Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315523 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

stad yeni açı güzel şekil alıyor arka taraf bitince her sey ön tarafa yönelecek süper olacak gelecek bizim olarak

Çevrimdışı ogcet

tuğçece ‏@_esmerice_  twitter hesabından alıntıdır

30k önce

yeni açık üst tablaya malum tahtalar çakılmaya başlamış.  :D çok hızlı bitirdiler o bölümü

@aktar_ismail saydım 192 sıra var.tahmini bir sıraya 8 koltuk daha koyulabilir.bu hesapla kabaca 1600 koltuk daha koyulabilir.ayrıca yeni açık alt ve üst katta sıra sayısı eksik, eski açıkta üst katta bir sıra eksik kapalı ve numaralı üst kat bir sıra eksik.

Aşağı yukarı localar vib koltuklar dahil 44,000 gibi bir rakam ortaya çıkıyor diyebilir miyiz @MURAT abi ?

hocam maketle eşleştirdim kırmızı kısım balkon gibi kısım
yeşil filiz maketteki yer
mavi noktalar devam etmeyen kolon filizleri
sağlda 3 mavi kolondan sonra tekrar yeşil gibi filiz bırakıp sonlanacak orası

Teşekkürler @FARUK

Çevrimdışı Deniz

Dun insaat 10 isciye mezar oldu malesef.bu isler sakaya gelmiyor.su stadi kazasiz belasiz tamamlariz insallah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mehmetcan1903

aklıma takılan bişey var numaralı tribünde yedek kulübeleri için tüm stadyumlarda olduğu gibi ön taraf içe doğru girintili yapılıyor her stadyumda var bu örnek olarak son konya stadını gösterdim kimse yanlış anlamasın yani başka stadlarada baktım o içe doğru yapılan bölüm hepsinde uzun ama bizimki çok küçük gibi duruyo yedek kulübesinin teki anca sığar vaziyette ki daha futbolcuların giriş kapısıda var nasıl olucak aslında mustafa abi stada girebilse numaralıyı karşıdan çekme imkanı olsa daha iyi anlaşılır uzunluğu falan ama yandan olunca banamı küçük geldi acaba bilgisi olan biri varsa açıklık getirsin olaya teşekkür ederim :alala:

Çevrimdışı SeMiHReX

Eline sağlık hocam.Kafamızda oluşturdun durumu.
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı yatoraya

aklıma takılan bişey var numaralı tribünde yedek kulübeleri için tüm stadyumlarda olduğu gibi ön taraf içe doğru girintili yapılıyor her stadyumda var bu örnek olarak son konya stadını gösterdim kimse yanlış anlamasın yani başka stadlarada baktım o içe doğru yapılan bölüm hepsinde uzun ama bizimki çok küçük gibi duruyo yedek kulübesinin teki anca sığar vaziyette ki daha futbolcuların giriş kapısıda var nasıl olucak aslında mustafa abi stada girebilse numaralıyı karşıdan çekme imkanı olsa daha iyi anlaşılır uzunluğu falan ama yandan olunca banamı küçük geldi acaba bilgisi olan biri varsa açıklık getirsin olaya teşekkür ederim :alala:

kardeşim testere kirişler arası genişliklere bakarsan gösterdiğin yer hemen hemen aynı genişlikte.
fotonun çekildiği açıdan kaynaklanıyor göz yanılman sanırım.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı mehmetcan1903

kardeşim testere kirişler arası genişliklere bakarsan gösterdiğin yer hemen hemen aynı genişlikte.
fotonun çekildiği açıdan kaynaklanıyor göz yanılman sanırım.

Abim çok teşekkür ederim  :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

foto yanlıltıyor bu resim tam karşıdan degil ama fikir veriyor
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2014, 13:49:12 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Daha iyi anlatilamazdi Faruk hocam tesekkur ederim :ok:

Çevrimdışı Deniz

Stad bitti Yeni inonunun tatili bitsemedi gitti :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ekesicil

O zaman o gösterdigin yerler bittimi? Daha kat cikilmicak sanki oralarda yoksa yalnismi gördüm

Çevrimdışı yigitcan1903

@MURAT abi
Verdiğin 38500 sayısı loca hariç ama vipler vs dahil sanırım değil mi?
Passoda şu an o kadar mı görünüyor kapasite?

Çevrimdışı FARUK

O zaman o gösterdigin yerler bittimi? Daha kat cikilmicak sanki oralarda yoksa yalnismi gördüm

mavi noktalı kolonların çevresi maketteki gibi olacak üstüne kat çıkılmayacak ama arka kısım yani süzere doğru her yer tam kat çıkılacak

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
başka stadlarada baktım o içe doğru yapılan bölüm hepsinde uzun ama bizimki çok küçük gibi duruyo yedek kulübesinin teki anca sığar vaziyette
Bu stad devasa bir alana yapılıyor ve bu alanın büyüklüğü fotoğraflardan pek belli olmuyor,yedek kulübesinin teki anca sığar dediğin yere bir tır rahatlıkla park eder  :)

Çevrimdışı okansosa

@MURAT abi
Verdiğin 38500 sayısı loca hariç ama vipler vs dahil sanırım değil mi?
Passoda şu an o kadar mı görünüyor kapasite?
ben 38900 lü bişey buldum deplasman tribününe göre vip ve localarla 42000 i bulur herhalde
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı sallapati

Bu stad devasa bir alana yapılıyor ve bu alanın büyüklüğü fotoğraflardan pek belli olmuyor,yedek kulübesinin teki anca sığar dediğin yere bir tır rahatlıkla park eder  :)

STAD ÇEVRESİNDEKİ KAZIKLAR VE GÖMÜLÜ OLMASI NEDENİYLE UFAK GÖRÜNÜYOR.. SEBANIN CENAZESİNDE İÇİNDE İNSANLARLA BİRLİKTE NE KADAR DEV BİR YAPI OLDUĞU BELLİ OLDU

Çevrimdışı mehmetcan1903

gittim gördüm merak etme ama ama devasa bi alan değil alan kısıtlı stadı yaptık orayada zaten diğer küçük kalan yerede anca 300 araçlık otopark senin dediğin gibi devasa alan olsaydı daha verimli kullanırdık fotoğraflar yanıltıyor yandan çekildiği için küçük gördüm bakalım ilerki zamanlarda iyicene belli olur zaten bekleyip görelim  :ok:

Çevrimdışı sallapati

Fatih Terim hayran kalmış stada. Milli maçlarda iyi baskı kurarız burda demiş

Çevrimdışı quentine83

numaralı tahminlerden önce bitecek.bu şekilde ağırlık verilirse bu ay sonu 2.kat biter.ekimde localara başlar çiçekler.
sadece numaralıyı yapıyor olsalardı belkide 2-3 ay gibi bir sürede biterdi.belkide başkan bu yüzden çok büyütmedi gözünde numaralıyı.zaten alan olarak küçük yeni açıkla beraber biter diye düşünmüştür.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı TØLGA

Fatih Terim hayran kalmış stada. Milli maçlarda iyi baskı kurarız burda demiş
onceden konusulmustu milli takimin sponsorlarindan biride turkcell istermi sıkıntı orda iste :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sallapati

onceden konusulmustu milli takimin sponsorlarindan biride turkcell istermi sıkıntı orda iste :)

milli formada reklam olmadığına göre bence sıkıntı olmaz

Çevrimdışı sallapati

ah obitaş ah :s20: :s20: aylarca yatmasaydı şimdi 2. yarıya açardık stadı

Etiketler: