Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8309030 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ALI RIZA

ben mustafanın siteden bahsediyordum :)
:alala: :alala: :alala: demek kpss çalışmak ve olaya fransız kalmak böyle bir şey   :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

:alala: :alala: :alala: demek kpss çalışmak ve olaya fransız kalmak böyle bir şey   :kop: :kop: :kop:
hoş görüyorum artık seni doktor ne yerse yesin dedi :D

Çevrimdışı mehmetcan1903

dünyada en beğendiğim saha zemini olarak emirates stadyumun ki abi üst kattaki koltuklardan seyirciler video yada fotoğraf çektiği zaman aynı fıfa oyunundaki gibi duruyo sanırsın bilgisayar oyunu yeşilliği hiç bozulmuyor bide bizim sahalara bak patates tarlası :D emirates stadyumun saha zemini hangi çimden acaba bilen varmı baya maliyetlidir oda sanırsam keşke bizimkide öyle olsa tadından yenmez vallaha  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı sallapati

twitterdaki #çArşıYalnızDeğildir tag ine desteğe davet ediyorum herkesi

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Ben bu yeni açık tarafını anladıysam arap olayım..kapalı ve numaralı ile nasıl bir bütünlük sağlayacaklar,resimlerdeki açıdanmıdır nedir bir türlü anlayamadım...!!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

hoş görüyorum artık seni doktor ne yerse yesin dedi :D
:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: @Necmi abi 27 eylül den sonra siteye daha yoğun şekilde katılırım  :alala: olaylarda etkili olur o hayata küstürürüm  :sevinc

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dünyada en beğendiğim saha zemini olarak emirates stadyumun ki abi üst kattaki koltuklardan seyirciler video yada fotoğraf çektiği zaman aynı fıfa oyunundaki gibi duruyo sanırsın bilgisayar oyunu yeşilliği hiç bozulmuyor bide bizim sahalara bak patates tarlası :D emirates stadyumun saha zemini hangi çimden acaba bilen varmı baya maliyetlidir oda sanırsam keşke bizimkide öyle olsa tadından yenmez vallaha  :tabe: :tabe:
Desso GrassMaster hibrid çim olsa gerek..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

:bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: @Necmi abi 27 eylül den sonra siteye daha yoğun şekilde katılırım  :alala: olaylarda etkili olur o hayata küstürürüm  :sevinc
zaten 24 saat sitedesin daha yoğunu nasıl olacak :alala:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Bugun calismalar az ueni inonun fotoda belli oluyor :bawling:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı brci

emirates stadının zemini hem çok güzel hemde ışıklandırma çok başarılı saha çok berrak gözküyo

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Efe

Bazı gelişmeleri maç günleri içeriden canlı gözlerlede takip edelim değilmi.
Aynen abi biz gidip bakarız doger taraftarlarda napiyo ne konusyo bu deliler derler  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta beton isi biraz sıkıntıli oldu sanirim bi ara 3 fışkırtıcı vardi belki hala vardir ona ragmen cok az beton sıkılmış gecede surecek anlasilan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı capo di capi

Sanırım bu hibrit çim işinin erbabı Desso firması. Umarım ucuza kaçıpta işi bilmeyen tecrübesiz bir firmaya vermezler stadın en önemli olayını.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı asi_kartal

Adam öldürmenin cezasi 7 yil 9 ay protesto etmek müebbet !                                               #çArşıYalnızDeğildir                                                                               
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı arda

An itibariyle iki fışkırtıcı yeni açıkta konumlu mikser varmıı yokmuu orda bi Efe ye sormak lazım. Bu arada şimdi ben mesela dün buraya atılan resimleri nereden bulabilirim? yani tek tek sayfalarda geri gidip samanlıkta iğne aramaktansa varmıdır bir pratik yolu? Saygılar Sevgiler Bol güneşli günler
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Adam öldürmenin cezasi 7 yil 9 ay protesto etmek müebbet .                                               #çArşıYalnızDeğildir                                                                               
[/quote]bu konuyu kapatın mesajları silmek zorunda kalacağım konunun yeri burası değil forzada bile stat başlığında konuşulmayan bir konuyu burda
stat başlığında konuşarak buraya saygısızlık ediyorsunuz

Çevrimdışı canU

paylaşıldı mı bilmiyorum ama muazzam şu görüntü helal olsun. :super:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

Eski açıktaki testereler arkadaki kolonlara kadar uzanıp oraya tutturulmayacağı için yeni açıktaki gibi içlerine çelik destek mi konacak?

Konu dışı hatırlatma : Unutmayın Slaven Bilic 21.00da ntvsporda. Güntekin Onay ve Ali Ece ile birlikte.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 18:50:43 Kartal Ç ]

Çevrimdışı ahmetx

Sanırım bu hibrit çim işinin erbabı Desso firması. Umarım ucuza kaçıpta işi bilmeyen tecrübesiz bir firmaya vermezler stadın en önemli olayını.
Galiba desso dan başka yapan firma yok.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Etiketler: