Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8378652 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Mabet twitterdaki vodafonearena hesabının adminini tanıyor musun?Çok bomba biri :)
2 bayan 2 erkekmiş onlar  :D

Çevrimdışı hzr3088

Eskiden sarhoş olup eski kız arkadaşlarımıza mesaj atardık şimdi canlı yayından stad izliyoruz :)) :lol:
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı ALI RIZA

Eskiden sarhoş olup eski kız arkadaşlarımıza mesaj atardık şimdi canlı yayından stad izliyoruz :)) :lol:
ben eskiyi bi yad ediyorum merak etme :)

Çevrimdışı Efe

hafriyat hiçte göründüğü gibi değilmiş 28 mayısta kapalıdan baktığımda hiç bişey kalmamış gibi görünüyordu aradan 20 gün geçti devasa toprak yığını kaldırdılar banamısın demedi ay sonuna kadar hala iyi hafriyat var sahada gece seyire devam :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

@Necmi abi numaralı inşaatına eski açık köşeden başlayacaklar gibi ne dersin? Çok kırptılar rampayı. Projedeki yola kadar kırpacaklar heral

Çevrimdışı Efe

@Necmi abi numaralı inşaatına eski açık köşeden başlayacaklar gibi ne dersin? Çok kırptılar rampayı. Projedeki yola kadar kırpacaklar heral

yeni açıkta daha rahat alan şuan yolu ancak bu kadar yapabilirler yeni açık tarafında kuşak bitince hafriyat hemen alınır ortaya kadar ve grobeton atılır diye düşünüyorum ay sonu belli olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

öyle görünüyor ama eski açık köşe bitmeden giriş çıkışı nasıl sağlayacaklar ilk eski açık ilkkat biter
giriş çıkışa uygun hale gelir zaten öbür taraftan başlanırsa yeni açıkyapımı iyice zorlaşır

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu an Belediye alanında beton pompalanıyor  :busted_cop: acaba önceden oradan mı diyecektim ama mikser saha girmişti

Çevrimdışı eski inönü

öyle görünüyor ama eski açık köşe bitmeden giriş çıkışı nasıl sağlayacaklar ilk eski açık ilkkat biter
giriş çıkışa uygun hale gelir zaten öbür taraftan başlanırsa yeni açıkyapımı iyice zorlaşır
abi projede numaralının arkasında yol var ya kapalı gibi duvara sıfır değil. ora yeterli olmaz mı diyorsun?

Çevrimiçi Necmi

abi projede numaralının arkasında yol var ya kapalı gibi duvara sıfır değil. ora yeterli olmaz mı diyorsun?
ama o yol stadın içinden geçiyor numaralıyla birlikte yapılması gerekiyor üstünde protokol ve basın
girişleri falan var stadın içinden geçen bir tünel gibi düşün üstüde yapı olacak

Çevrimdışı eski inönü

ama o yol stadın içinden geçiyor numaralıyla birlikte yapılması gerekiyor üstünde protokol ve basın
girişleri falan var stadın içinden geçen bir tünel gibi düşün üstüde yapı olacak
O zaman o yola kadar temel atılıp bu tarafta kalan kolonları dikip o arada da dedigin gibi eski acık köşeyi tamamlayıp ordan çıkışı verecekler. Mantıklı oldu mu şimdi abi:)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı eski inönü

bir de ben konu dışı bir şey soylicem. Vodafone'nın stad logosu çok kötü olmuş bildiginiz uzere. Bizim stadın mimarisiyle alakası olmayan bir çizim. Benim tahminim aramızda tasarımdan anlayan arkadaşlar vardır. Acaba Şöyle stadımızın mimarisine uygun bir logo yapamaz mı. Forumumuzda kullanırız belki. Hatta belki çok tutar Vodafon'a veririz.  :evillol:

Çevrimdışı DAF

tribünlerin güncel eğimleri kaç arkadaşlar sürekli değişti takip edemedim son hali ne oldu acep?

Çevrimiçi Necmi

O zaman o yola kadar temel atılıp bu tarafta kalan kolonları dikip o arada da dedigin gibi eski acık köşeyi tamamlayıp ordan çıkışı verecekler. Mantıklı oldu mu şimdi abi:)
oldu olmasınada bunlar planlamada mantıklı bir şey yapmıyorlarki
mantıklı olsalardı rampalar dururken eski açık yolunu düzenlerlerdi
aylarca boş boş dokunmadan durdular çiçeklerinde önünü kestiler
şimdi bir çok bilinmeyenli bir denklemi çözecekler o yolu indirmek için
3-4 gün inşaata giriş çıkış duracak zaten tamamen inmez hafif
rampa kalır bakalım göreceğiz

Çevrimdışı DAF

Hibrit çim ,yeşil stad, yağmur suyu dönüşümü, elektrik üretim sistemi, kartal yuvası, müze, vodafone merkezi, stadiumvision, moda merkezi, restaurant, otopark, turist otobüs park yeri dışında aklınıza gelen özellik varmı?

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Hibrit çim ,yeşil stad, yağmur suyu dönüşümü, elektrik üretim sistemi, kartal yuvası, müze, vodafone merkezi, stadiumvision, moda merkezi, restaurant, otopark, turist otobüs park yeri dışında aklınıza gelen özellik varmı?
Konser merkezi  :ok:

Çevrimdışı eski inönü

herkese iyi geceler iyi nöbetler
eyvallah abi iyi geceler ben nobetteyim bu gece  :ok:

Çevrimdışı Anıl

Ağustos sonu Eski Açık biter mi acaba  :alala:

temmuz sonu biter
Emin misin Efe Abi ? Bugün üst katlarda 30 kiriş falan deniyordu  :bawling:

Çevrimdışı eski inönü

antik tiyatro tarzı konser merkezi

Çevrimdışı eski inönü

Ağustos sonu Eski Açık biter mi acaba  :alala:

temmuz sonu biter
Efe hocam çiçekler numaralıyı alırsa eski açık üst kat testere kirişleri ağırdan alır kapalıda yaptığı gibi tahminim.

Çevrimdışı Efe

şöyle söyleyeyim numaralıyı çiçekler yaparsa üst kat kirişlerin tamamı temmuz sonu bitmeyebilir ama şuan ki durumda temmuz sonu bu hızla rahat biter kapalı aldatmasın orda çok gecikme yaşandı bjk inşaat aş kalıpları getiremedi ayrıca işçileri eski açığa yolladılar o yüzden kapalıyı ağardan aldılar numaralı çiçeklere verilirse aynı şey olabilir ama  bu sefer stadın tamamı biteceği için sıkıntı yok kalıplar ellerinde ve işçi sayısıda gayet iyi görünüyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Bu stadda şimdiye kadar hep hesaplar hedefler koydum/koyduk.Ama malesef hiçbiri tutmadı.Gerek finansman sıkıntısı gerek de malum birkaç sebepten dolayı işlerimiz hep ertelendi.Artık hedeflerimi daha gerçekçi koymaya karar verdim:

15 Temmuz kapalı kaba inşaatı biter.

30 ağustos eski açık kaba inşaatı biter.

15 eylül yeni açık kaba inşaatı biter.

29 ekimde numaralı kaba inşaatı biter.

yukarda yazdığım tarihlerden erken bitmesini bütün kalbimle isterim ama malesef o tarihlere bile yetişemeyeceğinden korkuyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: