Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8310235 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iyimserure

Aynen bende de durum ayni.kesinlikle o anki ruh hali
fotoğrafın açısına göre de değişiyor sanırım, daha geniş perspektifli fotolar çabuk biteceği hissini uyandırırken, dar açılı detay fotolar iş daha uzayacakmış düşüncesi yaratıyor

Çevrimdışı pascal26

Madem öyle, ben de yazıyorum. 19.03.2015  tarihinde çimler serilmiş olacak. At fava bekle.  :icool:

3 sene önce, bu stad yıkılamaz siz kendinize Kazlıçeşme'den yer bakın deniyodu. 2 sene önce battınız, kulüp kayyuma devredilecek ne stadı deniyodu, bi buçuk sene önce, sakın yıkmayın, tarihi eser çıkar elinizden alırlar deniyodu. Bir yıl önce, elinizden alırız park yaparız deniyodu.
Yıkıldı, yapıldı, artık iş yokuş aşağı konuma geldi, hala burda olumsuzluk üretenleri okuyoruz, walla gına geldi artık. Mayıs'ta bitse nolur Ağustos'ta bitse nolur.  :bandit:

Bu kafayla hayatta hiçbişeyden mutlu olamazsınız, benden söylemesi.
Tadını çıkarın yaw, keyfini çıkarın ve kullanım ruhsatını aldığımız gün bütün dünyaya söyleyeceğimiz tezahüratı düşünün (kazandığımız her maç sonunda söylediğimiz ve soru işaretiyle biteni)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizde rulo çim olarak gelecek ve serilecek yerinde ekim olmayacak hibrit rulo çimlerede uygulanıyormuş açıklama rulo çim di
o konuda pek emin değilim araştırdığım kadarıyla hibrit sistemde tamamen yere çakma şeklinde hibrit çimler ekiliyor ve sonrasında doğal çimler ekilip çimin yetişmesi bekleniyor. rulo çim olacaksa hibrit çim olmaz sanırım.

burda bir açıklama var konuyla ilgili:  Bilgisayarlı kontrollü makinalar tarafindan enjekte edilmiş diyor.

http://www.fbk.com.tr/tr/hibrit-cim-nedir.aspx

Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Eski açık numaralı arasını ne zaman kapatırlar abi?
numaralı arka tarafın bitmesi ve altta iskelelerin sökülmesi gerekiyor ordan araç geçişi sağlanmadan ara kapatılamaz
rampanında biraz daha inmesi gerekecek sanırım köşedeki kazıklara kadar rampanın gerilemesi gerekiyor rampa alındıktan sonra
bir iki gün stat araç girişine kapatılabilir ve ordaki yol betonlanır diye tahmin ediyorum sanırım daha 1 - 1.5 ay gibi bir süresi vardır

Çevrimiçi Necmi

o konuda pek emin değilim araştırdığım kadarıyla hibrit sistemde tamamen yere çakma şeklinde hibrit çimler ekiliyor ve sonrasında doğal çimler ekilip çimin yetişmesi bekleniyor. rulo çim olacaksa hibrit çim olmaz sanırım.

burda bir açıklama var konuyla ilgili:  Bilgisayarlı kontrollü makinalar tarafindan enjekte edilmiş diyor.

http://www.fbk.com.tr/tr/hibrit-cim-nedir.aspx

daha önce bunun açıklaması yapılmıştı bayağı bir araştırıldı burda rulo çimde hibrit olabiliyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

daha önce bunun açıklaması yapılmıştı bayağı bir araştırıldı burda rulo çimde hibrit olabiliyor
eğer öyleyse çok daha hızlı olacaktır. Bilgilendirme için teşekkür ederim  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi Necmi

hibrit çim ile şuanki ligimizde kullanılan çimler ile arasındaki farklar ne en belirgin özellikler bakımından yani ne amaçlanıyor birde şuanda ligde hibrit çim kullanılan stadyum yok galiba?  :alala:
ülkemizde hibrit kullanan stat yok en belirgin özelliği çimin köklerinin sağlam tuttuğu için kalkmaması toprağa gömülen suni çim köklerinin suyu tutma özellğinden dolayı doğal çimleri
sürekli kökten besleyebilmesi ve buda çimin diri kalmasını solmasını önlüyor yani kısacası sağlamlık ve canlılık

Çevrimdışı Haldun

Kaba insaat subat basi gibi biter cati haziran 10 gibi biter koltuk cim duzenleme ic tasarim falan derken agustos 15 i bulur stad acilisi allahin izniyle

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

eğer öyleyse çok daha hızlı olacaktır. Bilgilendirme için teşekkür ederim  :)
ama sonuçta genede bir çok işlem yapılacak bize tek kazandırdığı süre çimin yetişme süresi yoksa zemini sulama ve drenaj sistemlerini gene yapacağız ve çim serildikten sonra belli bir oturma ve bekleme süresi olacak tahminim bize en fazla bir ay kazandırır :ok:

Çevrimdışı SDBabuz

@Necmi abi hibrit çimle ilgili daha öncelerde şu video baya yararlı olmuştu.konuşmuştuk.Belki şimdiki sorulara da cevap olur diye paylaşmakta fayda gördüm.
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 17:05:50 Necmi ]

Çevrimdışı Sutlas

ama sonuçta genede bir çok işlem yapılacak bize tek kazandırdığı süre çimin yetişme süresi yoksa zemini sulama ve drenaj sistemlerini gene yapacağız ve çim serildikten sonra belli bir oturma ve bekleme süresi olacak tahminim bize en fazla bir ay kazandırır :ok:

Abi, bir ara tam takip edemedim, sahaya demir örme işinden vazgeçildi, sadece toprakla doldurulacak gibi bir konuşma olmuştu, o olay nedir tam olarak?

Çevrimiçi Necmi

Abi, bir ara tam takip edemedim, sahaya demir örme işinden vazgeçildi, sadece toprakla doldurulacak gibi bir konuşma olmuştu, o olay nedir tam olarak?
ilk projede saha içine 40 cm kalınlığında beton dökülmesi planlanıyordu o işe gerek görülmedi iptal edildi

Çevrimdışı okansosa

ilk projede saha içine 40 cm kalınlığında beton dökülmesi planlanıyordu o işe gerek görülmedi iptal edildi
yani bu şekilde mi kalacak tribünün sahadan yüksekliği Necmi abi ?
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2014, 17:17:23 okanmaden55 ]
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı murat

Zaten bizim bitti gozuyle baktigimiz an mac oynanabilecek andir cati saha koltuklar hazir olsun diger isler sonrada yapilir ic bolumler cok onemli degil bizim stada girip mac izlememiz onemli diger isler yavastan bitirilir
Bazı gelişmeleri maç günleri içeriden canlı gözlerlede takip edelim değilmi.

Çevrimdışı arda

Mikserinki de can tabi de o işin aslı neydi Necmi abi? 40cm beton derken ilk döşenen drenajların altına mı üstüne mi üstüneyse komple değil heralde hafif eğim verirlerdi ne biliyim nasıldı o iş?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Mikserinki de can tabi de o işin aslı neydi Necmi abi? 40cm beton derken ilk döşenen drenajların altına mı üstüne mi üstüneyse komple değil heralde hafif eğim verirlerdi ne biliyim nasıldı o iş?
drenaj döşenmemiştiki beton kararını iptal edince drenaj döşemeye başladılar alt zemin drenajları daha yeni döşeniyor

Çevrimiçi Necmi

yani bu şekilde mi kalacak tribünün sahadan yüksekliği Necmi abi ?
hayır yükseklikte bir değişiklik yok beton yerine toprak dökülüyor ondan sonraki işlemler aynen yapılacak

Çevrimdışı ALI RIZA

@mustafa_(87) alexa değerlerin bayağı iyi gidiyor bu aralar :ok:
evet alexa pc kursalar üyelerimiz daha ii olurda böyle de iyi yakın zxaman da 1000 girmiş oluruz inşallah  :super:

Çevrimdışı okansosa

konu dışı-Mention kullanıcı ismini yazınca oluyor mu yoksa başka bir yerden mi atılıyor ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

evet alexa pc kursalar üyelerimiz daha ii olurda böyle de iyi yakın zxaman da 1000 girmiş oluruz inşallah  :super:
ben mustafanın siteden bahsediyordum :)

Çevrimiçi Necmi

konu dışı-Mention kullanıcı ismini yazınca oluyor mu yoksa başka bir yerden mi atılıyor ?
@okanmaden55  bu şekilde yaparsan olur boşluk vermeden

Etiketler: