklak bile fotoğraf yüklemişliğim şu siteye... Bir yardım nolur rezil olduk gene...  :bandit: :alala:

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı :
Rize maçı menüsü çifte kavrulmuş antep fıstıklı lokumdur.  Maç öncesi görüşürüz.  :busted_cop:
:naughty: sakın kaybolma ortalıktan

Çevrimdışı kyiv

1 haftadır senelik izinden dolayı inşaatın son haline bakamamıştım çok daha fazla ilerleme olacağını umarken hayalkırıklığı yaşadım açıkçası. Şunun şurasında hava koşullarının randımanlı çalışmaya elvereceği 2 ayımız var ki onun da 2 haftası Kurban Bayramı git gelleri ile geçer.Artık zaman azalıyor .Bu yaz dönemini hiç de verimli kullanamadık. Umut ediyorum ki önümüzdeki maçlarda kazanacağımız galibiyetler, seyirci hasılatından gelen paralarla hiç olmazsa kışa girmeden depara kalkarız.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta 2 fışkırtıcı fışkırtmaya devam ediyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Konu dışı :
Rize maçı menüsü çifte kavrulmuş antep fıstıklı lokumdur.  Maç öncesi görüşürüz.  :busted_cop:

@aktar_ismail saat kaçta ve nerde sen onu söyle ;)

Çevrimdışı Oktay

Şantiyede tatil Pazartesi herhalde dün pazar olmasına rağmen yoğunlaştı çalışma vardı  :ok:

Çevrimdışı capo di capi

Slaven Bilic NTV Spor'un konuğu. Bilic'in Güntekin Onay ve Ali Ece'nin sorularını yanıtlayacağı Futbol Aktüel bugün 21:00'de NTV Spor'da.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

@aktar_ismail saat kaçta ve nerde sen onu söyle ;)

Maçtan 1 saat önce doğu tribünü önündeki kartal yuvası tırı önünde  :D

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Zoro

120 Pictures Loading....  :busted_cop:
Sağol kardeş 21 gündür tatildeydim fotolar iyi gelecek bünyeme

Çevrimiçi Necmi

Maçtan 1 saat önce doğu tribünü önündeki kartal yuvası tırı önünde  :D
bundan sonra olimpiyata gitmek için insanların bahanesi artıyor :D
bu arada ben önce şantiyeye uğrayıp ekibi alacağım mesai saati gecikme yaşanabilir payımı saklarsın artık :utan
@aktar_ismail

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

120 Pictures Loading....  :busted_cop:
bi dakka musti çayı demliyim.şöyle geniş geniş bi fotolara bakalım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi İçecek olarak ne alırsın :D
sonrasında içecek olarak videoyu ekliyor :D time lapsede en son tatlı niyetine alıyorum sen neden yunanistana gittinki bütün gün forumdasın  :D
evindede aynı işi yapabilirdin :kop: @Oktay

Çevrimdışı Efe

bi dakka musti çayı demliyim.şöyle geniş geniş bi fotolara bakalım...
benim çay geldi annem tarafından şuan karıştırıyorum :sombrero:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

sonrasında içecek olarak videoyu ekliyor :D time lapsede en son tatlı niyetine alıyorum sen neden yunanistana gittinki bütün gün forumdasın  :D
evindede aynı işi yapabilirdin :kop: @Oktay
@Necmi abi kavalaya gittim bir gün kaldım canım sıkıldı bende foruma girdim :ok:

Çevrimdışı FARUK

Etiketler: