Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8315194 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Numrali bayrama kadar iyice sekil alacak su eski acik donus bolumune taktim kafayi rampa eridi gro betonu atilip temellense arka taraf numaraliya donus icin bi sıkınti kalmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

merhaba arkadaşlar hayırlı pazarlar...

bugün gördüğüm milliyet'in haberine göre Musa Muhammed hala bizim futbolcumuz

2 ay sonra bizim tescilli profesyonel sağ bekimiz olacak inşallah

bu Nijeryalı sağ beki sabırsızlıkla bekliyorum inşallah takımla 5 yıllık anlaşma imzalar

2-3 m.euro verip de Linnes'i alacağımıza Musa'yı bedavaya almak daha hayırlı olur

umarım bir pürüz çıkmazsa Musa ile sağ bek tamamdır (Biliç,başka başka faktörler devreye girmezse)

hem Türk statüsünde oynama ihtimali var

hemde sadece sağ bekte değil defansın tandeminde de rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu.

Çevrimdışı okansosa

merhaba arkadaşlar hayırlı pazarlar...

bugün gördüğüm milliyet'in haberine göre Musa Muhammed hala bizim futbolcumuz

2 ay sonra bizim tescilli profesyonel sağ bekimiz olacak inşallah

bu Nijeryalı sağ beki sabırsızlıkla bekliyorum inşallah takımla 5 yıllık anlaşma imzalar

2-3 m.euro verip de Linnes'i alacağımıza Musa'yı bedavaya almak daha hayırlı olur

umarım bir pürüz çıkmazsa Musa ile sağ bek tamamdır (Biliç,başka başka faktörler devreye girmezse)

hem Türk statüsünde oynama ihtimali var

hemde sadece sağ bekte değil defansın tandeminde de rahatlıkla oynayabilen bir oyuncu.
Türk statüsünde oynama ihtimali nasıl olacak ki nijeryalı değil mi ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı riza calli

Yeni acigin yarısı rakip taraftara verilmiş. Kadıköy veya toki arena gini baski olacağını zannetmiyorum. Kapali  ve numarali zaten oturarak izleyecek maçları. Eski acikta.zaten bi bütünlük yok.

Çevrimdışı arda

Yeni acigin yarısı rakip taraftara verilmiş. Kadıköy veya toki arena gini baski olacağını zannetmiyorum. Kapali  ve numarali zaten oturarak izleyecek maçları. Eski acikta.zaten bi bütünlük yok.

Hele bi bitsin hayırlısıyla da konser yaparız o zaman maça gerek yok napalım her yer bölük pörçük.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı sallapati

o yanlıştan dönülecek inşallah,

çatallı merdiven boşluklarından dönüldü , raysız koltuklardan dönüldü.. o yanlıştan da dönülür merak etme

Çevrimdışı TØLGA

Hee bak simdik benim aklima geldi konser deyince :D yeni acik tarafonda verilcek konser
En büyük tribün yeni acikda deplasman tribünüde  orda kafes gibi kapatiliyor yarisi
Neyse sadede geliyim konser zamani kafesemi tıkılcak millet bir bakıs acısı bu tabi
Kafes olmamasi icinde portatif bisey olmasi lazim konser zamanlari kolaylikla cikarilicak
Bunlada ugrasilirmi soru isareti tabii aklima takildi söliyim dedim :bandit: :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı riza calli

Bi statda konser izlemek hic keyif vermez.duz zemon olması gerekir. İnşallah sahada yapip ta zemini mahvetmezler. Simdi demeyin hibrit cim diye.demir çim diksen okadar insan icinde canı çıkar.

Çevrimdışı TØLGA

Bi statda konser izlemek hic keyif vermez.duz zemon olması gerekir. İnşallah sahada yapip ta zemini mahvetmezler. Simdi demeyin hibrit cim diye.demir çim diksen okadar insan icinde canı çıkar.
cimlerde seyirci olmuycak hic bir türlü tribünlerde olacak seyirci sahada sadece
Organizasyon icin kullanilicak sistemler olcak ve sanatci vesaire :bandit:
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2014, 15:32:02 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Fatih Terim hayran kalmış stada. Milli maçlarda iyi baskı kurarız burda demiş
Başkanda BJK TV'ye yaptığı açıklamada burası milli maçlar için de kullanılacak böylece tüm dünya bu stadı tanıyacak tarzı bir açıklama yapmış :ok:

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Tamam o zaman konserler iptal, Tarihi kuleler kalsın Büyük geniş ferah bi müzemiz olsun bari. Ama şimdi sen o müzenin içine koyacak kupalarımız nerdee diyeceksin haklısın ne diyim.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Haldun

o yanlıştan dönülecek inşallah,

çatallı merdiven boşluklarından dönüldü , raysız koltuklardan dönüldü.. o yanlıştan da dönülür merak etme
aynen oyle deplasman tribunune baska bi cozum bulsunlar yeni acik en ihtisamli trivunumuz heder etmeyelim orayi eski acik numarali tarafina yapsinlar kafesle orsunler zaten deplsaman tribunu hic bi sekilde dolmaz gs fener bursa trabzon hepsi yasakli sadece sivas doldurursa 1000 kisi doldurur

Çevrimdışı Efe

Kucuk eniste kameranin onunden gecti numaralida beton suruyor eski acikta demirciler calisiyor  :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

Kucuk eniste kameranin onunden gecti numaralida beton suruyor eski acikta demirciler calisiyor  :ebebe:

Yeni açığa beton olurmu bugün? Sanırım orası betonlandıktan sonra yan tarafın son kat testere mevzusuna daha rahat geçilebilinir.

Çevrimdışı siyah-1903

onceden konusulmustu milli takimin sponsorlarindan biride turkcell istermi sıkıntı orda iste :)

ahaha o nasıl mantık öyle.. o zaman turktelekom'da da oynatmasin turkcell.. :busted_cop:
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı FARUK

Yeni açığa beton olurmu bugün? Sanırım orası betonlandıktan sonra yan tarafın son kat testere mevzusuna daha rahat geçilebilinir.

tahtalar konulmaya başlamış aslında ama ön taraf hazır mı bilmiyoruz
arkadada yeni kurdukları yer demirli değil

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

zannediyorum beton olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2014, 17:37:33 FARUK ]

Çevrimdışı BRK

Çevrimdışı Anıl

Numaralı uçuyo uçuyo, maşallah nazar değmesin. Bu arada anket yapıldığı zaman ben Yeni Açık Numaralı'dan önce biter demiştim teknik sebepler nedeniyle, ancak Numaralı o kadar hızlı yükseliyor ki o teknik sebepler bile durduramayacak büyük ihtimalle bu hızı. O yüzden büyük bir ihtimalle Aralık sonunda Numaralı bitmiş olucak. Yeni açıksa Ocak sonu biter gibi :)

Çevrimdışı Anıl

kapalida prekast isleri neden durdu?
Paletli vinç bekleniyor üst kısımlar için :ok:

Etiketler: