Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315147 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı melofaz

biraz paslanmışım ama idare edin artık :D küçük bir çalışma paletli vinç üst prekestları takana kadar buna bakalım dedim köşe alttıda bitirdim elinden geldigince  :icool:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Ekip tamamlanmış @Necmi abi ve çetesi  :bandit:  :kop: dönüşleri akşam muhteşem olacak  :sevinc

Çevrimdışı FARUK

biraz paslanmışım ama idare edin artık :D küçük bir çalışma paletli vinç üst prekestları takana kadar buna bakalım dedim köşe alttıda bitirdim elinden geldigince  :icool:

eline sağlık  :ok:

Çevrimdışı BRK

Paletli vinç bekleniyor üst kısımlar için :ok:
iyide kac hafta oldu o paletli vinc bekleniyor :s

Çevrimdışı CanEmre

iyide kac hafta oldu o paletli vinc bekleniyor :s
üst kat testere kirişlerin daha da artmasını bekliyorlar herhalde ? kapalıyı bitirip yatmasın diye vinç ??
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı asyakartalı

ve fışkırtıcı yeni açığa girer...

Çevrimdışı Mustafa_UK

Arkadaslar deplasman tribunu bence Ingilterede oldugu gibi kale arkasinin kosesinde sahaya yakin olmali.Tabi suanda Turkiyede olmasi imkansiz ama olmasi gereken oyunu guzellestiren bir gorsellik.

Deplasman tribunculugu cok farkli ve zevklidir malesef Turkiyede bu zevk yasanmiyor bunun icin mantalitenin degismesi gerekiyor.Bircok sehire modern stadlar yapiliyor.Eger insanlar futbolun sadece bir oyun oldugunu unutmadan mac izlemeye baslarsa deplasman yasaklari kalkmalidir.

Bu futbolun ayri bir guzelli.Olaya sadece kendi stadimiz acisindan bakmamamiz lazim bizde diger deplasmanlara gidecegiz bizde ayni ayni yerde oturacagiz.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaslar vinclerin gunluk kiralari cok yuksek.eger bosta beklerse cok zarar etmis oluruz.kaba ilerledikce prekast isleri de ritim kazanir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

aynen oyle deplasman tribunune baska bi cozum bulsunlar yeni acik en ihtisamli trivunumuz heder etmeyelim orayi eski acik numarali tarafina yapsinlar kafesle orsunler zaten deplsaman tribunu hic bi sekilde dolmaz gs fener bursa trabzon hepsi yasakli sadece sivas doldurursa 1000 kisi doldurur

Dün yazmıştım sanırım görmedin hocam tekrar yazıyorum @çarşimşek

Hocam deplasman tribünü için seçilen yer çok makul nedenleri ile açıklamama izin ver.
1)Kapalı tribünlerde kabul etmeyeceğimize göre geriye kalacak olan yer eski açıktır,eski açık diğer bölgelerden kapasite ve boyut anlamında daha  küçük olduğu için rakip takıma bırakılacak yer de o kadar büyük olacak.Tribünün büyük bölümünü kaybetmiş olacağız
2)Kamera açısında rakip takım seyircileri daha çok görülecek ve görüntü kirliliği olacak.
3)Eski Açık bölgesinde locaların yanında birçok restaurant olacak ve moda merkezi olacak böyle bir kısıma rakip takım taraftarlarını almak oradaki localarda bulunan kişileri rahatsız edecek hem de gelecek olan taraftarın 90 dakika boyunca hapsolmasına neden olacak çünkü arkadaki alan tamamen locaya ya da maça gelen diğer taraftarlarımızın hizmetinde olacak maç esnasında onları birbirine karıştıramayız.
4)Bölümdeki tahliyeyi yaparken daha çok sorun olacaktır rakip takım taraftarları özenle inşaa edilen restaurant vs. gibi bölümlerden geçmiş olacak belki de maddi manevi zararada sebep olabilirler bu yüzden tahliye anlamında da sorun olabilir.

Çevrimdışı asyakartalı

her defasında kapatmama rağmen forumda 5 dk.dan fazla kalınca haberdar et seçeneği aktif oluyor.varmıdır bi çözümü.sürekli mail silmek bezdiriyor bazen  :alala:

Çevrimdışı Haldun

Hocam deplasman tribünü için seçilen yer çok makul nedenleri ile açıklamama izin ver.
1)Kapalı tribünlerde kabul etmeyeceğimize göre geriye kalacak olan yer eski açıktır,eski açık diğer bölgelerden kapasite ve boyut anlamında daha  küçük olduğu için rakip takıma bırakılacak yer de o kadar büyük olacak.Tribünün büyük bölümünü kaybetmiş olacağız
2)Kamera açısında rakip takım seyircileri daha çok görülecek ve görüntü kirliliği olacak.
3)Eski Açık bölgesinde locaların yanında birçok restaurant olacak ve moda merkezi olacak böyle bir kısıma rakip takım taraftarlarını almak oradaki localarda bulunan kişileri rahatsız edecek hem de gelecek olan taraftarın 90 dakika boyunca hapsolmasına neden olacak çünkü arkadaki alan tamamen locaya ya da maça gelen diğer taraftarlarımızın hizmetinde olacak maç esnasında onları birbirine karıştıramayız.
4)Bölümdeki tahliyeyi yaparken daha çok sorun olacaktır rakip takım taraftarları özenle inşaa edilen restaurant vs. gibi bölümlerden geçmiş olacak belki de maddi manevi zararada sebep olabilirler bu yüzden tahliye anlamında da sorun olabilir.
moda merkezi mac gunler acik olmaz zannedersem o yuzden ne bizim taraftar ne de deplsaman taraftari oraya zarar veremez ayrica tt arenada deplsaman tribunun altinda loca ve restaurant var zannedersem herhangi bir problem olmuyor kafes yaptiklsri icin ayrica madem yeni acik konser alani niye millet kafeste konser izlesin ki rahat rahat izlemek varken ayrica yeni acik 15 bin kisilik 15 bin kisinin baskisi ugultusuyla deplsman tribunu guvenlik alani gibi nedenlerle kisitlanmis 10 bin kisinin atmosfer 1 mi

Çevrimdışı Haldun

Kamera eski acik numarali birlesimini gostermez ayrica o bakimdan goruntu kirligi olusmaz

Çevrimdışı Haldun

Gerci acikcasi ben de ne dusundugumu bilmiyorum deplasman tribunu yeni acikta olursa tribun ahengi bozulur eski acikta olursa da arkadaki kolezyum seklindeki isiklandirmali kufe taslarinin harika goruntusu bozulur ve de bogaz manzarasi  :alala:
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2014, 18:25:46 çarşimşek ]

Çevrimdışı Haldun

Eskiden eski acigin kisa olmasi cok zoruma gidiyordu fakat dusununce farkli bir mimarisi olacak stadin kendine has kendine ozgu olacak en basidinden arkadaki isiklandirmali taslar cok guzel gozukecek eski acigin mac gunu stadda herkes diger tribunlerden eski acigin fotolarini cekecek

Çevrimdışı Efe

üst kat testere kirişlerin daha da artmasını bekliyorlar herhalde ? kapalıyı bitirip yatmasın diye vinç ??
aynen o sekilde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Yeni acik tablada kesin betonlama olacak baya uzun surer
Şampiyon Beşiktaş JK

Yeni acik tablada kesin betonlama olacak baya uzun surer
neden kesin diyorsun @Efe  :D

Çevrimdışı Efe

neden kesin diyorsun @Efe  :D
Cok calistilar haklari beton dokmek kesin diyelim kesin olsun :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Deplasman derbilerde zaten yok,fazla kafaya takmayın.
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2014, 19:22:04 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

@MURAT abi
Verdiğin 38500 sayısı loca hariç ama vipler vs dahil sanırım değil mi?
Passoda şu an o kadar mı görünüyor kapasite?
herşey dahil sayı.

Çevrimdışı ahmetx

Murat passodaki sıra sayıları eksik değilmi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serkan7738

yeni açıkta tabla betonlanıyor ama o testerelerin içine girecek olan kırmızı çelik destek yok şuan diğer köşe çelikler tabla betonlandıktan sonra mı koyulmuştu hatırlayamadım

Çevrimiçi murat

Aşağı yukarı localar vib koltuklar dahil 44,000 gibi bir rakam ortaya çıkıyor diyebilir miyiz @MURAT abi ?
eksik sıralar dahil edilir ve koltuk boşlukları benim tahmin ettiğim ölçüde olursa senin dediğin rakam doğru çıkyor.

Çevrimdışı ogcet

yeni açıkta tabla betonlanıyor ama o testerelerin içine girecek olan kırmızı çelik destek yok şuan diğer köşe çelikler tabla betonlandıktan sonra mı koyulmuştu hatırlayamadım

tabla betonundan sonra mevcut desteğin bi kısmı dışarda kalıyor. ankraj bağlantısıyla eğimli kısım bağlanıyor. Şu şekilde https://twitter.com/Bjk_Mabet/status/502437610703572992

Etiketler: