Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8309358 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Yeniinonu yeni acigi nie cekmemis? :alala:
fazla değişiklik olmadığı için gerekli görmemiştir :evillol:

Çevrimdışı eski inönü

Adam öldürmenin cezasi 7 yil 9 ay protesto etmek müebbet .                                               #çArşıYalnızDeğildir                                                                               
bu konuyu kapatın mesajları silmek zorunda kalacağım konunun yeri burası değil forzada bile stat başlığında konuşulmayan bir konuyu burda
stat başlığında konuşarak buraya saygısızlık ediyorsunuz

tamam Necmi abi bunu da kapatalım. Tribunler coşunca aslan çarşı, haksızlıklara karşı direnince aslan çarşı ama iş onların bedel ödemesine gelince konuyu kapatalım. Biz ne ara bu kadar bencilleştik ?

Çevrimdışı Deniz

Belki de diger taraflar bitti diye cekmemistir  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

An itibariyle iki fışkırtıcı yeni açıkta konumlu mikser varmıı yokmuu orda bi Efe ye sormak lazım. Bu arada şimdi ben mesela dün buraya atılan resimleri nereden bulabilirim? yani tek tek sayfalarda geri gidip samanlıkta iğne aramaktansa varmıdır bir pratik yolu? Saygılar Sevgiler Bol güneşli günler
ysariusta ve ekrem86  uyelerde arayip onlarin atmis oldugu iletilerden bulabilirsiniz

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada trabzonsporun yeni stadının adı RTE olacakmış :kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

bugün en durgun günlerden birini yaşadık diyebilirim 10 kere falan baktım gün içinde kameraya ama hareket yok denecek kadar azdı yarın yeniden işler düzelir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ByGoLD

An itibariyle iki fışkırtıcı yeni açıkta konumlu mikser varmıı yokmuu orda bi Efe ye sormak lazım. Bu arada şimdi ben mesela dün buraya atılan resimleri nereden bulabilirim? yani tek tek sayfalarda geri gidip samanlıkta iğne aramaktansa varmıdır bir pratik yolu? Saygılar Sevgiler Bol güneşli günler

http://besiktasarena.com/index.php?topic=312.0

Buradan bakabilirsin...

Mustafa Sağolsun ;)
Dönüşümüz Muhteşem Olacak !!!

Çevrimdışı Kartal Ç

Galatasaray ttarenadan elde ettiği yıllık gelirin 80 milyon tl olduğunu beyan etmiş kapa. yani 28.5 milyon euro. bizim yönetimin yıllık beklentisi 60 milyon dolardı diye hatırlıyorum yani 45-46 milyon euro. işte bu güzel.

Çevrimiçi Necmi

tamam Necmi abi bunu da kapatalım. Tribunler coşunca aslan çarşı, haksızlıklara karşı direnince aslan çarşı ama iş onların bedel ödemesine gelince konuyu kapatalım. Biz ne ara bu kadar bencilleştik ?
bak bakalım forzanın stat başlığında konuşuluyormu her şeyin konuşulma yeri vardır ve yeri dışında yaptığın konuşma ilgi değil tepki toplar
zaten ilk sallapati yazdığında silmem gerekiyordu ama bıraktım mesajı ama bırakmış olmam bu sayfada bir tartışma açılmasına müsade edeceğim anlamınada gelmez
bir şeyi kesinlikle unutmamak gerekir forzanın siyasi çizgisi forzanın duruşudur her ne kadarda benim çizgimde bu yönde olsada burası forza değil ve tarafsız tutmak durumundayız
burda her düşünceden insan var ve onların Beşiktaşlılık yanları burda önemlidir birinin düşüncelerine buyur dediğinde diğerlerininkinede buyur dersin böyle bir
platformda bu olmaz

Çevrimdışı iyimserure

hahaha Amaral değil mi o?  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Galatasaray ttarenadan elde ettiği yıllık gelirin 80 milyon tl olduğunu beyan etmiş kapa. yani 28.5 milyon euro. bizim yönetimin yıllık beklentisi 60 milyon dolardı diye hatırlıyorum yani 45-46 milyon euro. işte bu güzel.
İnternette bi haber vardi gs gelirleri dusuk gosteriyor diye.vergi kaciriyormuş onlar.gelirleri normalde daha fazlaymis..
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 19:13:35 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

İnternette bi haber vardi gs gelirleri dusuk gosteriyor diye.vergi kaciriyor onlar.gelirleri normalde daha fazlaymis..
cezayı o yüzden yediler zaten cezanın üstüne bir daha yapamazlar zaten artık passolig üzerinden sattıkları için böyle şeyler
yapma ihtimalleride kalmadı taraftarı ödemeyi passolige yapıyor ve direk vergileniyor :evillol: passo gsye fena vurdu

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimiçi Necmi

Belki de diger taraflar bitti diye cekmemistir  :bandit:
he he diyelim geçelim bu yoruma :D

Çevrimdışı arda

http://besiktasarena.com/index.php?topic=312.0

Buradan bakabilirsin...

Mustafa Sağolsun ;)

Çok şağol byGold zaten mustafanın sitesine aboneyim  :ebebe: benim merak ettiğim buraya yüklenen resimker @FARUK çok iyi iş çıkarıyor ha keza @SaLVaDoR ve niceleri, o resimlere direk bir başlık altında ulaşma imkanı varmıdır?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Obitaş bayrama kadar kalan bölgelerde 2.katı bitirmiş olur. 

Çevrimdışı ZEKI

bizim attigimiz msglar gorulmuyor herhalde  :s20: :s20:

Çevrimiçi Necmi

Çok şağol byGold zaten mustafanın sitesine aboneyim  :ebebe: benim merak ettiğim buraya yüklenen resimker @FARUK çok iyi iş çıkarıyor ha keza @SaLVaDoR ve niceleri, o resimlere direk bir başlık altında ulaşma imkanı varmıdır?
http://besiktasarena.com/index.php?topic=54.msg58788#new ekremin çektiği resimlere burdan ulaşabilirsin

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Deniz

link çıkmamış sanırım tekrar atıyorum,

2 HAFTALIK DEĞİŞİM :

Konu dışı :
Rize maçı menüsü çifte kavrulmuş antep fıstıklı lokumdur.  Maç öncesi görüşürüz.  :busted_cop:

Çevrimdışı arda

http://besiktasarena.com/index.php?topic=54.msg58788#new ekremin çektiği resimlere burdan ulaşabilirsin

Sağol Necmi abi, güzel gif Deniz.

Geçen sormuştum ama araya gitti. @Necmi abi şu yeni açıktaki demir kirişlere ek yapılacak mı?

Konu dışı: Daha yeni farkettim ama Kartal Yuvası ne güzel isimdir arkadaş :biggrinking: Diğerleri hep ecnebice!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimiçi Necmi

Sağol Necmi abi, güzel gif Deniz.

Geçen sormuştum ama araya gitti. @Necmi abi şu yeni açıktaki demir kirişlere ek yapılacak mı?

Konu dışı: Daha yeni farkettim ama Kartal Yuvası ne güzel isimdir arkadaş :biggrinking: Diğerleri hep ecnebice.
yukarı doğru demek istiyorsan sanmıyorum onların görevi balkon kısmını tutmak üst kısımlar kapalı gibi olacaktır

Etiketler: